Vacature wijst op komst PlayStation 5 (PS5) in oktober

Gaming

Sony maakte eerder dit jaar bekend dat de PlayStation 5 in het najaar van 2020 verschijnt, maar een releasedatum is nog onbekend. Een nieuwe vacature suggereert echter dat de PS5 in oktober op de markt wordt gebracht.

Lancering PS5

Er is op het Japanse Rikunabi een vacature verschenen voor een soort inkoopmanager, die moet helpen bij het selecteren van de beste componenten van leveranciers over de hele wereld voor de productie van de PlayStation 5. In de functieomschrijving wordt opmerkelijk ook genoemd dat de nieuwe console van Sony in oktober 2020 wordt uitgebracht.

De vacature lijkt legitiem te zijn, hoewel we de pagina hebben moeten vertalen door middel van Google Translate en daarbij is het onduidelijk wanneer de pagina online is gegaan. De verwachting was tot op heden dat de PS5 in november op de markt zou worden gebracht, net als de PS4, hoewel de lancering natuurlijk ook erg laat in oktober kan plaatsvinden.

Het spreekt voor zich dat dit geen solide bevestiging is van de lanceringsdatum van de PS5, aangezien de plannen kunnen veranderen, vooral te midden van de huidige wereldwijde pandemie. Het wachten is nu op de officiële onthulling van de PlayStation 5 (vermoedelijk in juni) en het openen van de pre-order. Wil je er zeker van zijn dat je de console op de dag van release ontvangt, schrijf je dan in voor onze notificatiedienst.

PlayStation 5 pre-order notificatie

Schrijf je nu in en ontvang een e-mail wanneer de PS5 beschikbaar is voor pre-order, zodat jij de console op de releasedatum ontvangt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren