Zo werken de vernieuwde Battlepacks in Battlefield 1

Gaming

De release van Battlefield 1 komt steeds dichterbij en ontwikkelaar DICE heeft vandaag nog wat meer informatie vrijgegeven over de vernieuwde Battlepacks. Gamers konden deze Battlepacks in het verleden gebruiken voor wapen mods en XP boosts, maar in deze nieuwe game werkt het net iets anders.

Battlefield 1: Battlepacks

In Battefield 1 zijn de Battlepacks namelijk vereenvoudigd. Er is nu slechts een enkel type die je kan verdienen door te spelen. Elk pakket biedt gegarandeerd een skin voor een wapen en ook bestaat er een kans dat je een XP boost of puzzelstukje voor je melee-wapen vrijspeelt. Verzamel je genoeg van deze stukken dan kun je het melee-wapen in kwestie maken en deze in-game gebruiken.

Een andere wijziging is dat items in Battlefield 1 niet beperkt zijn tot een bepaald niveau van een Battlepack, terwijl ze in eerdere games van DICE waren opgedeeld in brons, zilver en goud. Mocht je geen interesse hebben in een skin voor je wapen of een ander bonus item, dan kun je een Battlepack om omzetten naar schroot, een valuta die kan worden gebruikt om meer Battlepacks aan te schaffen, waaronder de Enhanced- en Superior-versies.

Deze Battlepacks kunnen alleen worden aangeschaft met schroot en garanderen dat je een wapen skin krijgt die zeldzamer is. Wil je een item dus niet hebben, vernietig de Battlepack en maakt een grotere kans op een skin die beter aansluit bij jouw stijl. De selectie van items die beschikbaar zijn via de Battlepacks worden op regelmatige basis gerouleerd, hoewel het niet duidelijk hoe vaak dat gaat gebeuren. Gamers zijn vrij om alle schroot op te sparen en deze uit te geven in latere rotaties.

Battlefield 1 wordt op 21 oktober uitgebracht voor de Xbox One, PlaySation 4 en pc. Gamers die een pre-order plaatsen ontvangen het Hellfighter Pack en krijgen zeven dagen eerder toegang tot een map die later dit jaar met een update wordt toegevoegd. De Deluxe Edition geeft je toegang tot de volledige versie van de game op 18 oktober, terwijl EA Access- of Origin-abonnees vanaf 13 oktober aan de slag kunnen met Battlefield 1 (maximale speeltijd van 10 uur).

Bij Cdkeys.com is de digitale versie voor Origin te koop voor 39,96 euro, terwijl de digitale PS4- en Xbox-versies vanaf €57,- zijn te verkrijgen. Kies je liever voor een fysieke kopie dan kun je terecht bij Bol.com, Media Markt, Bart Smit, Intertoys of Coolblue. Verder heeft EA nog een Xbox One S 1TB Battlefield 1 Special Edition-bundel uitgebracht voor 349 euro, die vanaf vandaag uit voorraad leverbaar is.

2 Reacties

 1. Er zijn wederom weer 3 battlepacks!
  Type;
  -Battlepack (200 scraps)
  -Enhanced Battlepack (450 Scraps)
  -Superior Battlepack (900 scraps)

  En ik heb waarschijnlijk 1 Enhanced Battlepack geopend met 1 Enhanced weopon skin.
  Ik hoop dat dice niet de kant opgaat van CS:GO met weopon skins!

  Reageer
  • Net battlepacks gekocht… en lees nu pas dat het inderdaad veranderd is met kopen…
   ik heb nu 3 skins van wapens…. jeeeuhh wat een waardeloze 5.49 euro verspilled in de hele 2016!!

   Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*