Remake van Resident Evil 3 bevestigd door PlayStation Store

Gaming

Eerder dit jaar verscheen de remake van Resident Evil 2 en dat blijkt een succes te zijn geweest. In de PlayStation Store zijn namelijk afbeeldingen gevonden die verwijzen naar de remake van Resident Evil 3. De game heeft nog geen pagina in de winkel, maar de bestanden zijn al vroegtijdig ontdekt door Gamestat, die alle updates van de PlayStation Store bijhoudt.

Resident Evil 3 Remake

Er zijn twee covers voor de remake van Resident Evil 3 ontdekt, waarbij Nemesis prominent zichtbaar is. Jill Valentine is ook te zien naast Carlos Oliveira. Er lijkt ook een Z Version van de game op komst te zijn, vermoedelijk een speciale editie met extra digitale content. De cover van die versie staat volledig in het teken van Nemesis.

Project Resistance, de multiplayer die Capcom onlangs heeft getest, is ook gelekt. Het wordt simpelweg Resident Evil Resistance genoemd en zoals opgemerkt door @Nibellion op Twitter, gebruikt de cover hetzelfde lettertype dat wordt gebruikt op Resident Evil 3’s. Het is mogelijk dat de twee games tegelijkertijd worden gelanceerd en dat Z Version een bundel kan zijn met beide titels.

We verwachten dat Resident Evil 3 en Resident Evil Resistance onderdeel zullen uitmaken van The Game Awards 2019, die volgende week in Los Angeles plaatsvindt met host Geoff Keighley. Recente geruchten suggereren dat de game volgend jaar wordt uitgebracht, dus we hoeven vermoedelijk niet lang te wachten.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren