Xbox One X met FIFA 19, Far Cry 5 Limited Edition en Assassin’s Creed Odyssey voor 457 euro

Gaming

De Xbox One X is de krachtigste console van dit moment en momenteel is er op Amazon.co.uk een hele mooie actie gaande. Voor slechts 457 euro ontvang je de Xbox One X (1TB) met FIFA 19, PlayerUnknowns Battlegrounds, Far Cry Limited Edition en Assassin’s Creed Odyssey Limited Edition. In Nederland is de Xbox One X zonder games voor 479 euro te koop.

Deze unieke en uitgebreide Xbox One X-bundel wordt op 5 oktober uitgebracht en de aanbieding verloopt over 12 uur, waardoor je niet te lang kan wachten met het maken van een beslissing. Het is op Amazon.co.uk alleen mogelijk om met creditcard te betalen en kies tijdens het proces om de koers te gebruiken van je creditcardmaatschappij, want die is namelijk voordeliger. Daarnaast heb je een verloopadapter of een losse kabel nodig, omdat er een UK-stekker wordt meegeleverd. Deze kabels en adapters zijn op heel veel plaatsen te vinden voor slechts enkele euro’s.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*