Sony introduceert nieuwe PlayStation VR-bundel

Gaming

Sony heeft een geheel nieuwe PlayStation VR-bundel aangekondigd en brengt eveneens een oude bundel terug op de markt. Het is echter nog maar de vraag of deze bundels ook naar Nederland komen, want tot op heden zijn ze alleen uitgebracht in de Verenigde Staten.

PlayStation VR

Het Japanse bedrijf kondigde aan dat het de PlayStation VR-bundel, eerder bekend als de Launch Bundle, opnieuw gaat uitbrengen. Dit pakket was beschikbaar voor pre-order voordat de headset in oktober werd gelanceerd. De bundel bestaat uit de PlayStation VR, de PlayStation Camera, twee Move-controllers, een schijf met demo’s en PlayStation VR Worlds (een verzameling van kleinere games). Het enige wat je verder nodig hebt is een PlayStation 4 of PS4 Pro. De adviesprijs is in de Verenigde Staten $500.

Daarnaast komt Sony binnenkort ook met een nieuwe PlayStation VR-bundel met Until Dawn: Rush of Blood, een on-rails shooter spinoff van Until Dawn. De rest van het pakket bestaat uit dezelfde apparaten en het enige verschil is de meegeleverde prijs. Deze bundel krijgt dezelfde prijs en verschijnt later deze maand.

Mocht Sony de bundel ook in Europa introduceren voor 500 euro, dan betekent dat een aardige korting. In Nederland kom je namelijk uit op 567 euro wanneer je besluit om alle producten los aan te schaffen.

Winkel  Levertijd  Prijs
Media Markt Direct €388,-
Wehkamp Direct €388,-
Bol.com Direct €399,-
Intertoys Direct €399,-
Bart Smit Direct €399,-
Coolblue Direct €399,-

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*