.

‘The Last of Us Part II verschijnt in 2019’

Gaming

PlayStation 4-bezitters zijn in de afgelopen jaren flink verwend met geweldige exclusieve games en daarvan zitten er ook nog een aantal in de pijplijn, hoewel het in de meeste gevallen nog niet exact duidelijk is wanneer ze verschijnen. Een van de games waar we het meest naar uit kijken is The Last of Us Part II. Sony en ontwikkelaar Naughty Dog hebben al het nodige van de de game getoond, maar afgezien van wat geruchten is er niet veel concrete informatie over de releasedatum beschikbaar.

Volgens voormalig IGN-journalist Alanah Pearce, die momenteel werkzaam is bij Rooster Teeth, staat The Last of Us Part II echter gepland om in 2019 uit te komen. Op Twitter reageerde Pearce op vragen van fans van de serie, waarin zij aangeeft te hebben gehoord dat de game nog dit jaar verschijnt. De tweets zijn inmiddels verwijderd omdat ze niet continu wil lastig worden gevallen met vragen over de game, maar gelukkig hebben we de screenshots nog.

De informatie is niet afkomstig van een officieel kanaal en zowel Sony als Naughty Dog hebben niet gereageerd op het gerucht, waardoor we iedereen aanraden om dit nieuws voorlopig met een korrel zout te nemen. Pearce claimt desondanks dat ze de informatie over een release in 2019 van meerdere mensen heeft ontvangen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren