Sony: PlayStation 5 (PS5) ligt op schema ondanks beperkingen

Gaming

Sony heeft tijdens de presentatie van de financiële resultaten bekendgemaakt dat de PlayStation 5 nog steeds op schema ligt om in het najaar van 2020 te worden uitgebracht. Onlangs zei chipleverancier AMD al dat de consoles van de volgende generatie nog steeds staan gepland om later dit jaar te worden gelanceerd.

“Wat betreft de lancering van PlayStation 5, hoewel factoren zoals thuiswerkers en beperkingen op internationale reizen enkele uitdagingen hebben opgeleverd met betrekking tot een deel van het testproces en de kwalificatie van productielijnen, vordert de ontwikkeling met betrekking tot de lancering van de PS5 in het najaar van 2020 gestaagd”, schrijft Sony als het gaat om de huidige visie op de impact van de verspreiding van het coronavirus.

Er zijn daarnaast geen grote problemen wat betreft de ontwikkeling van games van Sony’s eigen studio’s. “Op dit moment zijn er geen grote problemen ontstaan ​​in de pijplijn voor de ontwikkeling van software van Sony’s eigen first-party studio’s of de studio’s van haar partners.”

Het wachten is nu op de officiële onthulling van de PlayStation 5 (vermoedelijk in juni) en het openen van de pre-order. Wil je er zeker van zijn dat je de console op de dag van release ontvangt, schrijf je dan in voor onze notificatiedienst.

PlayStation 5 pre-order notificatie

Schrijf je nu in en ontvang een e-mail wanneer de PS5 beschikbaar is voor pre-order, zodat jij de console op de releasedatum ontvangt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren