Google: toekomstig Nexus apparaten krijgen geweldige camera’s

Google

nexus 4De Nexus lijn, die bestaat uit smartphones en tablets, is een steeds groter succes gebleken voor Google, en het bedrijf lijkt zeker nog niet klaar te zijn. Google’s hoofd van Google+, Vic Gundotra, plaatste recentelijk een bericht op zijn Google+ profiel, dat toekomstige Google Nexus apparaten allemaal zullen worden uitgerust met geweldig camera’s. Zijn bericht over de “insanely great cameras” kwam in een reactie op een vraag die een andere gebruiker plaatste.

De Google executive vroeg welke camera uitrusting hij zou moeten meenemen op een reis, afgezien van zijn Android smartphone en een Google Glass prototype. Een Google+ gebruiker reageerde op zijn vraag of het niet mogelijk zal zijn om alleen een Nexus apparaat mee te nemen, in plaats van zijn camera uitrusting. “Wij doen er alles aan om Nexus smartphones te maken met geweldige camera’s. Je zult in de toekomst zien waarmee we bezig zijn […]” aldus Gundotra in zijn reactie.

Op de Nexus 4, die eind vorig jaar in samenwerking met LG werd uitgebracht, is geen geweldige camera te vinden volgens veel gebruikers. Het apparaat heeft de beschikking over een 8-megapixel camera die redelijk is, maar ook niet meer dan dat. De reactie van Gundotra lijkt erop te duiden dat het ontwikkelen van een geweldige camera hoog op het prioriteitenlijstje van Google voor toekomstige Nexus apparaten.

Het zal in ieder geval geweldig nieuws zijn, wanneer Google erin slaagt om een camera te ontwikkelen voor smartphones, die overige camera’s overbodig maakt, echter hebben we dit vaker gehoord, en blijkt het uiteindelijke product toch vaak tegen te vallen. In de afgelopen jaren proberen fabrikanten dit al tijden voor elkaar te krijgen, maar toch neemt het merendeel van de consumenten altijd nog een eigen digitale camera mee in plaats van alleen hun smartphone.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*