Krijg 50 euro retour bij aankoop Galaxy S6, S6 Edge of S6 Edge+

Smartphones

Ben je van plan om op korte termijn een nieuwe smartphone aan te schaffen? Check dan deze week zeker even deze deal bij de Media Markt, want tot en met 5 juni krijg je bij de aanschaf van de Samsung Galaxy S6 (SM-G920F), Galaxy S6 Edge (SM-G925F) of Galaxy S6 Edge+ (SM-G928F) een cashback van maar liefst 50,00 euro.

Galaxy S6, S6 Edge en S6 Edge+

Hoe profiteer je van de actie? Je schaft het toestel op de normale manier aan in de webshop van de Media Markt en je rekent het volledige bedrag af. Na aankoop open je de volgende pagina en vul je de aankoopgegevens in. Daarnaast moet je ook een foto uploaden van de kassabon en de streepjescode, dit doe je via hetzelfde formulier. In de voorwaarden is te lezen dat de Media Markt streeft om binnen 6 weken na datum van registratie het cashback-bedrag ter waarde van 50,00 euro over te maken naar de klant. De aankoop moet hebben plaatsgevonden in de periode van maandag 23 mei tot en met zondag 5 juni. Indien de registratie niet voor 4 juli heeft plaatsgevonden, vervalt het recht op de cashback.

Bij het selecteren van je toestel maakt het niet uit welke kleur of versie je kiest, iedere versie die op de website is te vinden komt in aanmerking. Een Galaxy S6 kost daardoor geen 439,00 euro maar 389,00 euro, de Galaxy S6 Edge gaat van 569,00 euro naar 519,00 euro en de S6 Edge+ ontvang je in huis voor 553,25 euro in plaats van 603,25 euro. Op moment van schrijven zijn alle kleuren en versies uit voorraad leverbaar.

De Galaxy S6-serie zijn de Android-vlaggenschepen van vorig jaar en kunnen qua prestaties nog eenvoudig mee. Mocht je niet per se het nieuwste van het nieuwste willen, dan is dit een uitstekend alternatief.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*