Volgende State of Play-evenement aangekondigd: geen informatie over PlayStation 5 (PS5) pre-order

Gaming

Het volgende State of Play-evenement is officieel door Sony aangekondigd voor aanstaande donderdag 6 augustus om 22:00 Nederlandse tijd. De presentatie richt zich op games van derden die naar de PlayStation 4 en PlayStation VR komen. Daarnaast worden er enkele updates gegeven voor een aantal PlayStation 5-games van derden en indies die tijdens de PS5-onthulling in juni werden getoond.

De State of Play-aflevering duurt meer dan 40 minuten en bevat veel nieuwe gameplaybeelden en andere updates. Sony maakt in de aankondiging heel duidelijk dat er niet zal worden gesproken over hardware, pre-orders en data. Het evenement van donderdag staat volledig in het teken van aankomende games.

De nieuwe State of Play-aflevering wordt uitgezonden op donderdag 6 augustus om 22:00 en kan live worden bekeken op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren