Is het na twee maanden rust weer tijd weer tijd voor nieuwe voorraad Bol.com op woensdagochtend?

Gaming

Het is woensdagochtend mogelijk weer tijd voor een nieuwe voorraad PlayStation 5-consoles in Nederland. In de afgelopen week is de console al bij enkele retailers verschenen en woensdagochtend is het mogelijk weer tijd voor een drop bij Bol.com. Weten we dat zeker? Nee, maar gezien het feit dat er tussen elke drop 5-6 weken zat en dat er iedere keer werd gekozen voor een woensdagochtend, is het waarschijnlijk dat er deze week weer een kans komt.

Update → Bol.com lijkt van zijn schema te zijn afgestapt, want inmiddels is het bijna twee maanden geleden dat de PS5 is aangeboden. We zijn benieuwd of ze een grotere voorraad hebben opgebouwd of dat er simpelweg weinig leveringen hebben plaatsgevonden. Hopelijk komt woensdagochtend het antwoord.

De laatste keer dat de PS5 door Bol.com is verkocht is alweer bijna twee maanden (8 december). In het afgelopen jaar werd de console iedere vijf tot zes weken opnieuw aangeboden. Deze informatie doet ons vermoeden dat er aanstaande woensdagochtend of volgende week weer een drop op de agenda staat. Waarom woensdagochtend? Dat is heel simpel, want de laatste drops hebben iedere keer op die dag plaatsgevonden. De vorige keer werd de PS5 om 07:45 aangeboden en ons advies is dan ook om de productpagina van 07:30 tot 08:00 in de gaten te houden. Blijf de F5-knop niet continu indrukken, want dat kan je een tijdelijke IP-ban opleveren.

We verwachten dat er weinig gaat gebeuren bij de andere partijen. NedGame heeft onlangs nog de Disk Edition aangeboden, terwijl het bij de MediaMarkt en Game Mania mogelijk was om de PS5 af te halen. Daarnaast bieden BCC en Coolblue de consoles exclusief aan via lotingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*