Sinterklaas en kerst: de beste Nintendo Switch-deals in Nederland

Gaming

De winterperiode is weer aangebroken en dat is doorgaans een van de beste momenten om games en hardware aan te schaffen. In dit artikel zetten we de beste aanbiedingen voor Nintendo Switch op een rij, zodat je niet de hoofdprijs hoeft te betalen.

Nintendo Switch

Een van de beste deals is te vinden bij Amazon Nederland, want daar is de Switch Lite voor slechts €208 te bestellen. Dat is op het eerste oog geen bijzondere prijs, echter komt de console met Animal Crossing: New Horizons (normaal €49,99) als downloadcode en drie maanden Nintendo Switch Online. De console wordt voor dit bedrag gratis thuisbezorgd. Voor de reguliere Switch kun je terecht bij Amazon Frankrijk, waar de console voor €299,99 (inclusief bezorging) is te bestellen. Verder is de Animal Crossing-versie van de Switch weer beschikbaar bij Bol.comAmazon NederlandMediaMarkt en NedGame voor €379,99.

In 2019 was er tijdens Black Friday in sommige gevallen wat verwarring, omdat er destijds twee versies van de Switch in omloop waren: een originele Switch uit 2017 en het nieuwe model uit 2019 met een sterk verbeterde. Daar hoef je dit jaar niet meer op te letten, want het oude model is al geruime tijd uit de productie en de kans dat er nog exemplaren opduiken is uitermate klein. Het verschil is bovendien eenvoudig te spotten, omdat de verpakking van het nieuwe model een rode achtergrond heeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*