Xbox One X met Forza 7, Forza Horizon 4, Call of Duty: Black Ops 4 en State of Decay 2 voor 493 euro

Gaming

De Xbox One X is de snelste console ooit gemaakt en mocht je van plan zijn om het systeem aan te schaffen, dan heeft Amazon.co.uk een prachtige aanbieding. In Nederland is de console met game voor 499 euro te verkrijgen, maar bij Amazon worden er maar liefst vier games meegeleverd.

Voor 493 euro ontvang je de Xbox One X (1TB) met Forza Motorsport 7, Forza Horizon 4, Call of Duty: Black Ops 4 en State of Decay 2 Ultimate Edition. Deze bundel wordt normaal aangeboden voor 649 euro. Het is daarnaast mogelijk om Forza Motorsport 7 te vervangen met Sea of Thieves.

Het is op Amazon.co.uk alleen mogelijk om met creditcard te betalen en kies tijdens het proces om de koers te gebruiken van je creditcardmaatschappij, want die is namelijk voordeliger. Daarnaast heb je een verloopadapter of een losse kabel nodig, omdat er een UK-stekker wordt meegeleverd. Deze kabels en adapters zijn op heel veel plaatsen te vinden voor slechts enkele euro’s.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*