.

Tips om Zapdos te vangen in Pokémon Go

Gaming

Zapdos is de volgende Legendary Pokémon die is toegevoegd aan Pokémon Go, echter hebben spelers nog tot 14 augustus de tijd om de Pokémon te vangen. Om er zeker van te zijn dat je Zapdos aan je Pokédex kan toevoegen, hebben we een aantal tips voor je op een rij gezet om het vangen van de Pokémon zo makkelijk mogen te maken.

Legendary Pokémon Zapdos

Zapdos is alleen beschikbaar tijdens Legendary Raid Battles, die meerdere keren per dag plaatsvinden. Er is geen vast schema om te volgen, dus let op Gyms waarbij een Raid Battle-timer aftelt. Een van deze Raids kan het legendarische gevecht zijn waar je naar op zoek bent.

Hoe moet ik Zapdos verslaan?

Om deel te nemen aan een gevecht moet je een Raid Battle Pass gebruiken. Bovendien is het mogelijk om met maximaal 20 andere spelers samen te werken, waardoor het verstandig is om ervoor te zorgen dat je met voldoende trainers het gevecht begint. Zapdos is namelijk niet eenvoudig te verslaan, vooral wanneer je nog geen speler bent van het hoogste niveau.

Welke Pokémon moet ik gebruiken?

Zapdos is een elektrische en vliegende Pokémon en het is daarom verstandig om hem aan te vallen met ijs en steen, dus zorg ervoor dat je team bestaat uit Pokémon die dat in hun arsenaal hebben. Net als bij Moltres, heeft The Pokémon Company een handvol tips gepubliceerd over de Pokémon die je kan gebruiken voor Zapdos. Deze Legendary Pokémon is het moeilijkst te verslaan van de drie vogels en heeft een sterke weerstand tegen talrijke aanvallen. Golem is de beste keuze volgens de gids, omdat het een steen- en grond-type Pokémon is, wat betekent dat een elektrische aanval niet veel schade toebrengt.

The Pokémon Company zegt ook dat een steen-type Pokémon zoals Tyranitar en Rhydon, die beide geen effectieve aanval kunnen plaatsen op Zapdos, vaak nog sterk genoeg zijn om het op te nemen tegen Zapdos. Reddit-gebruikers van The Silph Road hebben minder vertrouwen in de eigenschappen van Rhydon en adviseren het gebruik van de grond-type Pokémon Piloswine. Overigens is The Pokémon Company het eens met deze aanbeveling en voegt het daaraan toe dat de aanval Avalanche goed is tegen Zapdos.

Hoe vang ik Zapdos?

Het is verstandig om je items te optimaliseren en na het gevecht gebruik je de Golden Razz Berries die je zojuist hebt gewonnen en begin je met het gooien van een aantal curveballs.

We hopen dat je door middel van deze tips een Zapdos kan volgens. Zapdos is de vierde Legendary Pokémon in Pokémon Go, momenteel is Lugia nog beschikbaar, terwijl Articuno en Moltres weer (tijdelijk) zijn verdwenen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren