.

Tijdelijke prijsverlaging voor Xbox One S in Nederland

Gaming

Eerder deze maand werd de PlayStation 4 al voor een scherpe prijs aangeboden, maar vandaag is het de beurt aan de Xbox One S van Microsoft. Het bedrijf uit Redmond heeft namelijk een tijdelijk prijsverlaging doorgevoerd voor de versie met 1TB aan opslagruimte.

Xbox One S

Flink in prijs gedaald

Tot en met zondag wordt de Xbox One S met 1TB aangeboden voor slechts 239 euro en dat is een korting van maar liefst 80 euro op de reguliere prijs van 319 euro. Je kunt hiervoor terecht bij Bol.com, Wehkamp, Bart Smit en Intertoys. Maar het kan nog beter, want voor slechts 15 euro meer krijg je er bij de Media Markt ook nog een officiële controller bij ter waarde van 59 euro.

De Xbox One S is de kleinste en meest compacte Xbox die Microsoft ooit op de markt heeft gebracht. Voor het eerst is de voeding geïntegreerd in de behuizing, waardoor je niet langer hebt te maken met een groot adapterblok in je kamer. Het systeem is alleen verkrijgbaar in het wit en de behuizing is 40% kleiner dan de originele Xbox One.

De controller is ook door Microsoft onder handen genomen, hoewel de verschillen hier niet zo overduidelijk zichtbaar zijn. Het ontwerp is een fractie slanker en heeft nu een afwerking met meer grip gekregen, zodat de controller minder snel uit je handen glipt. Gebruikers kunnen verder profiteren van een vergroot bereik en dankzij de toevoeging van Bluetooth-connectiviteit werkt de controller ook zonder adapters met Windows 10 pc’s, tablets en smartphones.

Verder kan de Xbox One S overweg met content in 4K Ultra HD van diensten zoals bijvoorbeeld Netflix en YouTube, maar biedt het ook ondersteuning voor het afspelen van Blu-ray’s in 4K. Dat is in onze ogen zeker iets om rekening mee te houden, want deze Blu-ray spelers zijn behoorlijk prijzig en komen zeker niet met een ingebouwde console. De HDR-mogelijkheden van de console zorgen ervoor dat games er beter uit komen te zien. Donkere kleuren worden zichtbaar donkerder dankzij een hogere contrastverhouding, hoewel je daarvoor wel in het bezit moet zijn van een HDR-televisie met local dimming of een oledscherm.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren