The Witcher 3: Wild Hunt – Hearts of Stone vanaf 13 oktober beschikbaar

Gaming

The Witcher 3: Wild Hunt-uitbreiding Hearts of Stone wordt op 13 oktober uitgebracht voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC. De downloadable content brengt een geheel nieuw verhaal, content en powers. Daarnaast werd er ook een teaser gepubliceerd voor de Hearts of Stone uitbreiding.

The Witcher 3: Wild Hunt – Hearts of Stone

De Hearts of Stone uitbreiding voor Witcher 3 brengt 10 uur aan nieuwe avonturen en introduceert nieuwe personages, krachtige monsters, unieke romantiek en een verhaallijn die wordt gevormd door de keuzes van de speler. De uitbreiding introduceert ook een volledig nieuw systeem van Runewords, die een aanzienlijke invloed hebben op de gameplay. Iedere Runeword zal de in-game mechanics beïnvloeden en stelt de speler in staat om te experimenteren met verschillende strategieën en tactieken.

[sc:inpost-tekst ]

Naast een digitale versie van The Witcher 3: Wild Hunt – Hearts of Stone, zal er bij een select aantal retailers ook een limited edition versie worden verkocht. In de doos is de code te vinden om de uitbreiding te downloaden, het kaartspel dat zich afspeelt in de wereld van The Witcher, en een uitgebreide handleiding met de uitleg van alle regels. Met de twee unieke kaartensets kunnen jij en je vrienden zich nu ook bezighouden met tactische gevechten op grote schaal zonder de game op de PC of console te spelen.

De Hearts of Stone-uitbreiding voor The Witcher 3 is vanaf 13 oktober beschikbaar en gaat €19,95 kosten. Om de uitbreiding te kunnen spelen moet je in de game al wel level 30 hebben bereikt en de uitbreiding kan tijdens of na het hoofdverhaal worden gespeeld. De tweede uitbreiding, Blood & Wine, wordt in het eerste kwartaal van 2016 verwacht.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*