Splatoon 2 wordt op 6 juli uitgebreid getoond voor Nintendo Switch

Gaming

Nintendo heeft vandaag aangekondigd dat de volgende Direct-aflevering op donderdag 6 juli om 16:00 zal plaatsvinden. De presentatie moet een verfrissende blik werpen op nieuwe features, wapens en stijl voor de aankomende Switch-game Splatoon 2. De aflevering is live te bekijken op deze pagina of deze link.

Splatoon 2

Spelers nemen het in Splatoon 2 tegen elkaar in teams van vier. Nintendo heeft aan het vervolg op het succesvolle origineel nieuwe levels, kledingstijlen en wapens, zoals de Splat Dualies, die je met twee handen kunt bedienen, toegevoegd. Daarnaast biedt de game ondersteuning voor voicechat, echter is het wachten nog op de vereist app voor smartphones en tablets. De gratis, gelimiteerde versie van de app wordt deze zomer verwacht.

Splatoon 2 wordt op 21 juli uitgebracht voor de Nintendo Switch. Er verschijnt op die dag ook een officiële bundel met de console in neon blauw en rood en een downloadcode voor Splatoon 2. Deze bundel is momenteel nog beschikbaar bij NedGame (€369), Bol.com (€379) en Media Markt (€399). Op dit moment is de console nergens op voorraad en de volgende levering wordt pas eind juli of begin augustus verwacht, waardoor de bundel een interessante optie is.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren