Vier mensen omgekomen door gevallen kraan bij Google-campus

Nieuws

In de Amerikaanse stad Seattle zijn vier mensen om het leven gekomen nadat een kraan van het gebouw viel, vier anderen raakten gewond. Volgens The Seattle Times werd de kraan gebruikt voor de bouw van een nieuwe Google-campus in de stad, een snelgroeiend technologiecentrum dat ook de thuisbasis is van Amazon.

Uit een verklaring van de brandweer is gebleken dat de kraan van het dak viel en neersloeg op zes voertuigen. Drie mannen en één vrouw zijn overleden – twee van hen waren werkzaam in de kraan, terwijl de andere twee zich bevonden in verschillende auto’s.

Van de vier gewonden werden een 27-jarige man, een 25-jarige vrouw en een baby van vier maanden oud naar het ziekenhuis gebracht. De verwondingen waren volgens de afdeling niet levensbedreigend. “Een volledig en grondig onderzoek naar de oorzaak van het falen van de kraan wordt uitgevoerd door het ministerie van arbeid en industrie”, aldus de brandweer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren