.

Vacatures wijzen op komst Grand Theft Auto 6

Gaming

Rockstar Games heeft met een aantal nieuwe vacatures de geruchten aangewakkerd dat de ontwikkeling van Grand Theft Auto 6 van start is gegaan. De website GearNuke ontdekte dat de studio in de Verenigde Staten en India zoekt naar mensen om hun motion capture- en gezichtsanimatietechnologie te verbeteren en om nieuwe voertuigen te ontwerpen.

Grand Theft Auto 6

De vacature lijkt perfect aan te sluiten bij een nieuwe game in de populaire Grand Theft Auto-serie. Rockstar Games zoekt namelijk naar een ontwerper met ervaring in het werken met alle vormen van transport, waaronder auto’s, vrachtwagens, bestelwagens, motorfietsen, helikopters, vliegtuigen, militairen en boten. In de vacature wordt duidelijk gemaakt dat geen exacte kopieën zullen zijn van bestaande voertuigen, maar dat ze wel referenties naar de echte wereld en merken moeten bevatten. Als dat niet klinkt als een GTA-game, dan weten wij het ook niet meer.

Ten slotte geeft de vacature aan dat het wenselijk is dat de kandidaat liefde en een diepgaand begrip heeft voor de autocultuur. Het lijkt opnieuw te wijzen op een moderne setting met sterke culturele referenties, die goed aansluiten bij recente Grand Theft Auto-games. De overige vacatures richten zich voornamelijk op het realistischer maken van de game met banen voor motion capture en gezichtsanimatie, zoals een ‘Technical Face Developer’ op de kantoren van het bedrijf in New York.

Grand Theft Auto V werd in 2013 uitgebracht voor de PlayStation 3, Xbox 360. De game is daarna voor de PlayStation 4 en Xbox One op 18 november 2014 uitgekomen; de Windows-versie kwam op 14 april 2015 uit. Voor Rockstar Games is het nog altijd een belangrijke titel dankzij het succes van GTA Online, waarvoor nog steeds nieuwe modi en updates verschijnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren