.

Screenshot toont personalisatie opties Battlefield 1

Gaming

Battlefield 1 wordt zonder twijfel een van de populairste games van het jaar en ieder stukje informatie dat over de game verschijnt wordt onmiddellijk gepubliceerd op het internet. In het weekend deelde de Twitter-gebruiker DANNYonPC een screenshot waarop het menu is te zien waar jouw personage kan worden aangepast. De afbeelding laat zien welke punten je aan kan passen voor het begin van een missie: primair wapen, een pistool, maximaal twee gadgets, een anti-tankwapen en een melee wapen.

Battlefield 1

Verder ontving DICE de nodige kritiek over het weglaten van het Franse leger, terwijl Battlefield 1 zich afspeelt in de Eerste Wereldoorlog. De studio bevestigde niet veel later dat gamers tijdens de verhaallijn kennis zullen maken met het Franse leger, en ook zou het leger worden toegevoegd aan de multiplayer als een speelbare factie, hoewel het hier wel zal gaan om een betaalde uitbreiding van de game.

battlefield 1

Sniper Battlefield 1

De YouTube-gebruiker Jackfrags plaatste vorige week ook nog een interessante video, waarin te zien is hoe Battlefield 1 kan worden gespeeld als sniper. Daarnaast is goed te zien hoe de dynamische weereffecten invloed hebben op het zicht van de speler, waardoor de tactiek in een enkel potje zich kan verplaatsen van gevechten op grote afstanden naar close combat. Het lijkt Jack weinig te doen, want hij blijkt als sniper uiterste effectief te zijn.

Electronic Arts brengt Battlefield 1 op 21 oktober officieel uit voor de PlayStation 4, Xbox en pc. De reguliere versie is inmiddels beschikbaar voor pre-order bij Bol.com, inclusief het Hellfighter Pack en 7 dagen eerder toegang tot een map die later dit jaar wordt uitgebracht. Kies voor je de Deluxe Edition, dan kun je op 18 oktober al aan de slag met de game. Iedereen met een Xbox One en EA Access-abonnement kan zelfs op 13 oktober beginnen met spelen, hoewel het hier doorgaans gaat om maximaal 10 speluren. Verder zal er nog een publieke Battlefield 1 bèta worden gehouden voor de release.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren