.

RollerCoaster Tycoon Classic uitgebracht voor iOS en Android

Apps Gaming

Atari heeft RollerCoaster Tycoon Classic uitgebracht voor iOS en Android. Het betreft een combinatie van de twee originele games, RollerCoaster Tycoon 1 en 2, die beide zijn ontwikkeld door Chris Sawyer. Volgens Atari zijn beide games volledig geoptimaliseerd voor mobiele apparaten met touchscreens en RCTC kan worden ontgrendeld met een eenmalige aankoop.

RollerCoaster Tycoon Classic

Onbeperkt bouwen voor eenmalig bedrag

Het doel in RollerCoaster Tycoon Classic is om een succesvol pretpark van de grond af op te bouwen of om een bestaand pretpark verder uit te breiden en te verbeteren. Er zijn in totaal 95 scenario’s beschikbaar en in de mobiele versie is het nog steeds mogelijk om een zelf een achtbaan te ontwerpen. De attracties, graphics, geluidseffecten en gameplay zijn ongewijzigd overgenomen van de originele games.

RollerCoaster Tycoon Classic is te vinden in de App Store en Play Store, en werkt op zowel smartphones als tablets. De iOS-versie heeft een prijs van zes euro gekregen; de Android-versie is te koop voor zeven euro. Dit betekent dat je onbeperkt attracties, achtbanen en andere objecten kan bouwen zonder verplicht te moeten wachten of geld uit te geven aan microtransacties.

Daarnaast is het ook mogelijk om het spel uit te breiden met de Wacky Worlds- en Time Twister-uitbreidingen. Deze zijn voor 2 euro los te verkrijgen en voegen nieuwe scenario’s, attracties, thematisering en meer toe aan de game. Ook is er een Toolkit die los kan worden aangeschaft. Hiermee kun je zelf scenario’s creëren, achtbaan ontwerpen toevoegen en parken importeren en exporteren. De Toolkit maakt het zelfs mogelijk om opgeslagen parken uit de pc-versie van Rollercoaster Tycoon 2 te importeren.

In de afgelopen jaren bracht Atari ook al RollerCoaster Tycoon 3 en RollerCoaster Tycoon 4 Mobile uit voor mobiele apparaten. Het derde deel is gebaseerd op de volledige pc-versie, terwijl deel 4 een eigen free-to-play-game is met microtransacties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren