Treyarch: ‘Call of Duty: Black Ops 3 mooier dan ooit’

Gaming

Call of Duty: Black Ops 3 wordt één van de belangrijkste games in de geschiedenis van de populaire franchise en de ontwikkelaars van Treyarch verwachten dat de shooter veel heeft geprofiteerd van het feit dat de engine opnieuw is opgebouwd met een focus op de krachtigere hardware van de nieuwe PC’s en de huidige generatie consoles.

Call of Duty: Black Ops 3

David Vonderhaar, de design director van Treyarch, legt uit dat de snellere prestaties van deze systemen ervoor hebben gezorgd dat de studio verschillende features heeft kunnen verbeteren zonder compromissen te moeten maken op andere gebieden. Voor Call of Duty: Black Ops 3 hebben de ontwikkelaars bijvoorbeeld ontdekt dat het verbeteren van de belichting de algehele ervaring van de game sterk kan verbeteren.

[sc:inpost-tekst ]

Daarnaast ligt de kunstmatige intelligentie van vijanden een stuk hoger wat de gebruikerservaring van Call of Duty: Black Ops 3 ten goede moet komen. “Wanneer er een nieuwe generatie consoles wordt geïntroduceerd, dan moet je hard werken om te profiteren van de nieuwe grafische mogelijkheden die deze systemen bieden. Dat is waarom dit team de grafische engine onder handen heeft genomen, zodat we de mooiste beelden kunnen produceren met alle schaduwen, belichting en hoge resoluties, terwijl de game nog steeds op 60 frames per seconde draait”, aldus Vonderhaar in een gesprek met DualShockers.

De Call of Duty: Black Ops 3 bèta is inmiddels afgelopen en gamers kregen destijds de kans om een reeks modi te spelen in drie verschillende maps. De focus van de bèta lag op het verbeteren van de multiplayer ervaring en het introduceren van het nieuwe bewegingssysteem, waarbij je nu over muren kan lopen en de tegenstander sneller kan verassen.

Daarnaast introduceert Call of Duty: Black Ops 3 ook de Specialists feature voor de eerste keer, waarmee je een cool wapen en of unieke vaardigheid kan gebruiken. De nieuwe ervaring van Treyarch zal ook een solide single-player campagne bevatten en natuurlijk een Zombi modus die zich afspeelt in de jaren ’40.

Call of Duty: Black Ops 3 wordt op 6 november uitgebracht voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en de Box One.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*