The Witcher 3 nu ook geoptimaliseerd voor Xbox One X

Gaming

The Witcher 3: Wild Hunt is de volgende game die een update heeft ontvangen met verschillende verbeteringen en optimalisaties voor de Xbox One X. Ontwikkelaar CD Projekt Red introduceert met de update ondersteuning voor 4k, een prestatiemodus en verschillende andere visuele verbeteringen die alleen zichtbaar zullen zijn op de Xbox One X, de krachtigste console van dit moment.

The Witcher 3: Wild Hunt voor Xbox One X

Bezitters van The Witcher 3: Wild Hunt kunnen de update inmiddels kosteloos downloaden en installeren. CD Projekt Red heeft twee nieuwe visuele modi toegevoegd aan het spel: een 4K Mode en Performance Mode. In het eerste geval wordt het spel weergegeven in 4k op 30 frames per seconde (of er wordt supersampling toegepast wanneer je niet in het bezit bent van een 4k-scherm. De prestatiemodus geeft de game op 60 frames per seconde weer en maakt gebruik van een dynamische resolutie, die varieert van 1080p tot 4k.

Daarnaast kunnen spelers in beide modi genieten van beelden in hdr. Om tussen de twee modi te wisselen open je het menu en kies je voor de optie ‘Display’. In dit submenu ga je naar ‘Advanced settings’ en kies je tussen 4K Mode of Performance Mode.

De update voor de Xbox One-versie van The Witcher 3: Wild Hunt is vergelijkbaar met de verbeteringen die zijn doorgevoerd in de versie voor de PlayStation 4 Pro. Bovendien maakte de ontwikkelaar bekend dat er in de nabije toekomst ook nog een nieuwe update wordt uitgebracht voor de PlayStation 4 Pro om hdr-ondersteuning toe te voegen en enkele tweaks toe te passen om de algehele ervaring te verbeteren.

De Xbox One X wordt deze maand geleverd met een gratis kopie van PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Winkel  Levertijd  Prijs
Bol.com Op voorraad € 488,00
BCC Op voorraad € 488,00
NedGame Op voorraad € 488,00
Bart Smit Op voorraad € 499,00
Intertoys Op voorraad € 499,00
MediaMarkt Op voorraad € 499,00
Coolblue.nl Op voorraad € 499,00

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*