.

Super Smash Bros. Ultimate voor Switch gelekt, Nintendo pakt YouTube-gebruikers hard aan

Gaming

Super Smash Bros. Ultimate wordt op 7 december uitgebracht voor de Nintendo Switch, maar de volledige game is al vroegtijdig geüpload en kan daardoor op een console met een aangepaste firmware worden afgespeeld. Nintendo kan aan deze situatie nog weinig veranderen, echter doet het er wel alles aan om te voorkomen dat er nieuw materiaal op YouTube wordt geplaatst.

Super Smash Bros. Ultimate

Twee YouTube-gebruikers, Crunchii en Dystifyzer, hebben publiekelijk gesproken over het ontvangen van strikes na het uploaden van muzieknummers van Super Smash Bros. Ultimate. Gezien het aantal nummers hebben ze beide ruimschoots het vereiste aantal waarschuwingen ontvangen, waardoor de accounts permanent zullen worden gesloten. Crunchii claimt dat ze meer dan 20 strikes hebben ontvangen en ook verwachten ze er nog meer op korte termijn. Dystifyzer zegt de beslissing van Nintendo te begrijpen, hoewel hij zich gedwongen voelde om de muziek te delen, gezien de ‘kans’ die het bood.

We vermoeden dat Crunchii en Dystifyzer niet de enige twee YouTube-accounts zijn waar Nintendo zijn ogen op heeft gericht, want er wordt bijna ieder uur nieuw beeldmateriaal op het platform beschikbaar gemaakt. Het laat desondanks goed zien dat het Japanse bedrijf deze situatie uitermate serieus neemt. Overigens hebben beide accounts een lange geschiedenis in het uploaden van het materiaal van Nintendo, helaas zijn ze dit keer anderhalve week te vroeg met het publiceren van audiomateriaal van Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch.

Nintendo heeft een speciale Super Smash Bros. Ultimate-versie van de Nintendo Switch uitgebracht. Deze speciale versie komt een gedecoreerd Switch-dock waarop verschillende vechters zijn te zien en Joy-Cons met het klassieke logo van Smash Bros. De Nintendo Switch komt daarnaast natuurlijk ook met een downloadcode voor de game. Super Smash Bros. Ultimate wordt op 7 december uitgebracht, terwijl de bundel direct wordt geleverd. Het pakket is voor 379 euro beschikbaar bij Bol.comMediaMarkt en NedGame.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren