.

Xbox One X krijgt ondersteuning voor 4k in YouTube-app

Gaming

De YouTube-app voor de Xbox One X is geĂĽpdatet met ondersteuning voor resoluties tot 4k en een framerate van 60 frames per seconde. Het is de bedoeling dat de update ook wordt uitgebracht voor de Xbox One S, hoewel dat niet deze week zal gebeuren.

4k-ondersteuning YouTube

Microsoft heeft in een verklaring aan The Verge laten weten dat de Xbox One X nu in staat is om YouTube in 4k te streamen en hdr-ondersteuning zou ook spoedig worden toegevoegd. Daarnaast kan de console alle content ook met 60 frames per seconde weergeven. Op een later moment verschijnt de update eveneens voor de Xbox One S, maar daarover zal binnenkort meer informatie volgen.

Google is tot op heden traag geweest met het toevoegen van 4k-ondersteuning voor de Xbox One. De Xbox One S werd in augustus 2016 gelanceerd met 4k Blu-ray-ondersteuning en het lijkt erop dat YouTube pas volgend jaar in de resolutie kan worden weergegeven. Verschillende Xbox One X-gebruikers bevestigen dat de update inmiddels beschikbaar is als een aparte YouTube-app in de Windows Store.

De Xbox One X is sinds 7 november wereldwijd beschikbaar. Het systeem richt zich nadrukkelijk op gamen in 4k en het is dan ook goed om te zien dat andere diensten nu ook ondersteuning toevoegen voor deze hogere resolutie. De Xbox One S kan games alleen weergeven in 1080p, echter is er voor video’s wel 4k- en met hdr-ondersteuning.

Winkel  Levertijd  Prijs
Bol.com Op voorraad € 488,00
BCC Op voorraad € 488,00
NedGame Op voorraad € 488,00
Bart Smit Op voorraad € 499,00
Intertoys Op voorraad € 499,00
MediaMarkt Op voorraad € 499,00
Coolblue.nl Op voorraad € 499,00

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren