Sony gaat prijzen, pre-order en releasedatum PlayStation 5 op 16 september onthullen

Gaming

Het heeft even geduurd, maar de datum voor de volgende PlayStation 5-presentatie is officieel aangekondigd. Het evenement vindt plaats op woensdag 16 september en naar alle waarschijnlijkheid krijgen we meer te horen over de prijzen, releasedatum, pre-order en games die voor de console zullen verschijnen.

Het PS5-evenement gaat woensdagavond om 22:00 Nederlandse tijd van start en zal ongeveer 40 minuten duren. “Voordat de PlayStation 5 uitkomt, willen we nog één keer de PS5-games tonen die bij release en daarna uitkomen”, zo schrijft het bedrijf. De presentatie is live op deze pagina te volgen en wordt ook uitgezonden op Twitch en YouTube.

Het enige wat we tot op heden weten is dat Sony van plan is om de PlayStation 5 in het najaar van 2020 uit te brengen. Deze periode loopt tot 1 december, waardoor een lancering in november voor de hand ligt. De productpagina’s voor de PS5 zijn inmiddels beschikbaar bij Bol.com, Amazon, MediaMarkt en Coolblue.

PlayStation 5 pre-order notificatie

Schrijf je nu in en ontvang een e-mail wanneer de PS5 beschikbaar is voor pre-order, zodat jij de console op de releasedatum ontvangt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*