Zeldzame Pokémon in Pokémon Go nu vangbaar in Nederland

Gaming

Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic stelde vorige week een aantal van zijn Safari Zone-evenementen uit moeten stellen vanwege de problemen die in Chicago plaatsvonden, maar spelers krijgen alsnog de kans om enkele zeldzame Pokémon te vangen. Op de website is te zien dat er een aantal ongewone Pokémon zullen verschijnen in verschillende steden in Europa dit weekend.

Pokémon Go

De update zegt dat sommige zeldzame Pokémon, zoals Kangaskhan en Unown zullen opduiken in Europa tot 21 augustus. De eerste werd tot op heden alleen gespot in Australië, waardoor dit een zeldzame kans is voor spelers in Europa om er één te kunnen vangen. In Nederland kun je daarvoor terecht in Amsterdam, Leidschendam en Zoetermeer.

Kangaskhan en andere regio exclusieve Pokémon zoals Heracross en Farfetch’d zouden te vangen zijn tijdens de Safari Zone-evenementen in Europa, die oorspronkelijk op 5 augustus in Kopenhagen en Praag van start hadden moeten gaan. Het evenement in Amstelveen op 12 augustus is eveneens uitgesteld tot later in het jaar. Een nieuwe datum is nog niet bekendgemaakt, maar we hopen daar binnenkort meer informatie over te hebben. Niantic heeft de evenementen moeten uitstellen nadat het Go Fest-evenement in Chicago geplaagd werd met problemen, wat heeft geleid tot terugbetalingen en het aanbieden van in-game content en bonussen als compensatie. Er is door een groep spelers zelfs een rechtszaak aangespannen tegen de ontwikkelaar om hun reiskosten te vergoeden.

Bovendien hebben Pokémon Go-spelers nog steeds de kans om Legendary Pokémon Moltres te vangen, die tot 7 augustus zal verschijnen in Legendary Raid Battles. De volgende Legendary Pokémon, Zapdos, zal vanaf 7 augustus opduiken in Pokémon Go. Ho-Oh wordt in de nabije toekomst ook verwacht, hoewel Niantic nog niet heeft aangekondigd wanneer de Legendary zijn opwachting zal maken. Verder verscheen er een nieuwe update voor het spel om enkele wijzigingen door te voeren, bugs te pletten en Team Instinct-leider Spark weer terug te brengen.

Wil jij niet de hele tijd naar het scherm van je smartphone kijken om een Pokémon te vinden? De Pokémon Go Plus is inmiddels uit voorraad leverbaar bij Intertoys, Bartsmit, Coolblue en Bol.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*