The Last of Us Part II Collector’s Edition weer beschikbaar voor pre-order

Gaming

Sony heeft het langverwachte vervolg op The Last of Us een releasedatum gegeven. Op 21 februari verschijnt The Last of Us Part II exclusief voor de PlayStation 4. Daarnaast maakte het bedrijf bekend dat de geremasterde vanaf dinsdag 1 oktober beschikbaar wordt gemaakt voor PlayStation Plus-abonnees.

→ Update: Sony heeft bekendgemaakt dat de release is uitgesteld. The Last of Us: Part II verschijnt nu op 29 mei 2020. Daarnaast is het bij MediaMarkt weer mogelijk om een pre-order voor de Collector’s Edition te plaatsen. Wees er snel bij, want deze editie was bij de overige shops razendsnel uitverkocht.

The Last of Us Part II

Tijdens de meest recente State of Play werd er een nieuwe trailer getoond met scènes te paard en in een boot. In de video zien we nieuwe angstaanjagende zombies en menselijke tegenstanders, terwijl het verhaal opnieuw zal draaien om Joel en Ellie. Het eerste deel speelde zich in een brute en gewelddadige post-apocalyptische wereld waarin Joel diende als een vaderfiguur voor een destijds jonge Ellie. In The last of Us Part II is Ellie volwassen geworden en speelt ze de hoofdrol in het nieuwe avontuur.

Fans van de serie kunnen verder uitkijken naar een prachtige Collector’s Edition met verschillende fysieke items. Deze versie is al bijna uitverkocht, maar er zijn nog enkele exemplaren beschikbaar voor pre-order bij Bol.comGame Mania en NedGame.

De PlayStation 5 wordt in 2020 verwacht en The Last of Us Part II zal een van de laatste grote releases zijn voor de huidige PlayStation 4. Het is overigens niet de enige exclusieve titel die op korte termijn verschijnt, want Death Stranding van Hideo Kojima wordt op 8 november gelanceerd. Beide games zullen overigens ook speelbaar zijn op de PS5, omdat de nieuwe console backwards compatibel is met alle PS4-games.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren