Waar is de PlayStation 5 op voorraad? Verschillende shops hebben deze week weer uitgeleverd

Gaming

Sony bracht de PS5 op 19 november 2020 uit in Europa, maar het is sindsdien erg lastig gebleken om een console te bemachtigen. Dat heeft meerdere oorzaken, want het Japanse bedrijf heeft de vraag onderschat en bovendien is er een groot gebrek aan chips. De verwachting is dat de tekorten nog minimaal tot het eind van de zomer aanhouden, echter volgen wij de situatie op de voet zodat je mogelijk toch nog eerder aan de slag kan.

PlayStation 5

Update 26-04 (10:34) → Een kleine update, want helaas is er nog weinig nieuws over toekomstige leveringen. Bij Bol.com en Coolblue is nog steeds het advies om je in te schrijven voor een notificatie, zodat je mogelijk vroegtijdig op de hoogte wordt gesteld. Amazon Duitsland heeft aan klanten aangegeven de volgende levering begin mei te verwachten, terwijl MediaMarkt vanwege alle openstaande orders pas in juli weer losse exemplaren kan aanbieden.

 • Bol.com heeft nog geen informatie naar buiten gebracht, maar de leveringen worden doorgaans verdeeld onder alle Nederlandse retailers. De laatst drop bij de webshop heeft meer dan een maand geleden plaatsgevonden, waardoor de kans op nieuwe PS5-consoles weer begint toe te nemen. Het advies is om op de ‘’breng mij op de hoogte’’-knop te drukken op de pagina van de PS5 of PS5 Digital Edition, want deze zouden als eerste worden geïnformeerd over nieuwe voorraad.
 • Coolblue lijkt gestopt te zijn met het verloten van consoles en zal de PS5 straks vermoedelijk los gaan aanbieden. Het is niet onverstandig om je gegevens achter te laten via de ‘Houd mij op de hoogte‘-knop, want de retailer heeft in het verleden deze optie vaker gebruikt om mensen vroegtijdig de kans te geven om een product te bestellen. Het aanbod bestaat uit een PS5 met Spider-Man: Miles Morales en de 3D Pulse (€660), FIFA 21 met extra controller (€590) of Black Ops: Cold War met de SteelSeries Arctis 3 (€655).
 • Er heeft twee weken een drop plaatsgevonden bij Amazon Duitsland. Zij verwachten begin mei een nieuwe levering. De webshop verkocht een Disk-bundel met Spider-Man: Miles Morales en een kale Digital Edition. In het verleden kwam de console later in de week ook beschikbaar bij Amazon NederlandAmazon SpanjeAmazon Italië en Frankrijk, maar dat bleek ditmaal niet het geval te zijn.
 • NedGame had de PlayStation 5 Disk Edition op woensdag 14 april weer even in de verkoop. Er waren helaas slechts enkele exemplaren beschikbaar en opnieuw ging het om de bundel met drie games.
 • MediaMarkt heeft ook een nieuwe levering ontvangen, echter worden deze exemplaren ingezet om openstaande bestellingen van de vorige drop af te werken. De verwachting is dat er in juli weer exemplaren beschikbaar zijn voor de losse verkoop.
 • Game Mania is nog altijd bezig met het uitleveren van pre-orders. Voor de Disk Edition zijn ze inmiddels aangekomen bij bestellingen vanaf begin oktober, terwijl reserveringen van de Digital Edition worden uitgeleverd vanaf februari 2021.
 • Bij Wehkamp en BCC is het alweer geruime tijd rustig en de kans is groot dat er spoedig wat gaat gebeuren, hoewel we daarbij op moeten merken dat er nog wat bestellingen openstaan.

PlayStation 5 

PlayStation 5 Digital Edition

Update 24/03 (19:05) → Amazon Nederland heeft afgelopen dinsdag de Disk en Digital Edition van de PlayStation 5 aangeboden, maar net als bij de MediaMarkt zijn er opnieuw teveel bestellingen aangenomen. De retailer zal openstaande orders niet annuleringen, echter kan het nog wel even duren voordat er een nieuwe levering komt. Enkele lezers hebben van Amazon de boodschap gekregen dat er binnenkort een verwachte levertijd aan de orders wordt toegevoegd.

Update 22/03 (11:24) → De drop bij de MediaMarkt heeft afgelopen vrijdag plaatsgevonden en de PS5 heeft opmerkelijk lang online gestaan. Dat bleek helaas te lang te zijn en er is nu een enorme wachtlijst ontstaan die volgens de MediaMarkt nog wel tot juli kan duren. Het zal daarom nog geruime tijd duren totdat er daar weer een losse verkoop zal plaatsvinden. Bij de overige retailers is de situatie als volgt:

 • Bol.comDe laatste drop bij Bol.com heeft drie weken geleden plaatsgevonden en dat betekent dat de volgende drop niet lang op zich zal laten wachten. Mocht je hebben misgegrepen, dan is het advies om op de ‘’breng mij op de hoogte’’-knop te drukken op de pagina van de PS5 of PS5 Digital Edition, want deze zouden als eerste worden geïnformeerd over nieuwe voorraad.
 • CoolblueDe bundels van Coolblue waren tijdelijk opnieuw beschikbaar via een loterij. Er kon een keuze worden gemaakt uit een PS5 met Spider-Man: Miles Morales en de 3D Pulse (€660), FIFA 21 met extra controller (€590) of Black Ops: Cold War met de SteelSeries Arctis 3 (€655). De PlayStation 5 is alleen beschikbaar met accessoires. Coolblue heeft de winnaars inmiddels bekendgemaakt.
 • NedGame– Bij NedGame was op er onlangs weer een pre-order mogelijkheid voor een PS5-bundel. De levering van deze consoles staat gepland voor eind maart. Blijf NedGame in de gaten houden, want bij annuleringen komen de bundels geregeld weer online. Daarnaast is de shop begonnen met het uitleveren van de eerste exemplaren.
 • MediaMarkt – De MediaMarkt heeft op vrijdag 19 maart teveel bestellingen aangenomen en heeft momenteel een lange wachtlijst. Het kan nog maanden duren voordat er weer een losse verkoop zal plaatsvinden.
 • Game ManiaBij de Game Mania schiet het eveneens aardig op en inmiddels zijn ze bij orders aangekomen die midden september zijn geplaatst (PS5). Voor de Digital Edition worden orders vanaf februari 2021 uitgeleverd.
 • Amazon – Er heeft vorige week een drop plaatsgevonden bij Amazon Duitsland, Frankrijk en Italië. Het is nog onbekend wanneer de volgende levering volgt.
 • Overige – Bij Wehkamp is het alweer een paar weken rustig en de kans is groot dat er spoedig wat gaat gebeuren, hoewel we daarbij op moeten merken dat er nog wat bestellingen openstaan. De laatste drop bij BCC heeft op 11 maart plaatsgevonden.

1.373 Reacties

 1. Mediamarkt heeft net gebeld voor ps5 digital mag hem vrijdag 13 april ophalen

  Reageer
  • Eerst maar gefeliciteerd!

   Welke Mediamarkt en pre-order datum als ik vragen mag? Ik wacht namelijk op een digital met een pre-order uit februari. Hopelijk schieten die nu ook een beetje op.

   Reageer
   • hoe kon je pre orderen in februari terwijl zij dicht waren? mij is verteld dat je toen niet kon pre-orderen.

    Reageer
    • Gewoon aan de servicebalie. Die was gewoon open.

     Maar goed, mij hebben ze dus nog niet gebeld.

     Reageer
    • Heb mijn pre order geplaats in januari bij MediaMarkt Amersfoort. Heb hem vorige week kunnen ophalen. Kan snel gaan als de mensen voor je er al eentje hebben ivm bij andere winkels gehaald te hebben

     Reageer
 2. Volgens GM Katwijk krijgen ze op dit moment 20-30 stuks per drop, en er zijn nog “100-200” pre-orders open

  Reageer
 3. Even een vraagje over het ps plus lidmaatschap bij CDKeys.com waar een link van is. Is dit betrouwbaar? Want mijn 12 maanden zijn net afgelopen en ik wil het graag weer halen.

  Reageer
  • Zeker, grote en bekende partij.

   Reageer
   • Bedankt voor je reactie

    Reageer
    • Hallo, ik lees nu al enige tijd in dit overzicht dat Mediamarkt klaar zou zijn met afwerking van voorbestellingen en bezig is met nieuwe drops en het afwerking van deze. Ik heb in November verleden jaar een Disc Edition bij Mediamarkt bestelt en deze nog niet ontvangen. Ligt dat aan regionale verschillen tussen de filialen of de PS5 editie?

     Reageer
 4. Zojuist gebeld door GM Leiden dat ik mijn PS5 mag ophalen. Pre-order van 27-9. Iedereen hier – en in het bijzonder Niels – bedankt voor de updates en natuurlijk succes voor iedereen die nog ongeduldig wacht!

  Reageer
  • is dat de game mania bij de pelikaanstraat? ik heb een pre order van 20-9-2020 en ben nog steeds niet gebeld…

   Reageer
   • Ik heb m vanmiddag opgehaald! Succes voor degene die nog moeten wachten. (Opgehaald bij gm leiden, ze bellen de aankomende dagen een paar mensen per dag maar je kan ze alvast bellen en vragen of je het al kan ophalen want dan kun je gelijk al beginnen met spelen 😉)

    Reageer
  • Yippie, pre-order van 26-09 gereed in GM Katwijk! En success voor alle die nog moeten wachten, ik hoop dat het niet meer lang duurt totdat alle pre-orders afgewerkt zijn. Bedankt aan Niels voor het opzetten van deze update site.

   Reageer
 5. Net weer naar gamemania gebeld. Nog steeds mogen de PS5s niet uitgegeven worden vanwege een kassafout. Ik vroeg of het een smoes was om een mediamarkt fiasco te voorkomen en ze kunnen me verzekeren van niet. De playstations zijn “verkeerd ingeboekt” in het systeem en daarom duurt het een week om dat te fixen wat ik heel raar vind. Ze staan klaar in de winkels maar mogen nog niet weggegeven worden. Dit betreft heel nederland bij gamemania winkels.

  Reageer
  • Zou mooi zijn als er aandacht gegeven kan worden vanuit een nieuws kanaal o.i.d. Zodat gamemania met een officieel bericht komt :p want nergens kan je iets vinden over een “kassafout” tenzij je naar ze belt

   Reageer
  • Ik kan morgen mijn PS ophalen bij Game Mania…pre-order van 19 september. Ze zijn dus weer begonnen met uitleveren.

   Reageer
  • wanneer ben ik nu aan de beurt jacques oosterveer?

   Reageer
 6. Ik heb bij amazon.nl besteld en deze gaf aan dat ik hem 30/31 maary moest krijgen. Heb hem echter nog steeds niet. Zijn hier meerdere mensen met hetzelfde probleem?

  Reageer
  • Iemand?

   Reageer
   • De mijne van Amazon.nl en ook leverdatum 30/31 maart is de 30e geleverd. Ik zou eens navragen bij Amazon als ik jou was.

    Reageer
    • Ja, heb ik al gedaan. Toen kreeg ik een update dat het tussen 1 en 6 april zou worden geleverd. Nou die tijd is vandaag vestreken. Ik zie in de track and trace ook dat hij 29 maart de amazon fabriek in duitsland heeft verlaten en verder gewoonn niks. Denk dat ik de conclusie kan stellen dat hij vermist is. Heb amazon gecontacteerd en ze gingen een “intern onderzoek” starten. Binnen 48 uur moest ik meer te horen krijgen.

     Echt typisch, al maanden aan het hunten voor een ps5, al meerdere besteld en betaald, maar telkens gewoon een annulering krijgen of iets dergelijks krijgen. Wat een ellende ook allemaal.

     Reageer
 7. Mooi is dat. Wacht je maanden op de PS5 en mag je hem eindelijk ophalen bij Gamemania.. hebben ze een kassafout en mogen ze de PS5 niet weggeven terwijl ze daar gewoon staan. Jammer dit. Zal een week duren zeggen ze

  Reageer
  • Als in: een kassafout die ervoor zorgt dat ze geen enkele PS5 kunnen verkopen voor een week, of eentje die specifiek betrekking heeft op jouw bestelling/transactie? En enig idee of het landelijk is, of bij een individuele vestiging?

   Hoe dan ook leef ik met je mee; dit klinkt vrij karig.

   Reageer
  • Hey! Van welke datum is je pre-order als ik vragen mag?

   Reageer
  • Ik realiseer me net dat dit gepost is op 1 april. Touché!

   Reageer
   • Was geen 1 april grap. Er waren daadwerkelijk problemen.

    Reageer
    • Ergens was het valse hoop van mijn kant, maar joh! Dat dit nog zo lang kan duren in deze tijd verbaast me. Bedankt voor de bevestiging!

     Reageer
  • Dit was geen 1 april grap helaas. Heb al paar andere comments gezien met zelfde issue. Dus dit betreft waarschijnlijk meerdere vestigingen. Mijn pre-order was van 28/09 . Waarschijnlijk worden problemen pas na weekend opgelost. Vind ik zelf apart want kassaproblemen lijken me best iets met prioriteit maar oke

   Reageer
   • Damn, wat een gedoe dan! Niet slecht bedoeld van mijn kant, overigens. Gewoon moeilijk voor te stellen van zo’n bedrijf. Maar goed, GM heeft laten zien dat ze hun zaken zeker niet altijd op orde hebben de laatste tijd. Mijne is van 27-09, dus ik hoop met je mee!

    Reageer
 8. Vandaag gebeld door mediamarkt en heb vanavond mijn PS5 digital ed opgehaald. Pre-order van 31 okt 2020.

  Reageer
 9. Ik heb gister eindelijk mijn PlayStation op kunnen halen bij mediamarkt Heerhugowaard!! Ik wil Niels Zomer bedanken voor al het goede werk en alle info. En voor de rest, veel succes met de zoektocht.

  Reageer
  • had je hem gepre-ordered of was je een van de ongelukkige die op 19 maart te maken kreeg met een geannuleerde bestelling?

   Reageer
   • Ik liep de mijne net mis op 19 Maart. Zoals ze aangaven was er deze week weer een voorraad en zou ik er een krijgen. Dat klopt, ik heb hem sinds gister! Eindelijk! Maar ik weet nog niet echt of het het waard was, maar misschien moet ik gewoon wennen. Succes iedereen!

    Reageer
 10. Net weer hele snelle drop geweest van Amazon Italie….

  Reageer
 11. Weet iemand of de ps5 werkt met surround sound op een steel series arctis 7 headset? Bol.com geeft aan van niet maar ik vind het raar dat de 5 dat wel ondersteunt.

  Reageer
  • Aanstaande woensdag haal ik mn PS5 en Arctic 7P op. Zoals ik heb begrepen heeft elke headset, ongeacht prijs, “surround sound” dankzij de nieuwe 3d geluid optie. Weet niet echt hoe dit werkt maar kan ik na woensdag dus even testen.

   Reageer
   • Ben heel benieuwd. Ik hoop de ps5 ook woensdag binnen te krijgen. Ik heb al wel eens gegamed met de artic 7 op een pc maar ben benieuwd of die op ps5 net zo fijn is🙂

    Reageer
   • Zijn er mensen die al een berichtje van de mediamarkt hebben ontvangen nadat hun bestelling geannuleerd was? mijn laatste bericht van ze was dat ze week 13 (deze week) weer levering zouden krijgen en ik daaruit geleverd zou krijgen.

    Reageer
    • Volgens mij kunnen sommige mensen de PS5 aankomend weekend ophalen.

     Reageer
     • Ik heb hem ook gekocht op mediamarkt op 19 maart. Toen hadden ze hem geannuleerd. Ik kreeg daarna nog een mail met een bericht dat ik op de pre-order lijst stond. Maar ik heb nog steeds geen bericht gehad dat ik hem mag komen ophalen.

    • Ik had een bericht gehad dat ik hem op kon halen op 3 april bij Mediamarkt Duiven. Nadat mijn online bestelling van de 19de is geannuleerd.
     Samen met mijn zoon dan eindelijk de Ps5 ophalen 3 april om 12.00 uur. Wat denk je kom ik daar aan bij Mediamarkt Duiven… Je raad het al…. Sorry meneer we hebben niets ontvangen van Mediamarkt Online. Dus u kunt terug naar huis zoals een aantal andere vandaag al. Mijn zoontje natuurlijk huilen, huilen, huilen. Ik was zo kwaad dat ik letterlijk alle paatjes om heb geschopt van de ”dranghekken” Wat een bedrijf zeg geen woorden voor. Het is dat ik geen wapen bij me had want ik had het echt gebruikt. Nu ik dit tik krijg ik het er alweer warm van. En dat zijn geen liefdevolle gevoelens. Uiteraard gelijk Mediamarkt gebeld. Ze zouden het gaan uitzoeken… Tot op heden 3 dagen later nog niets gehoord.

     Reageer
     • Top op heden 22 april dus 3 weken later geen enkele reactie ontvangen van Mediamarkt. Wel netjes iedere week een reminder gestuurd. Geen enkele reactie ontvangen. Wat een bedrijf zeg vind het echt ongehoord!!

  • Ik heb de Arctis 7P en die werkt met 3D sound op de PS5. Black Ops Cold War en God of War hebben een geweldige sound met de Arctis 7P. Wel even via de PC correct instellen anders klinkt het geluid erg flets.

   Reageer
 12. Gelukkig komt er aankomende week weer een levering van de PS5 bij de Mediamarkt. Nadat mijn bestelling geannuleerd is, zou ik ‘m nu alsnog kunnen ophalen vanaf 3 april. Hopelijk gaat dat wel goed.
  Kan niet wachten, duimen dat het misschien zelfs al eerder kan :-D. Bedankt voor deze site. Jammer genoeg was de informatievoorziening beperkt nadat webshops (terecht) geklaagd hadden van de lekken. Maar bleef toch leuk om deze site te raadplegen.

  Reageer
  • En heb je hem wel weten te bemachtigen? Ik stond zoals afgesproken bij de Mediamarkt om hem op te halen. Ik kon gewoon weer terug naar huis. Ze hadden hem niet gekregen van Mediamarkt online.

   Reageer
 13. Goed om te lezen dat er een levering aankomt! Hopelijk gaat GM ook verder met de pre-orders. Bestelling van 26-9 in Leiden, dus vorige levering nét niet erbij, maar hoop dat het wachten eindelijk voorbij is.

  Reageer
 14. Hi unclebob, wel stoer trouwens om hem gelijk op marktplaats te zetten! Iedereen hier die hem graag zelf zou willen hebben om te spelen en jij bent blijkbaar een van de velen is die het voor de rest verpest. Chapeau!

  Reageer
  • Eens!!

   Reageer
  • WTF?? Ik zit al drie maanden te wachten tot ik eindelijk een PS5 in mijn bezit heb.
   Ik heb geeneens een account op MP, en heb ook een enorme hekel aan die scalpers die het verpesten voor de echte gamers.

   Reageer
   • Dan zal het wel puur toeval zijn dat ene ‘Bob’ een advertentie heeft staan waarin hij aangeeft een console gekocht te hebben gekocht bij Amazon Nederland (1), deze binnen verwacht te hebben op 30-31 maart (2) én zijn bestelnummer ook met 402 begint (3).. Kleine wereld ook.

    Reageer
    • Meneer bob (bob040) op MP had mij ook al geblokt op MP omdat ik het in de gaten had en een berichtje stuurde. Jammer dat het zo moet gaan en er gespijkerd word voor 100 euro extra.

     Reageer
    • Bob is natuurlijk ook een zeldzame naam. Amazon heeft inderdaad maar 1 console in de voorraad gehad en die is naar Bob gegaan. Leverdatum is natuurlijk specifiek voor die ene console.
     Ik begrijp de frustraties naar scalpers maar dan kun je in mijn optiek beter de scalpers op marktplaats aanspreken, dan hier een bijzondere conclusie te trekken..

     Reageer
     • Zekerheid heb je bijna nooit maar het feit dat er drie overeenkomsten zijn met wat hij hier heeft vermeld van tevoren maakt het wel heel verdacht..

    • Zeker toeval, want ik zit me juist te verheugen om Horizon Zero Dawn te spelen (ik heb een Switch, en nooit eerder de behoefte gehad). Sterker, die had ik in november aangeschaft toen ie in de korting was, hopende met kerst wel te kunnen spelen.
     Ik had overigens nooit verwacht dat het zo lang nog zou duren, noch dat die gratis zou worden…

     Reageer
     • Wat maakt het nou uit wat hij doet met zijn aankoop, ga niet misgunnen puur en alleen omdat hij sneller is met kopen. Wat hij erna mee doet mag hij zelf weten. Misgunnen op zijn top!!! Het is vraag aanbod klaar punt

 15. Zojuist een update van Amazon.nl bestelling van afgelopen dinsdag, bezorgdatum is nu 30-31 maart.
  bestelnummer begint met 402. Ik zie hem nog niet bij mijn CC betalingen terug, dus juich pas als ik hem daadwerkelijk binnen heb.

  Reageer
  • Yes!!! Ik heb ook bezorgdatum 30-31 maart gekregen. Ben ik even blij dat ik de order niet heb geannuleerd. Ik juich pas echt als ik hem in mijn handen heb want het is eerder mis gegaan maar de tekenen zijn goed 😁

   Reageer
  • Ja hier ook, a.s. dinsdag of woensdag.
   Maar eerst zien en dan geloven. Als ik een track en trace heb van DHL dan wordt ik blij.
   Ik had al met Ideal betaald.

   Reageer
  • Wat goed! Hopelijk is dit ook the real deal. Ikzelf heb nog niks ontvangen qua updates en m’n bestelnummer begint met 171.

   Reageer
   • Mijn bestelnummer begint ook met 171 en die van mij staat nu ook op 30-31 maart

    Reageer
  • Ik en mijn vriend ook zojuist data ontvangen. Hopen dat die daadwerkelijk binnenkomt dan kan ik eindelijk mee gamen🎊

   Reageer
  • Bij mij ook, bestelde 405 en hij is ook van m’n cc af! Fingers crossed, staat dat ie tussen dinsdag en donderdag bezorgd wordt .

   Reageer
  • Ook allemaal via e-mail ge-update neem ik aan? Volgens Amazon zat ik niet bij de pre-orders dus ik moet maar geduld hebben denk ik. Of kregen jullie ze allemaal heel vroeg in de ochtend?

   Reageer
   • Ik kreeg rond 7 uur vanochtend een mailtje dat de bezorgdatum was ge-update, in de app stond het ook met de verwachte datum tussen 30 maart en 1 april (hoop dat dat geen grap is 😉 ) en het geld is van mijn CC afgeschreven dus heb goede hoop

    Reageer
    • Okay, bedankt voor de update! Ik heb nog steeds niks ontvangen dus een aardige kans dat ik stevig genaaid word door Amazon. Wel een mail gehad dat ze het gaan uitzoeken en er binnenkort een aanzienlijke lading binnen zal komen waar ik dan ‘hopelijk bij zal zitten’.. Schijnbaar moet het duidelijk zijn wanneer het om een pre-order gaat..

     Wat een bende weer.

     Reageer
     • Inmiddels is het bedrag ook op mijn CC te zien. Ik vind Amazon wat dat betreft netter werken dan Mediamarkt, want Amazon schrijft pas af als ze kunnen leveren.
      De betaling voor de door MM geannuleerde bestelling van de 19e is nog steeds niet teruggestort, en ze communiceren ook helemaal niet, ondanks dat ze hun belofte van terugstorten ruimschoots niet nakomen. Bij navraag kan degene aan de telefoon ook niets uitzoeken, dat moet dan weer een andere afdeling doen, en die laten weten als ze het hebben gevonden. Dat is ook al weer een halve week geleden.
      Achteraf misschien maar goed dat die bestelling bij MM niet is doorgegaan…

    • Ik heb ook de zelfde mail gekregen. Maar ik juich pas als ik hem ook daadwerkelijk binnen heb…

     Reageer
     • Ik heb ook een mail, dat deze verzonden is en ik hem woensdag krijg… fingers crossed

  • Gisteravond heb ik de PS5 daadwerkelijk ontvangen, en hij werkt perfect.
   Succes aan de anderen die nog op zoek zijn. Geduld wordt beloond!

   Reageer
 16. Zojuist bericht van BCC. Order is onderweg 🙂

  Reageer
  • Heeft bcc dan een drop gehad??

   Reageer
   • Ze hadden nog openstaande bestellingen.

    Reageer
 17. Goedemiddag,

  Zijn er hier mensen aanwezig die vorige week een bundel hebben besteld bij Nedgame?
  De levering zou eind Maart geleverd gaan worden.

  Nu is mijn vraag of iemand zijn bundel al heeft ontvangen?

  Reageer
  • Ik heb hetzelfde, nog niks van gehoord. Ik heb ‘m op 21 maart besteld, en jij?

   Reageer
   • Hallo, Ik heb hem op 17 Maart besteld. Maar als jullie ook nog niks hebben gehoord komt het wel goed verwacht ik.

    Reageer
  • Hoi Peter,

   Ik heb de bundel bij Nedgame besteld op 3 maart en heb nog geen verzendbevestiging mogen ontvangen. Eind maart is al bijna, dus ik verwacht zeer spoedig een bericht van Nedgame (hopelijk een goed bericht).

   Reageer
   • Ik heb 19 maart de disk bundel besteld, ook nog niets vernomen, maar er staat op de productpagina levering uiterlijk 31 maart.
    Dus ik vrees dat we nog even geduld moeten hebben.. 🙂

    Reageer
    • Ik had bij nedgame 11 maart een bestelling gedaan en ik had hem echt paar dagen later al binnen. Ik denk dat ik dan gewoon echt geluk heb gehad zo te horen!

     Reageer
     • Lucky Luuk!

  • Ik heb Nedgame een bericht gestuurd. Goed nieuws! Dit is het antwoord: Reactie van Niels:
   Beste -,

   de verwachting is dat we deze vandaag of morgen kunnen verzenden.

   Zodra verzonden ontvang je de mail met de track trace code.

   Met vriendelijke groet,

   Niels
   Team klantenservice

   Reageer
   • Mooi zo! Dank je voor het doorgeven 🙂

    Reageer
    • In heb nog geen mail gehad maar mijn bestelstatus is gewijzigd naar verzonden met een t&t code voor Post NL. Besteld op 12 maart 2021.

     Reageer
     • Idem, ook geen mail ontvangen maar status staat op verzonden.

     • Zojuist een mail gehad van Nedgame met een track&trace vanaf vandaag 20:00 is de bestelling to volgen via PostNL! Dus verwacht morgen wel de levering!!:)

 18. Ik heb net met de mediamarkt gebeld. Ze krijgen de ps5’s dinsdag binnen. Ik vroeg of hij kon zien of mijn bestelling er bij zit. Hij zei dit zeker was, omdat ze ze allemaal binnen krijgen.

  Reageer
  • Dan bedoel je dat alle geannuleerde orders binnen komen?

   Reageer
   • Nee, de niet geannuleerde. Mijn bestelling was niet geannuleerd, maar ik ben op de lijst gezet. Ik had op 13 maart besteld.

    Reageer
 19. Pff belachelijk…. op Tweakers staan gewoon 91 PS5’s te koop in vraag&aanbod… (doorverkoop dus)

  Reageer
  • Op marktplaats ook zelfs met de tekst er bij deze komt van amazon. En I maar wachten op de mijne…

   Reageer
 20. Net bericht gekregen dat een deel van men winkelstock (geen PS5’s) vastzit op het Suez kanaal met 3-4 weken vertraging. Ik hoop dat Nedgame hun boot al het kanaal voorbij is.

  Reageer
 21. Weet iemand al iets van ps5 digital bij de mediamarkt heb hem pre-ordert op 19-11-2020

  Reageer
  • Heeft iemand al wel geld terug gekregen van de mediamarkt

   Reageer
  • Ik heb net met de mediamarkt gebeld. Ze krijgen de ps5’s dinsdag binnen. Ik vroeg of hij kon zien of mijn bestelling er bij zit. Hij zei dit zeker was, omdat ze ze allemaal binnen krijgen.

   Reageer
   • Bijzonder. Ik heb bij vestiging Almere een pre order voor de digital versie. Ik heb het bij de vestiging en bij twitter getracht, maar krijg alleen de reactie “we kunnen niet zien waar je op de lijst staat. Zodra je aan de beurt bent word je gebeld”
    Ook konden ze afgelopen vrijdag niet aangeven wanneer de volgende zending binnen komt.
    Ik geloof ze ook niet, want als ze niet weten waar ik op de lijst sta, kunnen ze ook niet op volgorde uitleveren.

    Ik hoop maar dat mn ps4 snel met pensioen mag.

    Reageer
 22. Hey! Weet iemand of Gamemania al verder is dan september voor de discversie?

  Reageer
  • Volgens mij nog niet. Dinsdag met GM katwijk gebeld: “als er 5 binnenkomen, zit je er niet bij, als het 50 zijn, dan met zekerheid”. Mijn preorder was van 26-09

   Reageer
  • Mijne was van 27-09 Gamemania Den Bosch. Mag hem aanstaande woensdag ophalen.

   Reageer
  • Heb een order van 19-03 in Haarlem..nog niet ontvangen.

   Reageer
 23. Ik heb zojuist contact gehad met Amazon NL over mijn bestelde PS5. Mijn bestelling staat nog steeds op ‘niet verzonden’ en ‘we sturen je een e-mail als het item weer beschikbaar is’. Zij geven aan dat het binnen 2 minuten uitverkocht was en dat ze het zelf ook even niet meer konden volgen. Hetzelfde verhaal als bij de Media Markt dus. Komt er op neer dat ik volgens de medewerker van Amazon waarschijnlijk nog wel minimaal een aantal weken geduld moet hebben. Als je nu dus nog geen bericht hebt gehad heb je eigenlijk alleen een pre-order geplaatst voor de volgende drop.

  Reageer
 24. Volgens DHL kan ik vanavond mijn playstation 5 verwachten vanuit Amazon NL! Cant waiiiit!

  Reageer
  • Hoi Marco,

   Wat waren je eerste 3 cijfers van je bestelnummer?

   Reageer
   • 405

    Reageer
   • Wat zeggen die eerste drie cijfers van het bestelnummer?

    Reageer
   • Ordernummer had geen invloed op volgorde omdat het zo snel ging dat het systeem ze niet chronologisch kon plaatsen met betrekking tot betaling. Ik heb zelf 403 en heb nog niks…

    Reageer
  • ik heb helaas nog steeds niks.

   Reageer
  • Wij gelukkig ook. En geld terug gestort van bcc en mediamarkt.

   Reageer
  • Goed nieuws zeg, zelf toch maar weer eens contact gezocht. Mij werd verteld dat morgen de ene groep zijn ps5 krijgt en de andere groep op een later moment. Als voor maandag, ik nog geen bericht heb moest ik contact opnemen. Dus het 2 groepen verhaal zoals hieronder…

   Reageer
   • Ik zou hem vandaag ontvangen. Dit was vrijwel direct bekend na de bestelling. Zojuist toch de melding gehad dat er niet geleverd gaat worden. Ongekend irritant dus! Hele week staat er vrijdag geleverd is het eindelijk vrijdag krijg je een mail op vrijdag 10.30uur dat het niet verzonden is en ze niet weten wanneer geleverd gaat worden. Leg dat maar een uit aan een kind van 10 die verwacht dat er vandaag een Ps5 geleverd gaat worden…

    Reageer
    • Ik zou hem ook vandaag moeten ontvangen en zelfs met een specifieke tijd voor vanavond om 2000. Geen verdere track&trace ontvangen maar dit is wat de status zelf aangaf. Tot inderdaad vanmorgen ik een mail kreeg dat de bestelling vertraagd is en ik een nieuwe mail zal ontvangen wanneer de bestelling wel een gerichte en nieuwe leveringsdatum heeft.
     Hierop heb ik contact opgenomen met Amazon klantenservice via de chat en ze gaven wel aan dat ik niet onder de pre-orders zal vallen zoals bij sommigen blijkbaar het geval is. Maar als mijn levertijd inderdaad pas over 1-2 maanden is dan kan je bijna niet anders concluderen dan dat het toch echt om een pre-order zal gaan dan. Ze konden geen verdere informatie geven aangezien ze geen zicht hebben op de voorraad of wat dan ook. Het is dus vrij beknopt allemaal wat je terug krijgt.. Mijn bestelnummer begint trouwens met 171.

     Reageer
     • Heel gek he want bij de mensen die vanaf de eerste dag al een datum kregen gebeurt dit. Ik kreeg gister ochtend voor het eerst een indicatie dat mijne tussen 30 en 31 komt. Heb verder nog geen track en tracé. Hopen dat je snel weer een datum krijgt. Moet zelf ook nog even afwachten.

  • Op welk tijdstip hebben jullie de bestelbevestiging ontvangen van amazon nl?

   Reageer
   • De meeste mensen hebben op dinsdagavond een T&T ontvangen.

    Reageer
    • Ik heb mijn ps5 op amazon nl besteld, nu staat er dat deze morgen geleverd word maar heb nog geen verzendbevestiging of track en trace code…

     Zijn er meer mensen die dit hebben?

     Reageer
     • Ben er bang voor, precies hetzelfde gehad hele week staat er vrijdag geleverd. Krijg zojuist een mail dat er NIET geleverd gaat worden!

     • Zelfde situatie hier. Al een update gehad vanuit Amazon of ook nog stilte?

  • Op welk tijdstip hebben jullie je bestelbevestiging ontvangen van amazon nl?

   Reageer
   • Ik had hem dinsdag ontvangen om 1123. Stond gelijk een verwachte bezorgdatum van 23 maart bij. Vandaag dus. Helaas toch vertraagd en vraag me nu echt af hoe dit zal vervolgen..

    Reageer
    • Ik bedoel hierboven natuurlijk 26 maart als leverdatum.

     Reageer
  • Ik heb een gereserveerd op 22/9, en nog niets gehoord tot op heden. Het is al een maand verdacht stil.

   Reageer
 25. Heey een vraagje,

  Iemand die toevallig ervaring met **knip** aangezien de reviews te verschillend zijn.

  Groetjes en danke

  Reageer
  • Ja, niet doen. Gaat je een hoop gezeur besparen.

   Reageer
   • Danke voor snelle reactie

    Reageer
   • Over welke knip gaat dit?

    Reageer
 26. Eentje besteld, bedankt voor de mededeling!

  Reageer
 27. Net contact gehad met Amazon.nl. Zij geven aan dat de bestellingen in 2 groepen zijn verdeeld. Groep 1 ontvangt 26 maart zijn/haar bestelling en groep 2 moet 1-2 maanden wachten. Verder krijgt iedereen binnen 3 werkdagen een mail met de verwachte bezorgdatum.

  Reageer
  • Momenteel zit ik in een quue bij GAME in Engeland.
   Weet iemand of er extra kosten bij komen voor het importeren vanuit GB?

   Reageer
   • Alles uit Engeland is een probleem. Het kan vastzitten bij de douane, er kunnen extra kosten bijkomen of gewoon zelfs niet geleverd worden omdat de verzender iets verkeerd ingevuld heeft.

    Bron: ik werk in een winkel die items uit GB inkoopt. Maar zelfs particulieren hebben miserie.

    Reageer
   • Dan is van een scalper(doorverkoper) kopen nog (veel) goedkoper…

    Je moet zo ie zo 21% btw afdragen over het hele bedrag incl. verzendkosten. (dus de €599 adviesprijs wordt minimaal €724,79)
    Dan is er nog kans dat je invoerrechten moet betalen maar het lijkt me niet omdat ze dat bij laptops, telefoons en tablets ook niet doen. Je hebt dan waarschijnlijk wel afhandelingskosten van het postbedrijf die vaak een vast tarief hanteren. Bij PostNL is dat minimaal 13 euro.

    Het is dus absoluut niet interessant om vanuit Engeland te bestellen.
    Spullen onder de 22 euro (incl. verzendkosten) zijn tot Juli dit jaar nog wel vrij van btw.

    Reageer
  • Konden ze ook uitleggen waarom die 2e groep dan zoveel later wordt geleverd? Dat lijkt me toch meer op een veredelde pre-order dan een echte bestelling..

   Reageer
 28. Voor mensen die bij Amazon NL hebben besteld is mijn advies: Wees geduldig.

  Verderop in de comments had ik hetzelfde bij Amazon DE, bleef maar staan op “voorbereiden voor verzending”. Bij de bestelling werd 20 maart als verwachtte bezorging opgegeven. Zondag 21 maart nog steeds niets gehoord. Tot ik maandagochtend wakker werd en maandagavond ineens een PS5 geleverd kreeg. Zou de pre-order laten staan! Zeker als hij middels CC is betaald, schrijft Amazon pas af als hij echt is verzonden. Nothing to lose

  Reageer
  • ik heb in alle haast niet gekeken naar de verwachtte bezorg datum, iemand enige indicatie?

   Reageer
 29. Net contact gehad met Amazon nederland en als je nu nog geen bestel/verzendbevestiging hebt, heb je eigenlijk gewoon betaald voor een pre-order op de ps5. Opties zijn wachten of je bestelling annuleren.

  Reageer
 30. heeft iemand van de verkoop op amazon nl de disk editie al een verzend bewijs of een verwachte datum? of heb ik het idee dat ik hier net zo ben ingestonken als de mediamarkt

  Reageer
  • Hoi Fabienne, Bij mij staat hij ook nog steeds op bezorgdatum in afwachting. Ik ben bang dat het wederom mislukt is.

   Reageer
   • Bij mij staat ook nog steeds de bezorgdatum in afwachting. Ik had ook al geen geluk bij de loting van Coolblue, hopelijk bij Amazon niet zo’n debacle als bij mediamarkt.

    Reageer
    • dat hoop ik ook. coolblue zegt in de mail geniet nog even van je ps4 maar ik heb als laatste een ps3. dan nog maar even vermaken met darksouls op de switch! ; )

     Reageer
    • Ik heb er ook eentje kunnen kopen vandaag en heb aan het eind van de middag contact met amazon opgenomen hij gaf aan dat we binnen 48 uur een datum + track and trace zouden moeten ontvangen. Ik had ook al gevraagd of het geen media markt verhaal gaat worden en bij mijn order was dat niet het geval volgens de medewerker nu maar hopen dat het de waarheid is!

     Reageer
     • dit geven ze bij mij ook aan, ik moet geduld hebben maar ik heb geen pre-order geplaatst volgens hun (ben benieuwd)

   • Idem. Bij mij staat dat ook! Erg krom. Ik houd deze site in de gate. Laat het vooral weten bij nieuws
    .. ook slecht nieuws (;

    Reageer
    • Nou bij mij Is het dus wel een pre-order schijnbaar. Heb gisteravond contact gehad met amazon want de mijne blijft daar ook op staan. Klantenservice zei dat het erop neer komt dat ik nu gewoon een pre-order hebt betaald en zodra ze weer playstations binnen krijgen, ik er een krijg. Maar of dat over 1 week of 1 maand of langer was kon ze me niet zeggen. Opties zijn annuleren of wachten zei ze 🙁

     Reageer
     • heb je wel een bevestigingsmail gehad?

     • Ik had gisteren even contact met Amazon chat. Zij vertelde dat ze ook niet meer kon vertellen, dan dat ik al wist. Ik moet toch even afwachten.

    • Net contact gehad met Amazon, maar mijn bestelling kan niet verzonden worden omdat de voorraad op is…. zelfde verhaal als bij de media markt dus!

     Reageer
     • wat raar dan dat de een dat te horen krijgt en de ander krijgt nee niks aan de hand, heb zelf ondertussen nog geen enkele mail.

     • Maar ik neem hierbij aan dat je dus ook geen bestelbevestiging hebt gekregen?

  • Hier ook nog steeds de status “bezorgdatum in afwachting”. Hebben mensen ervaring met hoe lang het duurt voordat ze normaal versturen?

   Daarnaast ook pech gehad bij de mediamarkt. Geld nog niet terug gehad. Via de BCC had ik een kapotte gekregen. Ben dus een bult geld kwijt terwijl ik nog niets heb 🙂

   Reageer
  • Kan je waarschijnlijk nog even op wachten… Heb een mail ontvangen met dat zij pas begin mei een nieuwe levering verwachten. Ze hebben te veel playstations verkocht en moeten dus wachten op de nieuwe levering. Deze wordt dan automatisch naar jou gestuurd.

   Reageer
  • Nog steeds niet.

   Reageer
  • Ik heb zojuist bevestiging gekregen dat mijn playstation verzonden is!

   Reageer
   • Was dot bij amazon? Welk bestelnummer heb je als ik vragen mag?

    Reageer
    • Yes was bij amazon! Bestelnummer begint met 405

     Reageer
     • Oh die van mij 403. Dus dan hoop ik nog een verzend bewijs te krijgen. Net contact gehad via de chat en zij gaf aan dat ik wel betaald had voor een voorradige console en geen pre order had geplaatst. Ben benieuwd of het wat word

     • De mijne begint met 402, maar nog geen bericht.
      Via de chat wordt ik nog niet veel wijzer, alleen dat de bestelling wel goed is doorgekomen, en dat ik nog even geduld moet hebben.
      Daarna nog een mail ontvangen wat lijkt op een standaard antwoord voor PS5 bestellingen (zo lijkt het iig) met daarin ongeveer hetzelfde antwoord.

      Verder niets over pre-order of niet.

     • Maybe gaat t toch jiet op chronologische volgorde

  • Hier geld retour ontvangen van BBC en MEDIAMARKT. Verzendbevestiging en pakbon van Amazon ontvangen komt vanuit Duitsland dus einde van de week de levering

   Reageer
 31. Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt (welke tjjd?) want ik heb de ps5 disc + controller maar techtastic heeft deze niet vermeldt als verlotende bundel. Voordat ik dalijk voor niks aan het hopen ben.

  Reageer
  • Ik heb net een mail gehad dat ik niet ben ingeloot.

   Reageer
  • Ik heb ook al bericht gehad…..helaas niet ingeloot. Gelukkig vorige week 1 via nedgame kunnen bemachtigen en nu wachten totdat deze komt.

   Reageer
 32. Mensen die het kopen om 200€ meer ervoor te vragen, er is echt een speciaal plekje voor jullie gereserveerd in de hel.

  Reageer
  • Net via Amazon NL een ps5 disc editie weten te bemachtigen!!!!

   Reageer
   • Dit was niet bedoeld als reactie maar als een algemene reactie 😩

    Reageer
   • Dit was niet bedoeld als reactie op jouw bericht maar als een algemene reactie 😩

    Reageer
   • Ik ook via Amazon NL een bestelbevestiging. Ik wacht nog met juichen totdat ik daadwerkelijk een track&trace heb ontvangen.

    Reageer
    • Staat er bij jullie wel een (verwachte) leverdatum bij de order?

     Reageer
    • Mij is het ook gelukt, maar des te meer mensen hier aangeven er eentje besteld te hebben des te wantrouwiger ik word. Vooralsnog staat nog in de app dat bezorgdatum in afwachting is.

     Reageer
    • weten jullie of de playstation 5 disc van amazon zelf afkomt of komt deze van een andere partij? heb zelf wel betaald en een bevestiging maar nog geen verzend bewijs.

     Reageer
  • Hahaha alsof jij; die er dus geen extra geld voor (over) hebt niet het zelfde zou doen als je op meerdere plekken staat ingeschreven voor een ps5 en toevallig 2x een ps5 mag bestellen op verschillende plekken. Vind het een kortzichtige en bekrompen reactie van je.

   Reageer
   • Hij heeft het dus over mensen die ps5’s kopen om die vervolgens met winst door te verkopen. Niet over mensen die graag een ps5 willen en een meerprijs neerleggen voor een bundel. Ga me niet vertellen dat jij het toejuicht dat de “voorraad” opgekocht om direct op marktplaats / ebay te worden gezet.

    Reageer
   • Dan alsnog ga je niet de 2e of 3e verkopen voor meer maar je vrienden of kennissen blij mee maken

    Reageer
   • Wat leon zegt inderdaad.

    Reageer
  • Heb ik ook gedaan. Lekker plekje in de hel maar wel met 350 euro meer dan jij hahaha

   Reageer
 33. Dan toch vanochtend wakker worden met de verzenbevestiging van Amazon Duitsland! ipv 20 maart komt ie 24 maart binnen. HYPEE

  Reageer
  • En dan net bericht van DHL dat ie vanavond binnenkomt! Na 3 maanden on the hunt eindelijk wat rust! Success allen

   Reageer
  • Bijzonder dat er staat dat de PlayStation bij Amazon Nederland online is gekomen maar dat ik het nergens lees klopt dit wel?

   Reageer
   • Amazon Nederland heeft ze vandaag inderdaad aangeboden, maar helaas ook weer teveel bestellingen aangenomen.

    Reageer
    • hoe weet je dit? ik wacht zelf nog op een verzend bewijs

     Reageer
     • Bij veel mensen staat er geen verwachte leverdatum, dan moet je in 99% van de gevallen wachten op de volgende levering.

   • Hahaha alsof jij; die er dus geen extra geld voor (over) hebt niet het zelfde zou doen als je op meerdere plekken staat ingeschreven voor een ps5 en toevallig 2x een ps5 mag bestellen op verschillende plekken. Vind het een kortzichtige en bekrompen reactie van je.

    Reageer
  • Hoe lang heeft het geduurd voor je dit kreeg?

   Reageer
 34. Nedgame, dropt sinds gister af en toe een PS5 bundel bij annulering.
  Zeker de moeite om even in de gaten te houden.

  Reageer
  • Ik heb gisteren inderdaad disk bundel via Nedgame kunnen bestellen.

   Reageer
  • Ik heb gisteren inderdaad een bundel via Nedgame kunnen bestellen

   Reageer
 35. Nou helaas was mijn order ook te laat , ik kreeg wel mail dat ik bij de volgende levering mijn ps5 krijg
  Die komt in de week van 29 maart , daarna werd mijn order geannuleerd en kwam er een 2e mail dat het fout was gegaan en je hem bij een winkel kan halen

  Reageer
  • Ik had ook pech helaas. Wel betaald, en vervolgens het bericht dat je op de lijst staat voor juli.
   Nou, ja, dan maar hopen dat ze weer snel terugstorten.
   En hopelijk meer geluk morgen bij de loterij van Coolblue.

   Reageer
 36. Ook hier geen succes, helaas volgende keer beter 😔

  Reageer
 37. De bundel om 10.49 uur vanmorgen bij MM besteld en om 19.47 uur de mail ontvangen dat de bestelling is verzonden. We zijn benieuwd.

  Reageer
  • Wat is jullie bestel nummer ik was er namelijk heel snel bij maar toch net te horen gekregen dat ik hem niet kan bestellen.

   Reageer
  • Ik heb mijn bestelling zelfde tijd gedaan (10.48 betaalt) maar nog steeds geen bericht ontvangen. Geen verzendbevestiging maar ook geen annulering.

   Reageer
 38. Wat een tegenvaller.. hele dag blij, eindelijk er door, besteld! Nu net mail van mediamarkt.. helaas teveel orders aangenomen… tjonge jonge… betaal je al een hoop meer voor dingen die je er eigenlijk helemaal niet bij wilt hebben maar er wordt alleen 8n bundel aangeboden, dus je moet haast wel, zit je eind van de dag nog met een dikke teleurstelling!

  Reageer
  • Hier ook. Wat een ballentent.
   Ben benieuwd of ze wel binnen 3 dagen gaan terugbetalen.
   Wel opvallend dat ze melden dat ik nu op een pre-orderlijst sta.

   Reageer
  • En inderdaad….. Mediamarkt annuleert de al betaalde bestelling gisteravond. Ze hebben er teveel verkocht. De verkoop was dan ook buitengewoon rommelig. De klantenservice ontkende om 10 uur zelfs dat de mail met de aankondiging van de verkoop die toen al bezig was van Mediamarkt afkomstig was….

   Reageer
  • Heeft iemand ondertussen al een track en trace van Amazon voor de orders van vandaag? Of staat deze bij iedereen nog op nog niet verzonden?

   Reageer
 39. Helaas hebben wij moeten annuleren etc. etc.

  Mediamarkt. Stelletje amateurs. Daar gaan we het dus NIET meer proberen.

  Reageer
 40. Toch ook te hard gegaan bij MM vanochtend. Deel heeft bericht ontvangen

  WOW! Zelfs onze webshop kon al je enthousiasme en F5-en eventjes niet meer aan. Hierdoor moeten we je informeren dat de PlayStation 5 is uitverkocht. Dit betekent dat we met tegenzin je order moeten annuleren en wij jouw geld binnen 3 werkdagen terugstorten op jouw rekening.

  Reageer
 41. Net mail ontvangen van Mediamarkt met sorry we moeten je order annuleren..
  Wat een amateurs

  Reageer
 42. Helaas:

  Beste gamer,

  WOW! Zelfs onze webshop kon al je enthousiasme en F5-en eventjes niet meer aan. Hierdoor moeten we je informeren dat de PlayStation 5 is uitverkocht. Dit betekent dat we met tegenzin je order moeten annuleren en wij jouw geld binnen 3 werkdagen terugstorten op jouw rekening.

  Reageer
 43. Net een verzendbevestiging van de Media Markt ontvangen van de bestelling van vanochtend! 🥳

  Reageer
  • Ik heb afgelopen zaterdag besteld en betaald, maar nog niets binnen gekregen. Wel een bestelbevestiging gehad maar geen verzendbevestiging. Daarna werd ik gebeld door MM
   Amsterdam Noord dat ze te veel bestellingen hadden binnengekregen en dat ik op de wachtlijst werd gezet. 2 dagen geleden nog een keer gebeld en toen stond ik op plaats 63.
   Net MM Amsterdam Noord nog een keer gebeld en die zeiden dat ze nog niets binnen hadden gekregen en dat ze volgende week pas daar aankomen. Dan gaan ze verzenden en word ik op de hoogte gebracht.

   Reageer
  • ik heb net ene mail gehad dat ik me geld terug krijg dat er teveel mensen bestel hebben echt geen goede service en moet nog is op me geld wachten
   mediamarkt binnen 5 min heb ik betaald ik wil ook binnen 5 min me geld terug en rente

   Reageer
 44. Om 10:48 een ps5 kunnen bemachtigen bij mediamarkt. Op de productpagina stond iets over een pre-order. Weet iemand of dit om een pre-order gaat of dat het product uit voorraad geleverd wordt? En is er al iemand die een verzendbevestiging ontvangen heeft?

  Reageer
  • Vanochtend 10.48 uur besteld, 17.17 uur een verzendbevestiging ontvangen!

   Reageer
   • Wat is je bestelnummer? Misschien dat we daar nog een inschatting mee kunnen maken 🙂

    Reageer
   • Ik heb de mijne besteld om 10.49 maar helaas nog niets ontvangen. Ben bang dat ik niet een van de gelukkige ben dan 🙁

    Reageer
   • Hier ook bestelbevestiging. Nu net echter een mailtje dat ze toch niet meer voorradig zijn en nu op de lijst sta voor juli…
    Beetje raar dat ik wel een bevestiging heb gehad

    Reageer
 45. Hmm.. reactie van de klantenservice van MM op een vraag van een Twitteraar, ik hoop niet dat het waar is:

  ” Er zijn helaas veel te veel bestellingen opgenomen door een fout in de servers. We zijn er nu mee bezig om te kijken hoe we dat gaan oplossen, en zullen iedereen inlichten. Excuses voor het ongemak”

  Reageer
  • Sta er niet raar staan van te kijken. Alleen via onze website zijn er al bijna 800 bestellingen geplaatst.

   Reageer
   • Ik zie op twitter bestelnummers tussen 48200 en 66500, dus er zijn zeker 18 duizend bestellingen gedaan. Ik had nr 55 duizend en val buiten de boot. Sta nu op een “unieke’ pre order likst, zoals MM zegt. Verwachtte levering in juli.

    Reageer
    • Ik heb juist een mail gehad dat ze in de week van 29 maart weer nieuwe exemplaren krijgen en dat ik dan ergens een track en tracé code krijg en hem uiterlijk 5 april binnen heb. Nog iemand anders zo een zelfde mail.

     Reageer
 46. Ik heb wel een bestelbevestiging ontvangen voor de ps5-bundel van mediamarkt (10:48 besteld), maar verder is er vrij weinig duidelijkheid over de levering. Ik zag bij het artikel iets staan over een pre-order. Weet iemand of dit om een pre-order gaat of dat het product direct uit voorraad geleverd wordt? En is er iemand die al een verzendbevestiging ontvangen heeft?

  Reageer
 47. Heb ook een bundel te pakken bij MM als het goed is. Het staat in ieder geval onder “Mijn bestellingen” in de MM app…….fingers crossed!

  Reageer
 48. Ja hoor! Net gebeld door GM Den Bosch. 31 maart mag ik mijn PS5 Disk edition ophalen! Pre-order van 28-9

  Reageer
  • Ik heb 31-10-2020 mijn order geplaats bij GM Alphen aan den Rijn. Enig idee wanneer ik hem kan verwachten?

   Reageer
  • Iemand die toevallig een track en trace heeft gekregen van mediamarkt??

   Reageer
   • MediaMarkt NL
    @mediamarkt_nl
    ·
    58 s
    Er zijn helaas veel te veel bestellingen opgenomen door een fout in de servers. We zijn er nu mee bezig om te kijken hoe we dat gaan oplossen, en zullen iedereen inlichten. Excuses voor het ongemak

    Reageer
    • ik krijg net ene mail en kind moeten teleurstellen wat een stelletje prutsers zijn jullie
     ik heb binnen 5 min 619 euro betaald krijg ik die ook terug in 5 min want staat drie dagen lekker he die rente pakken ik kan nu ff snel nog reageren ergens anders
     mediamarkt jullie zijn echt slechte bedrijf wat ik heb mee gemaakt

     Reageer
   • Yes, de mijne is al in bezit van PostNL

    Reageer
    • Mijn ps5 (mediamarkt bundel) is ook verstuurd via post NL eindelijk geluk gehad na een aantal missers 😀

     Reageer
 49. Just fyi:

  – I pre-ordered on 20/9 at GM Ams Nieuwendijk, didn’t receive a call yet.
  – My friend pre-ordered on 26/9 at GM Ams Ceintuurbaan and was just called to confirm the pick-up at the end of March.

  Reageer
  • Thanks, mine was on 26-09 in GM katwijk, no call yet

   Reageer
 50. Juist de bundel die ik wilde is niet online gekomen, volgens mij is er maar 1 bundel online geweest

  Reageer
 51. Yes gelukt! Kon opeens betalen bij Mediamarkt!

  Reageer
  • Ook besteld maar komt niet te staan onder mijn bestellingen. Ben bang dat ze veels te veel orders aan nemen en dat we teleurgesteld gaan worden.

   Reageer
   • Ik heb ook nog geen bevestiging. Alleen de Bedankt voor je bestelling mail. 10.55u betaald. Hij staat ook nog niet in Mijn bestellingen.
    Ben bang dat ik te laat was

    Reageer
    • Oh, en terwijl ik dit schreef is hij toegevoegd aan mijn bestellingen
     Hopelijk volgt er snel een verzendbevestiging

     Reageer
  • De order staat nu ook bij mijn bestellingen…..

   Reageer
  • Ze hebben wel echt een slechte site als ze paar bestellingen niet normaal aankunnen.
   Voor een gigangt is dat echt slecht.

   Reageer
   • Zelfs Amazon.de sloeg volledig tilt. Dit is wat er gebeurt als een hele hoop button-smashers het opnemen tegen turbo-bots 😉

    Reageer
    • Alsje bevestiging mail krijgt kan het toch niet meer fout gaan?

     Reageer
     • Daar durf ik niet direct op antwoorden. Er zijn mensen die op deze pagina al opgemerkt hebben dat hun order achteraf toch geannuleerd werd omdat er meer orders doorgekomen zijn dan er stock was. Dit was bij Wehkamp en BCC.
      Maar proficiat als het je gelukt is bij mediamarkt!

     • Ik heb er 2 erdoorheen
      omdat het eerste x fout ging toen nogmaals betaald en toen wel email en nu 2x een mail gekregen van bevestiging en nu wachten op mail dat de postbode onderweg is.

      Beetje apart!!

     • Hoelang duurt het ongeveer voordat de PlayStation dan zal worden geleverd er stond 1-2 werken dagen klopt dit ook?

  • Yeahh, hier ook eindelijk een te pakken, hopen dat het gaat lukken ✌️😎

   Reageer
   • Heb je al verzendgegevens als doorgekregen nog altijd niet??

    Reageer
    • Nee nog geen verzend gegevens ontvangen, wel bevestiging, voor zover dat iets waard is 🤔

     Reageer
     • Ja ik heb zelfde wel dat het verwerkt is en die hem staan bij bestellingen en alles groen maar nog geen track en trace dus ben benieuwd

    • Geen idee of dit iets waard is maar dit staat bij mijn bestelling in mijn account van MM: ‘ De bestelling is doorgezet naar ons magazijn en wordt voorbereid voor verzending.’

     Reageer
  • Is een bestelbevestiging verzekering van dat je het hebt gekocht?

   Reageer
   • Helaas niet Marco

    Reageer
 52. Nu eindelijk gelukt vanaf half 10 constant refreshen en heb de bundel kunnen bestellen bij mediamarkt , nu wachten of het goed gaat

  Reageer
  • Daar maak ik me inderdaad zorgen over. Wij zien heel veel bestellingen binnenkomen via onze links, dus of de voorraad moet gigantisch zijn of ze nemen teveel orders aan.

   Reageer
   • Ja inderdaad ik zie dat heel veel mensen hem hebben , gelukkig had ik hem om 10.45 uur dus 1 van de eerste denk ik , spannend

    Reageer
  • Zie m inderdaad, wel met goedkope accessoires die je waarschijnlijk niet wil hebben.

   Reageer
   • Kwam even bij mij in beeld dat het om een pre order ging. En het is weer voorbij. Bericht is nu dat het product niet meer in de winkelwagen kan worden geplaatst.

    Reageer
 53. Ik heb hem bij mediamarkt met accessoirepakket!!

  Reageer
 54. NU JONGENS EN MEISJES NU!!!

  Reageer
  • IK HEB HEMMM!MM!M!!M!M!M!M!M!MM!!!!!!!!

   Reageer
  • Het is mij gelukt om de bundel te bestellen…maar ben pas gerust als ik de verzendbevestiging zie haha

   Reageer
   • Ik heb er ook 1 kunnen scoren met accessoires.

    Reageer
  • ik heb m besteld, maar ben benieuwd hoe het verder gaat, ik zie m(nog) niet terug bij het besteloverzicht, wel een mail ontvangen met een ordernummer.

   Reageer
   • Zit in hetzelfde schuitje.

    Betaling is wel afgeschreven en heb ook mailtje binnen, maar zolang ik geen bevestiging heb ga ik niet juichen.

    Reageer
  • Ja gelukt, ondertussen ook een 2e mail (bestelbevestiging) ontvangen! 🤩

   Reageer
  • Heb ‘m zelf niet kunnen scoren, website was nauwelijks bereikbaar… Hahaha, oh well, al zo lang geduld gehad. Next time meer geluk 🙂

   Reageer
 55. Helaas hier ook niet gelukt zat om 9:00 klaar maar is niet 1 moment beschikbaar geweest …..

  Reageer
  • Alsof mensen geen leven hebben, dat ze dan zetten rond 11 uur plaats van 10

   Reageer
  • Is hij uberhaubt ooit vrijgegeven?

   Reageer
  • Is ook geen mail van media markt zelf geweest, geeft de klantenservice aan

   Reageer
   • Onzin, ze worden nu aangeboden.

    Reageer
 56. Is het iemand nog gelukt bij mediamarkt?

  Reageer
  • heb niks anders gezien dan online uitverkocht lol

   Reageer
  • heb niks anders gezien dan online uitverkocht lol
   zit al sinds half 10 te refreshen hahaha

   Reageer
  • Is hij überhaupt online geweest dan?

   Reageer
   • Hier vanaf 9:30 bezig geweest. Wel in winkelwagen gehad maar daarna niks meer.

    Reageer
    • Had exact hetzelfde (:

     Reageer
    • zit nog steeds in mijn winkelwagen kan alleen ophalen in winkel selecteren maar dan houd het ook op 🙁

     Reageer
   • Nee, is nog niet online geweest.

    Reageer
   • Mediamarkt Drop nou al een geweest? Zit al sinds 9:30 te refreshen en niets.

    Lamme klauw ondertussen.

    Reageer
  • Staat steeds u8tverkocht of heb ik wat gemist

   Reageer
  • Nee, nog niets.. alles ‘online uitverkocht’
   Sinds 09:45 aan het kijken/

   Reageer
   • Ik geef het op bij Mediamarkt…
    Lekker geregeld daar.. Rond 10:00 zou de drop komen, uur zitten refreshen.. niets gebeurd.
    Zo gaat de lol er wel vanaf.

    Reageer
  • ik wacht sinds 9:15 niks online gezien

   Reageer
  • Net een meding gekregen op website Mediamarkt:
   “Zelfs onze webshop kan jullie enthusiasme niet aan. Er kan nog voorraad vrijvallen, maar wees er snel bij want op=op”

   Reageer
  • Op het Twitter account van Mediamarkt geven ze aan dat de drop al is geweest en dat alles is uitverkocht.

   Reageer
  • Ik weet niet hoe, maar ik heb er zojuist een kunnen scoren via de Mediamarkt. De bundel kunnen kopen. Had hem al in mijn mandje staan.

   Reageer
   • Ja… mij nu ook gelukt. 😅

    Reageer
  • Zojuist besteld via Media Markt. Nu nog hopen dat ze niet teveel bestellingen hebben aangenomen..

   Reageer
 57. bundels Media Markt nog steeds niet vrijgegeven?!

  Reageer
 58. Zojuist ook bij Amazon Duitsland wat gedropt. Vooralsnog gelukt…

  Reageer
  • Bij mij was het constant foutmeldingen. Spiderman is wel meerdere keren in men cart beland.
   Veel plezier!

   Reageer
  • Ik heb ook een orderbevestiging van Amazon Duitsland gekregen. Verwachte levering zaterdag 20 maart, nu maar wachten op de verzendbevestiging!

   Reageer
  • Bij mij ook goed gegaan. Bevestiging ontvangen, dus fingers crossed. Maar zal uiteindelijk vast weer een deceptie zijn zoals BCC! haha

   Reageer
   • Net eentje in men mande kunnen gooien bij Nedgame, maar wou geen QR betaling aanvaarden. Paypal en Mastercard lukt ook niet. Nu aan het hopen dat ze een mailtje sturen voor overschrijving, maar ik vrees ervoor.

    Reageer
  • Kreeg hem helaas niet in mijn winkelmand 😭

   Reageer
  • Iemand al bericht van DE Amazon? Bij mij staat nog steeds “Voorbereiden op verzending”… BCC all over again?

   Reageer
   • Bij mij staat hij op verzonden.

    Reageer
   • Ik heb inmiddels bevestiging van DHL dat de PS5 vanavond bezorgd wordt! Hopen dat alles goed gaat. Heb overigens betaald voor Amazon express-bezorging.

    Reageer
   • Bij mij staat hij op verzonden sinds vannacht.

    Reageer
   • Heb hetzelfde probleem… Al wat gehoord?

    Reageer
    • Misschien om jullie een beetje gerust te stellen:

     Begin februari heb ik ook via Amazon Deutschland een PS5 gekocht. De status heeft flink lang op ”Verzending wordt voorbereid” gestaan. Pas dik 2 dagen later werd de status aangepast naar ”Wordt verzonden”. De dag erna had ik hem in huis.

     Reageer
 59. Zojuist contact gehad met FB kanaal van GameMania. Ze konden me geen details geven maar zeiden dat er “zeer binnenkort” een levering komt. Ben benieuwd! Mijn pre-order is van 28-09

  Reageer
  • Bedankt voor deze update! Daar ben ik ook benieuwd, die van mij is van 26-09.
   Ik vraag mij af of het ook afhankelijk is van de winkel waar ze besteld is, of wordt de drop op de winkels verspreid alleen op basis van de pre-order datum?

   Reageer
   • Volgens GameMania hebben ze 1 grote lijst op het hoofdkantoor met daarop alles mensen (anoniem) op volgorde. De winkels sturen de namen namelijk door naar hoofdkantoor. Ik DENK dus dat ze op basis van het grote lijst de PS5 onderverdelen onder de winkels, not sure though

    Reageer
  • 27-09 voor mij. Hopen dat ze snel en voldoende voorraad krijgen!

   Reageer
 60. Wat een spijt dat ik een pre-order heb geplaatst bij Game Mania 😔. Pas eind november gedaan, veel te laat natuurlijk, maar als ik om me heen hoor leveren andere winkels veel sneller uit. Bij Game Mania zijn ze pas bij midden september voor mijn versie, gaat dus nog wel maanden duren. Als vaste klant daar toch een behoorlijke domper, voor mij de laatste keer. Succes allen!

  Reageer
  • Ja, ben ook helemaal teleurgesteld van gameMania, ben een trouwe klant maar blijkbaar was het een fout op het management daar te vertrouwen. Bijna iedere winkel gaat in quasi-open verkoop als er een drop is, en gameMania is nog maanden terug met de preorders…

   Reageer
 61. zojuist een drop geweest van Mediamarkt. Het is gelukt om te bestellen. Nu maar afwachten of hij daadwerkelijk geleverd wordt

  Reageer
  • Hoelaat?

   Reageer
   • Het bericht is twee dagen oud. Dus gaat over de drop van 13/03

    Reageer
    • Ooooh, haha wow. Bedankt!

     Reageer
  • Bestellen was bij mij ook gelukt, maar kreeg later op de dag toch nog een telefoontje dat ik er naast had gegrepen en dat er geen voorraad meer was. Nu dus wachten op de volgende partij.

   Reageer
  • Ik kan deze week eindelijk de pre order ophalen bij de mediamarkt. Pre order van februari! Dus het is zeer snel verwerkt. Succes voor de mensen die nog aan het strijden zijn 💪🏻.

   Reageer
  • had ik ook en netjes betaald maar heb nog niks ontvangen en klantenservice weet niet precies hoe en wat ik denk meer verkocht als dat ze hadden of en soort pre order zeggen ze maar dat stond er niet toen ik bestelde er stond dat die op voorraad was maar ja dan maar even afwachten

   Reageer
 62. Ik ben net mijn PS5 Disk mogen gaan afhalen bij de MM. Ik heb hem 2 weken geleden besteld.
  Veel succes aan iedereen die nog op zoek is!

  Reageer
 63. Bij mij is het wel eindelijk gelukt vanochtend (bij BCC). In de auto onderweg naar werk op m’n telefoon, een Samsung Galaxy S6… Tja wat een geluk gewoon! Kreeg hem eerst maar niet in het winkelmandje tot ik er toch doorheen kwam en uiteindelijk om 08:41 uur af kunnen rekenen! Uiteraard na refreshen, refreshen en nog eens refreshen want heel de website crashte zoals gewoonlijk als er ergens een PS5 online komt…

  Reageer
 64. Net een verzendbevestiging ontvangen van nedgame voor een bestelling die eind maart gelevere zou worden! Zeer snel dus

  Reageer
  • Dan heb je geluk! Ik heb ook bij Nedgame besteld (3 maart om 16:30), maar heb helaas nog geen verzendbevestiging ontvangen. Veel plezier met je ps5!

   Reageer
 65. Zojuist een drop geweest op BCC, Heb er weer 1 te pakken kunne krijgen, 3e binnen 1 week. Weer een vriend blij weten te maken

  Reageer
  • Same here! Mijn eerste na dik 2 maanden on the hunt. Ben pas wel echt gerust als hij hier is aangekomen!

   Reageer
   • En dan toch die mail ontvangen dat hij niet meer voorradig is… On to the next…

    Reageer
    • Zelfde verhaal…. Amateuristische toko

     Reageer
    • Ja hier het zelfde…

     Reageer
  • Ik was vanmorgen ook de gelukkige bij BCC. Zojuist mailtje ontvangen dat ze toch niet genoeg hadden.

   Reageer
   • Ze hadden 700 exemplaren en 2000 bestellingen.

    Reageer
 66. BCC Had net een drop?

  Reageer
 67. Net de Ps5 kunnen bestellen bij BCC na maanden proberen.

  Reageer
 68. Hey, ik heb gisteren contact gehad met mediamarkt centrum Amsterdam. Ik stond daar sinds eind november op de lijst voor en PS5 digital edition. Ik stond toen op plek 93. Inmiddels sta ik op plek 21. Ook gaven ze aan dat er over twee weken weer een levering komt, maar ze wisten nog niet om hoeveel het zal gaan. Op basis van deze informatie denk ik dat het op veel plekken nog wel even kan duren voordat alle pre-orders daadwerkelijk afgewerkt zijn, just saying…

  Reageer
  • Ik sta al een paar weken op plek 6 voor een digital in Mediamarkt Kortrijk. Maar ze krijgen er voorlopig geen binnen

   Reageer
 69. Ik had me ingeschreven voor 3 verschillende bundels. Gisteren een berichtje ontvangen dat ik de Fifa bundel mag bestellen en ze mij z.s.m. bellen. Tjow!

