.

Red Dead Online gaat op 27 november van start

Gaming

Red Dead Online, de online multiplayermodus van Red Dead Redemption 2, wordt op 30 november beschikbaar gemaakt voor alle spelers. Bezitters van de Ultimate Edition kunnen vanaf dinsdag, 27 november al aan de slag met de bèta.

Red Dead Online

Rockstar Games maakte bekend dat diegenen die de Ultimate-versie van de game hebben gekocht krijgen op dinsdag toegang krijgen, iedereen die de game heeft gespeeld op 26 november krijgt toegang op woensdag, iedereen die tussen 26 en 29 oktober heeft gespeeld kan donderdag aan de slag en alle anderen kunnen vrijdag de multiplayermodus ervaren. De bèta is het begin voor Red Dead Online en de ontwikkelaar verwacht spelers hun voortgang in het spel kunnen behouden, terwijl ze de multiplayermodus blijven verbeteren.

“De lancering van de Red Dead Online-bèta is de eerste stap in wat een zich voortdurend uitbreidende en dynamische wereld zal zijn, en de bètaperiode zal ons in staat stellen om te gaan met de onvermijdelijke turbulentie van het lanceren van elke ervaring van deze omvang en schaal”, aldus Rockstar Games.

“Tijdens dit proces zullen we naar onze toegewijde en verbazingwekkende community kijken om ons te helpen problemen te melden en op te lossen, ideeën uit te wisselen en ons te helpen bij het vormgeven van de toekomst van de volledige online ervaring. Zoals met al onze releases, zullen we ernaar streven Red Dead Online zo goed mogelijk te lanceren en we vragen de community om hun feedback in de komende weken en maanden met ons te delen.”

“Red Dead Online is een evolutie van de originele Red Dead Redemption-multiplayermodus, die een verhaal combineert met zowel coöperatieve als competitieve gameplay-opties. Red Dead Online zal gedurende zijn levenscyclus updates blijven ontvangen. Red Dead Online is een open wereld waarin alle dieren van het reguliere spel ook aanwezig zullen zijn. Het omvat ondersteuning voor jagen, vissen, jacht op schatten, kampen en een verscheidenheid aan competitieve modi. Hoewel de game niet dezelfde uitgebreide verhaallijn van Red Dead Redemption 2 zal hebben, zal het een soort verhaal bevatten dat gebonden is aan coöperatief spel.”

“Verken deze grote wereld alleen of met vrienden. Vorm of word lid van een posse om met maximaal zeven spelers paard te rijden; ga op jacht; bezoek bruisende steden; vecht tegen bendes en val hun schuilplaatsen aan; jaag op schatten; neem missies aan en ontmoet bekende personages uit de vijf staten; vecht tegen andere boeven, concurreer met andere spelers en nog veel meer.”

Rockstar zegt dat het dinsdag meer details zal hebben over de modi en gameplay van Red Dead Online.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren