‘Spider-Man 2 wordt eind 2021 uitgebracht voor PlayStation 5 (PS5)’

Gaming

Een vervolg op de uiterst succesvolle exclusieve PlayStation 4-game Spider-Man zal mogelijk niet lang op zich laten wachten. De originele game is inmiddels meer dan 13 miljoen keer verkocht en dat maakt een vervolg vrijwel een garantie, vooral omdat Sony de studio achter de game, Insomniac Games, eerder dit jaar heeft overgenomen.

Spider-Man 2 in 2021

Voormalig Game Informer-journalist en betrouwbare insider Imran Khan had een paar dingen te zeggen over een de nieuwe Spider-Man-game in de nieuwste Kinda Funny Gamescast. Blijkbaar heeft hij al veel over het vervolg gehoord en komt de game ‘eerder dan je denkt’. De volledige show kan hieronder worden bekeken.

“Ik weet te veel over Marvel’s Spider-Man 2, dus ik kan niet speculeren. Ik denk dat een Spider-Man 2 sneller komt dan we denken”, aldus Khan. Elders in de podcast noemt Khan Kerstmis 2021 als mogelijke releasedatum voor Spider-Man. Dat zou Insomniac Games ongeveer drie jaar tot vier jaar geven om een ​​vervolg te produceren en dat lijkt een acceptabele periode te zijn, hoewel we vermoeden dat niet alle werk opnieuw hoeft worden gedaan.

Onduidelijk is nog of de nieuwe Spider-Man-game ook nog voor de PlayStation 4-consoles verschijnt. De PlayStation 5 wordt namelijk eind 2020 uitgebracht, echter is de groep PS4-gebruikers (meer dan 100 miljoen verkochte consoles) nog steeds zo groot dat het mogelijk interessant is voor Sony.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren