.

Zombies-trailer Call of Duty: WWII gelekt

Gaming

De verwachting is dat de Zombies-modus van Call of Duty: WWII later deze week op de Comic-Con in San Diego wordt getoond. De onthulling is echter niet helemaal volgens plan verlopen voor uitgever Activision, want een vroege versie van de trailer is inmiddels al gelekt.

Call of Duty: WWII

Je kan de Call of Duty: WWII Zombies-modus in de onderstaande video bekijken, maar de ontwikkelaars van studio Sledgehammer Games hopen dat je wacht totdat de gepolijste versie verschijnt. Sledgehammer en medeoprichter Michael Condrey hebben gereageerd op het lek, en zeggen dat ze teleurgesteld zijn dat fans mogelijk een onafgewerkte versie van de trailer zien in plaats van de ‘real deal’. Volgens Condrey zou de industrie deze lekken moeten negeren. Hij voegde eraan toe dat het voor het team moeilijk is dat de definitieve versie niet de eerste video is die fans krijgen te zien.

De onthullingstrailer voor de Zombies-modus van Call of Duty: WWII wordt op 20 juli vrijgegeven. Activision is al begonnen met het teasen van het evenement met enkele grezielige tweets en bevestigde tegelijkertijd de betrokkenheid van David Tennant en Elodie Yung.

Tijdens Comic-Con zal Activision de ‘nieuwe gestoorde visie’ voor Call of Duty: WWII Zombies onthullen. Het enige wat we op dit moment weten over de Zombies-modus is dat het op een geheel nieuw verhaal is gebaseerd en dat het een angstaanjagende ervaring moet worden. Zombies zal het verhaal vertellen van een wanhopige poging van het Derde Rijk om een leger te creëren in de laatste fasen van de oorlog.

Call of Duty: WWII verschijnt op 3 november voor de PlayStation 4 (Pro), Xbox One (S/X) en pc. Bovendien wordt er binnenkort nog een multiplayer bèta gehouden voor iedereen die een pre-order heeft geplaatst. De game is vanaf €54,99 beschikbaar bij Bol.comWehkampNedGameIntertoys en MediaMarkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren