Sony maakt Limited Edition The Last of Us: Part II Limited Edition PS4 Pro beschikbaar voor pre-order

Gaming

Sony onthulde eerder deze week The Last of Us: Part II PlayStation 4 Pro-bundel en deze speciale uitvoering is nu beschikbaar voor pre-order. De PS4 Pro wordt net als de game op 19 juni uitgebracht.

The Last of Us: Part II Limited Edition

Het pakket bestaat uit een PlayStation 4 Pro met matte afwerking en gravures geïnspireerd op Ellie’s tatoeages, een DualShock 4-controller met een vergelijkbaar thema, een fysieke kopie van The Last of Us: Part II en een code voor extra content, waaronder een dynamisch thema voor de PS4. Je kan nu een pre-order voor deze Limited Edition PS4 Pro plaatsen bij Game Mania voor €469.

De Limited Edition DualShock 4-controller is ook los verkrijgbaar. Gepresenteerd in een staalzwarte matte kleur met witte details en PlayStation-vormen, is deze Limited Edition draadloze controller voorzien van de iconische varen-tattoo van Ellie rechtsonder en het Last of Us: Part II-logo op het touchpad.

Daarnaast komt er een Limited Edition Gold Wireless Headset met een staalzwarte matte kleur en donkerrode accenten aan de binnenkant. De headset is eveneens voorzien van het logo van de game en Ellie’s varen-tatoeage. Ten slotte heeft Sony met Seagate samengewerkt aan een 2TB Game Drive. De officieel gelicentieerde Game Drive heeft een lasergeëtst ontwerp van Ellie’s tattoo en biedt een externe harde schijf-upgrade voor PS4-systemen (softwareversie 4.50 of hoger), met de capaciteit om meer dan 50 games te installeren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren