Resident Evil 7 krijgt geurkaars voor PlayStation VR-gebruikers

Gaming Virtual Reality

Resident Evil 7 is een van de eerste grote titels die zowel met of zonder de PlayStation VR kan worden gespeeld, maar om nog een extra dimensie aan de virtual ervaring toe te voegen is er ook een geurskaars ontwikkeld, zodat zelfs je neus geen onderscheid meer kan maken. Merchoid is verantwoordelijk geweest voor de officiële 4D kaars waarmee ook je reukzintuig moet denken dat je je in de wereld van Resident Evil bevindt.

Resident Evil 7

Geurskaars voor virtual reality

De Blood, Sweat & Fears 4D Candle voor Resident Evil is gecreëerd om spelers het gevoel te geven dat ze daadwerkelijk het horrorhuis van de familie Baker in de bossen bezoeken. Volgens de omschrijving van de retailer zal de kaars een geur van oud hout en bloed afgeven met een totale brandduur van maximaal 20 uur. Uiteraard hoef je de kaars niet te gebruiken wanneer je van plan bent om de PlayStation VR te gebruiken. Het draait alleen maar om het verbeteren van de ervaring.

geurskaars-resident-evil-7

“De virtual reality ervaring is ongelooflijk, maar we willen een stapje verder gaan dan dat”, aldus Merchoid’s community manager Jessica Adams. “Je moet je voorstellen dat je alles wat je ziet ook kan ruiken tijdens het spelen van de game. Het spel wordt daardoor ongelooflijk meeslepend en zorgt ervoor dat je zintuigen denken dat je daar echt bent.”

De kaars is een officieel Resident Evil-product en heeft een adviesprijs van €17,99 in Europa. Volgens Merchoid zal de levering vanaf 20 januari van start gaan. Resident Evil 7 wordt op 24 januari uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One en Windows-pc’s. De virtual reality ervaring is exclusief beschikbaar voor gebruikers van de PlayStation VR.

Momenteel is de game vanaf €47,99 beschikbaar voor pre-order bij Coolblue, Bol.com, WehkampMedia Markt, Intertoys en Bart Smit. Gebruikers die voor de release een pre-order plaatsen ontvangen een code om het Survival Pack Shotgun Set en de Survival Pack Recovery Set te downloaden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren