.

Xbox One S met Forza Horizon 3 en Call of Duty: WWII voor 215 euro

Aanbiedingen Gaming

De feestdagen staan we voor de deur en voor de gamers onder ons betekent dat er weer een aantal mooie aanbiedingen voor ons klaar staan. Bij de Intertoys en Bart Smit is de Xbox One S namelijk voor slechts 215 euro te verkrijgen. Je krijgt daarvoor niet alleen de console, maar ook Forza Horizon 3 met Hot Wheels DLC en Call of Duty: WWII, de nieuwste game in de populaire Call of Duty-serie.

Het is een van de beste deals die we in het afgelopen halfjaar hebben gezien. Mocht 500GB aan opslagruimte niet voldoende voor je zijn, dan is er nog de 1TB-versie met Assassin’s Creed Origins en Call of Duty: WWII voor 265 euro. Verder kun je Call of Duty nog combineren met Minecraft Complete, echter is dat de minst voordelige bundel. Bovendien krijg je bij de Intertoys en Bart Smit ook nog eens 20% korting op een extra controller en 40% korting op 3 maanden Xbox Live.

De Xbox One S-bundel (500GB) met Assassin’s Creed: Origins en Call of Duty: WWII is voor 222 euro te verkrijgen bij Bol.com.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren