.

Zelda II: The Adventure of Link komt naar Nintendo Switch

Gaming

Een van de voordelen van een Nintendo Switch Online-abonnement is dat je toegang krijgt tot de bibliotheek met klassieke NES-games. In de eerste maand van het jaar worden er bovendien twee nieuwe games toegevoegd. Op 16 januari verschijnen de games: Blaster Master (1988) en Zelda II: The Adventure of Link (1987).

Blaster Master en Zelda II: The Adventure of Link

Zelda II: The Adventures wordt gekenmerkt doordat de speler gevechten vanaf de zijkant ziet en door de RPG- en platform-invloeden. De laatste twee kenmerken zouden later niet meer terugkeren in de Zelda-serie. Link moet deze keer Zelda laten ontwaken, die betoverd is. Het enige dat haar kan laten ontwaken zijn zes kristallen die elk in één van de zes paleizen moeten worden geplaatst. Om de schild te verwijderen moet Link alle zes paleizen uitspelen.

De NES-bibliotheek voor Nintendo Switch Online-gebruikers bestaat uit meer dan 20 games met iconische titels als The Legend of Zelda, Dr. Mario, Donkey Kong, Metroid en Super Mario Bros. Daarnaast wordt het abonnement gebruik voor online multiplayer, opslag van savegames in de cloud en toegang tot de mobiele iOS- en Android-app.

Nintendo Switch Online kost €3,99 per maand, 3 maanden voor €7,99 en €19,99 voor een heel jaar. Verder is er ook nog een gezinslidmaatschap voor €34,99 per jaar, waarmee maximaal acht Nintendo-accounts gebruik kunnen maken van de dienst onder één abonnement.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren