Star Wars Battlefront krijgt begin oktober open en gratis bèta

Gaming

Star Wars Battlefront, de langverwachte shooter van Battlefield studio DICE, krijgt binnenkort een bèta. Uitgever Electronic Arts kondigde aan dat de Star Wars Battlefront bèta begin oktober van start gaat voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Star Wars Battlefront bèta

De Star Wars Battlefront bèta bevat ook de al veel besproken Walker Assault modus, waarin je met viertig andere spelers op de Hoth map vecht. De speciale ‘Hero’ personages Darth Vader en Luke Skywalker zijn ook beschikbaar om te worden ontgrendeld. De onderstaande afbeelding geeft je een idee wat je kan verwachten van de Star Wars Battlefront bèta, maar naast Walker Assault, laat de bèta je ook een Survival missie uitvoeren op Tatooine, waar je speelt met de rebellen en het doel is om de opkomende Imperial forces terug te dringen.

star-wars-battlefront

Bovenop de Walker Assault modus en de Survival Mission zal de bèta ook nog een volledig nieuwe modus krijgen genaamd Drop Zone. EA zegt dat het in de weken voor de start van de Star Wars Battlefront bèta meer informatie zal vrijgegeven over deze nieuwe modus.

[sc:inpost-tekst ]

Achievements, personages, data van personages, de vooruitgang in de game en andere status indicatoren worden niet meegenomen van de bèta naar het volledige spel, zodat iedereen een gelijke kans krijgt bij de lancering in november. Daarnaast waarschuwt EA dat de game, omdat het een bèta is, nog de nodige fouten/gebreken kan bevatten.

https://www.youtube.com/watch?v=WsiJ495yqtY

Het goede nieuws is in ieder geval dat Star Wars Battlefront een open bèta krijgt, zodat je in ieder geval niet verplicht een pre-order hoeft te plaatsen voor de game om de bèta uit te mogen proberen. Er gaan online wat scams rond die je laten inschrijven voor diensten om een code te bemachtigen, echter heb je hier simpelweg niks aan omdat de Star Wars Battlefront bèta begin oktober voor iedereen gratis is te spelen. Een exacte datum is nog onbekend en ook is het onduidelijk hoe lang de bèta zal duren.

Star Wars Battlefront wordt op 19 november uitgebracht voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*