Xbox One X met twee controllers en GTA V te koop voor 477 euro

Gaming

De Xbox One X is deze week in de aanbieding bij Bol.com. Het systeem komt tijdelijk met GTA V en twee controllers, wat neerkomt op een totale korting van 80 euro. Mocht je nog niet in het bezit zijn van de console of game, dan is dit een uitstekende kans om kennis te maken. De bundel is bij Bol.com te verkrijgen voor slechts 477 euro.

Xbox One X met GTA V en twee controllers

Vanaf vandaag koop je bij Bol.com de Xbox One X met GTA V en twee controllers voor 477 euro. De game en extra controller worden automatisch toegevoegd aan je winkelwagen. Deze tijdelijke aanbieding is vooralsnog alleen beschikbaar via Bol.com.

Microsoft bracht de Xbox One X in november wereldwijd op de markt. Het is de krachtigste console van dit moment en het systeem draait alle bestaande Xbox One-games. Veel van deze games zijn inmiddels geüpdatet met 4k-ondersteuning en andere grafische verbeteringen wanneer het op de Xbox One X wordt gespeeld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*