Xbox E3 aanbiedingen: Xbox One S met drie games voor 195 euro, Xbox One X met game voor 388 euro

Gaming

Zoals beloofd is vandaag het Xbox Deals Unlocked-evenement van start gegaan om de start van de E3 te vieren. Mocht je nog niet in het bezit zijn van een Xbox One, dan is dit het moment om te profiteren. Volgens Microsoft is het de grootste Xbox-uitverkoop van het jaar.

Xbox Deals Unlocked

In Nederland lopen de aanbiedingen van 7 tot en met 17 juni 2019, maar de voorraad is beperkt dus het is verstandig om niet te lang te wachten. Verder zijn er in de Xbox Store maar liefst 300 games afgeprijsd met kortingen die kunnen oplopen tot 75 procent.

De beste aanbiedingen zijn echter de diverse Xbox One S-bundels, die tijdelijk vanaf 195 euro worden aangeboden bij Bol.com, MediaMarktGame ManiaNedGame en Coolblue. Je ontvang voor dat bedrag niet alleen de Xbox One S All Digital (1TB), maar ook Minecraft, Sea of Thieves en Forza Horizon 3. Verder zijn er voor 244 euro bundels verkrijgbaar met een 1TB harde schijf en Forza Horizon 4, Battlefield V, Shadow of the Tomb Raider, Anthem of The Division 2.

Verder is ook de Xbox One X door Microsoft afgeprijsd. De krachtigste console van dit moment wordt aangeboden voor 388 euro, waarbij je een keuze kan maken uit Forza Horizon 4 + Forza Motorsport 7, Fallout 76, Metro Exodus, Shadow of the Tomb Raider, Battlefield V en The Division 2. De Xbox One X met game naar keuze is beschikbaar bij Bol.com, MediaMarktGame ManiaNedGame en Coolblue.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*