Star Wars Battlefront bèta kan online en offline worden gespeeld

Gaming

Uitgever Electronic Arts heeft vandaag enkele nieuwe details vrijgegeven over de Star Wars Battlefront bèta. Op de officiële Star Wars Battlefront is te lezen dat de bèta online en offline spelmodi bevat, inclusief co-op en split-screen co-op. De bèta gaat begin oktober van start op de PC via Origin, PlayStation 4 en Xbox One.

Star Wars Battlefront

Gamers zullen in de Star Wars Battlefront met maximaal 40-spelers Walker Assault kunnen spelen op Hoth en Drop Zone op Sullust. Er is daarnaast ook een Survival Mission mode aanwezig die zich afspeelt op Tatooine, deze missie kun je alleen spelen, met een vriend online of naast elkaar op de bank.

De Star Wars Battlefront bèta is beschikbaar voor iedereen en vereist dus geen pre-order of uitnodiging. In de afgelopen weken zijn er verschillende sites gespot die plekken voor de bèta verkopen of uit zijn op jouw persoonlijke gegevens, trap hier dus niet in.

[sc:inpost-tekst ]

Verder werden er ook nog een aantal vragen over Star Wars Battlefront beantwoord:

Zijn er AI bots aanwezig in de multiplayer?
Ja! De Fighter Squadron mode bevat AI spelers (10 aan beide kanten).

Is er alleen hoofdwapen of ook een secundair wapen?
In Star Wars Battlefront krijg je één hoofdwapen en een hand van Star Cards. Hoe je deze Star Card handen samenstelt is volledig jouw keuze.

Wat zit er in de verschillende edities, Deluxe versus Standaard?
De standaard uitvoering van Star Wars Battlefront bevat alleen de game. De Deluxe Edition bevat de game en in deze versie zijn de Ion Grenada, Ion Torpedo en DL-44 direct beschikbaar samen met de exclusieve Ion Shock en Victory emotes.

Kan ik de Deluxe Edition op een schijf kopen in de winkel, of alleen digitaal online?
Star Wars Battlefront is alleen beschikbaar op schijf voor de PlayStation 4 en Xbox One. Voor de PC is de game alleen digitaal beschikbaar.

Kan ik de voertuigen in Star Wars Battlefront upgraden?
Voertuigen in Star Wars Battlefront beschikken over hun eigen wapens en capaciteiten die ze authentiek maken in het Star Wars universum.

Star Wars Battlefront wordt op 17 november uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox en PC. Wanneer je nu een pre-order plaatst ontvang je het Battle of Jakku DLC pack gratis.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*