Vijf features die we graag willen zien in Pokémon Go

Gaming

Vorige week verscheen het beste nieuws voor Pokémon sinds tijdens, want Nintendo kondigde Pokémon Go aan voor iOS en Android. De game gaat gebruik maken van augmented reality, waardoor de wereld van Pokémon wordt gecombineerd met de wereld waarin jij en ik leven. Hoe de game er precies uit zal komen te zien is nog onduidelijk, maar wij hebben vijf features op een rijtje gezet die we graag zouden terugzien in Pokémon Go.

Pokémon Go

Vliegen

Wat doe je wanneer je aan het chillen bent in Cerulean City en je moet ineens naar Pallet Town? Ga je voor dagen en dagen rondlopen met het gevaar dat je wordt aangevallen door wilde Zubats en Rattatas met iedere stap die je zet? Natuurlijk niet. Je opent je Pokeball en je vliegt naar Pallet Town op de rug van je vertrouwde Pidgeot.

[sc:inpost-tekst ]

Starter Pokémon

Ik denk dat de mensen die zijn opgegroeid met de rode en blauwe Pokémon nog steeds van mening zijn dat het kiezen uit Bulbasaur, Charmander en Squirtle één van de moeilijkste en zwaarste beslissingen uit hun leven zijn geweest. Maar wat als je deze beslissing in de echte wereld moet maken? Kan het nog zwaarder worden.

In-app aankopen

Pokémon Go gaat een gratis download worden en dat betekent ongetwijfeld dat Nintendo kiest voor in-app aankopen. Wij hopen in ieder geval dat de prijzen acceptabel blijven, zodat iedereen het meeste uit de game kan halen zonder honderden euro’s te besteden. Of dit het geval zal zijn is nog afwachten, maar we weten inmiddels van andere games dat het de spelervaring zeer negatief kan beïnvloeden.

Legendary Pokémon

Tijdens het spelen van een Pokémon game is er niks zo spannend als het vinden van een Legendary Pokémon. Maar in de echte wereld kan dit een totaal nieuwe ervaring opleveren. De Pokémon Go trailer laat een groep personen zien in gevecht met Mewtwo, die ze na zijn nederlaag kunnen verzamelen. Mogelijk duidt dit op een co-operatieve modus. In de Pokémon games was het dan ook altijd verstandig om je game zo vaak mogelijk op te slaan, zodat hij niet kon ontsnappen. Mocht deze optie niet in Pokémon Go zitten, dan krijg je mogelijk slechts één kans en je moet dan maar zorgen dat je goed genoeg bent.

Muziek

Iedere grote Pokémon fan kent de muziek als geen ander, en dat is ook niet geheel verwonderlijk aangezien het vaak nooit stopt. Als we de vertrouwde 8-bit muziek niet horen op de weg naar Viridian City, dan gaan er een hoop hardcore fans niet blij zijn.

Pokémon Go verschijnt in 2016 voor iOS en Android.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*