Xbox One Elite Bundle met SSHD en Elite controller aangekondigd

Gaming

xbox one elite bundle sshdMicrosoft gaat de Xbox One dit najaar voorzien van een elite upgrade. De nieuwe Xbox One Elite bundel bevat de prachtige Elite controller en een 1TB SSHD. Naast de nieuwe versie introduceerde Microsoft ook een nieuwe witte draadloze controller.

SSHD voor Xbox One Elite

De Xbox One Elite met solid state hybrid drive (SSHD) moet er voor zorgen dat het systeem 20 procent sneller uit de energiebespaarmodus kan worden gewekt. Microsoft maakte in het persbericht niet bekend hoe groot de flash cache van de SSHD is. Een SSHD is een variant van een traditionele harde schijf en beschikt over een grote hoeveelheid flash cache-geheugen, waardoor apps, games en het besturingssysteem sneller kan worden opgestart. De harde schijf van de huidige Xbox One biedt deze voordelen niet.

[sc:inpost-tekst ]

Het is nog onduidelijk of de Xbox One Elite Bundle met SSHD en de Elite Wireless Controller ook naar de Benelux gaat komen. In de Verenigde Staten heeft het pakket een adviesprijs gekregen van 499 dollar en doorgaans kunnen deze dollarprijzen rechtstreeks worden omgezet naar euro’s. Zo kost de normale Xbox One in de Verenigde Staten 399 dollar en in de Benelux heeft de console een adviesprijs van 399 euro.

xbox one witte goud controller

Naast de Xbox One Elite Bundle introduceerde Microsoft ook een nieuwe witte draadloze controller. Qua functionaliteit brengt deze controller niks nieuws, maar het heeft een nieuwe mat witte kleur gekregen in combinatie met een goudkleurige d-pad, zwarte knoppen en zwarte analoge sticks.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*