  Voor de overige bundels heb ik ook een mailtje gekregen dat ik niet ben ingeloot.

  Reageer
 70. Ik heb m eindelijk kunnen pakken amazon frankrijk , de disc versie!

  Apheeftgeengelukmetps5 heeft dit keer wel geluk!

  Reageer
  • Levert amazon.fr en amazon.it en alle andere amazons wel aan Nederland??

   Reageer
 71. Heb helaas geen mail gehad op de Coolblue lotings aktie. gefeliciteerd aan de winnaars tho!

  Reageer
  • Ook geen mail gehad. Gisteren contact gehad met coolblue. Ze keamen eerst met het smoesje dat de mailserver storing had en in de middag het smoesje dat het mailtje misschien geblokkeerd zou worden.

   Reageer
   • Dat is gelul, ik kreeg wel gewoon 4 mailtjes.

    Reageer
 72. Contact via FB messenger met Coolblue:

  Hallo, ik had me ingeschreven voor de Playstation 5 loting. Krijgt iedereen altijd een bericht? Dus ook wanneer je niet bent geloot? Ik heb helemaal niks gekregen, wellicht iets niet goed gegaan met de inschrijving dan? Ik zag bij het aanmelden wel een bevestiging dat ik was ingeschreven. Ik las ergens dat je automatisch meedoet met de volgende loting, maar als het deze keer mis is gegaan, gaat het de volgende keer vast weer fout. Geen idee wat ik nu moet doen. Groeten, Patrick.

  Hoi Patrick, bedankt voor jouw bericht. Wat leuk dat je deelgenomen hebt aan de verloting. Vandaag mag je een mailtje van ons verwachten tot 23.59u. Zowel winnaars als niet-winnaars ontvangen vandaag een e-mail. Winnaars worden uiterlijk 11 maart gebeld om de bestelling te plaatsen (en te betalen).
  Met een glimlach, Ines van Coolblue

  Reageer
 73. Heeft iemand vandaag al iets gehoord van de cool-blue loting

  Reageer
  • Ik niet

   Reageer
  • Helaas (nog) niet..!

   Reageer
  • Ik zie wel op marktplaats 1 te koop staan.
   die heeft wel een mail gekregen dat hij er 1 kan kopen.
   Zo zielig, maar helaas waar.

   Reageer
   • E-mail ontvangen dat ik niet ingeloot ben.
    Maar dat er binnen 2 weken een nieuwe loting komt met 800 disc versies.
    Fingers crossed

    Reageer
  • Ik heb zojuist mail gekregen. niet ingeloot helaas

   Reageer
  • Ja, zojuist de mail ontvangen dat ik niet geselecteerd ben. Over 2 weken hebben ze weer 800 consoles en ding je automatisch weer mee. Dus je hoeft niet opnieuw te registreren…

   Reageer
  • Beste mevrouw/meneer,

   Dankjewel voor je inschrijving voor de loting van de PlayStation 5! Helaas zat jouw naam niet bij de willekeurige selectie. Maar gelukkig maak jij over 2 weken weer kans. Goed nieuws Over 2 weken ontvangen we opnieuw 800 PlayStation 5 van Sony. Omdat jij je hebt ingeschreven voor deze loting, doe je opnieuw mee. Hier hoef je niets voor te doen. Zodra de nieuwe voorraad binnen is, maken we opnieuw een willekeurige selectie uit de inschrijvingen en bellen wij de gelukkigen om te bestellen. Goed om te weten Bellen naar onze klantenservice of winkels heeft geen zin. Zij hebben echt geen PlayStations meer en kunnen geen bestelling voor je plaatsen.
   Met vriendelijke groet,
   Coolblue

   Reageer
   • Ik heb me ingeschreven, maar geen mail gekregen, ook niet deze. Heeft normaal iedere inschreving deze mail ontvangen?

    Reageer
  • Nog steeds geen mailtje ontvangen!

   Reageer
   • Same here. Ook nog geen mail ontvangen.

    Reageer
   • hier ook nog niets ! hopelijk een goed teken ? zijn er al mensen die positief nieuws hebben gekregen ?

    Reageer
    • Hier ook nog altijd niets gehoord..

     Reageer
    • Kijk in je mail ook bij je reclame folder, daar stond hij bij mij tussen.

     Reageer
   • Hier ook nog geen mail ontvangen. Hopelijk is er niets mis gegaan met de inschrijvingen.

    Reageer
  • Nee. Ook hier nog geen berichtje gehad. Wel ingeschreven met bevestiging van deelname.

   Reageer
  • Niks gehoord. Iedereen zou toch een bericht krijgen? Winnaar/verliezer?

   Reageer
 74. Heeft al iemand een mailtje gekregen van Coolblue?

  Reageer
 75. Heeft iemand al iets gehoord van de Coolblue loting?

  Reageer
  • Bericht wordt verwacht tussen 12u en 21u.

   Reageer
   • De vorige keer werd je gebeld als je het was en gemaild als je het niet was, is dat deze keer ook zo of krijg je deze keer een mailtje als je het wel geworden bent.?

    Reageer
    • Per mail gaat het dit keer.

     Reageer
     • Nog niemand iets gehoord dus?

    • Mail gehad van coolblue niet geloot als 1 van de gelukkigen, over 2 weken wel weer 800 nieuwe PS5

     Reageer
  • Hier nog niets te lezen. Lees wel op Tweakers en Twitter dat diverse mensen al zijn geinformeerd via de mail

   Reageer
  • ja mijn mijn zwager kreeg een mail van de officele coolblue mail met daarin dat hij een van de gelukkige was die in aanmerking kwam. nu even afwachten wat er gebeurt en of het daadwerkelijk zo is.

   Reageer
   • Same here! Ik had me voor 3 bundles ingeschreven. 2 x niet geloot maar 1 x wel. Woohoo!

    Reageer
  • Net een mailtje ontvangen van Coolblue. Ben helaas niet ingeloot.
   in het mailtje staat dat er over 2 weken er 800 ps5 worden geleverd en deze ook verloot worden. Omdat ik mij al heb ingeschreven doe ik automatisch mee voor de nieuwe loting.
   Hopelijk hebben jullie meer geluk gehad

   Reageer
 76. Iemand enig idee waar je nog de Sony PS5 oplaadstation kunt bestellen?
  of iemand ervaring met een alternatief welke goed bevalt?

  Reageer
 77. Ik ben zaterdag gebeld door Gamemania dat ik deze week mijn ps5 mag komen ophalen, mijn pre-order staat van 17-09-2020. Ik wil Niels en Patrick heel erg bedanken voor de updates en hoop dat iedereen die nog wacht snel blij kan worden!

  Reageer
  • Geniet ervan! Dat geeft hoop. Mijn bestelling is van 27-9 bij GM Leiden, dus ik hoop bij een van de volgende leveringen ook goed nieuws te krijgen.

   Reageer
 78. Ik heb dankzij deze pagina nu een weekje een PS5. Echt een topding. Voor de mensen die het nog niet is gelukt; blijf doorgaan met zoeken, het is het echt waard! En voor de mensen die het wel is gelukt, speel God of War. Ze hebben een nieuwe performance mode toegevoegd waardoor het echt een enorm soepele ervaring is!

  Reageer
 79. Bol.com heeft woensdag ochtend 3 maart 2021 een drop gehad. Zij hebben de mensen die als eerste op de “houd mij op de hoogte” knop gedrukt hebben, gecontacteerd. Zelf heb ik deze functie ook gebruikt maar ik sta zoals zij het beschrijven “later in de wachtrij”.

  Reageer
  • Heb inmiddels mijn Ps5 mogen ontvangen.
   Wat een geweldig apparaat.

   Reageer
   • Ik heb de PlayStation 5 ook inmiddels al een weekje binnen.

    Wat een prachtig apparaat is het toch!
    Heb er gelukkig gewoon € 400,- (Digital Edition) voor betaald in plaats van het dubbele zoals op Marktplaats.

    Reageer
 80. zo blij dat ik op amzon DE de drop heb mee kunnen pikken een maand geleden.
  maar wel smerig van coolblue, je moet een bundel kiezen!
  > in mijn ogen geen haar beter dan de scalpers
  ze profiteren van de schaarste en bieden extra’s aan tegen prijs …
  Tja, coolblue doet nu wel af voor mij

  Reageer
  • Kun je niet vergelijken met scalpers.
   Ze doen het om de scalpers juist te weren ,zodanig dat de gewone (werk)mens ook eens een kans krijgt om ene te bemachtigen.

   Moet je niet als waarheid nemen.(juist mijn gedachte gang) 🙂

   Reageer
   • Hoe weren ze die scalpers dan met die bundels? Alsof die niet bereid zijn wat meer te betalen om vervolgens zo’n bundel te kunnen scalpen. Winst maken op zo’n bundel lukt ze toch ook doodeenvoudig, desnoods verkopen ze zo’n spel en controller los en de console met een dikke winst. Die bundels zijn totale onzin maar zeer leuk voor de marge van de betreffende winkels.

    Reageer
 81. Ik heb zojuist via Nedgame (16:30) een bestelling kunnen plaatsen! Levering is eind maart staat er. (Ik hoop eerder)

  Reageer
  • Doorgaans wel. De meeste orders die voor 12 maart stonden zijn volgens mij ook al uitgeleverd.

   Reageer
   • Ik heb hem ook kunnen bemachtigen 🙂 Thanks Niels voor je antwoord. Ik was al benieuwd of het echt eind maart zou zijn. Meteen maar even bij Ali zwarte plates besteld.

    Reageer
 82. Vandaag bij MM Hasselt geweest daar zouden ze nu aankomen bij de pre-orders van eind januari.

  Reageer
 83. Wie heeft de playstation bundel van Nedgame gekocht? Fking 800 euro, niet normaal….

  Reageer
 84. na een paar maanden eindelijk geluk bij nedgame, al was het wel een flinke strijd met refreshen!

  Reageer
 85. Echt kansloos dat er om 7 uur in de ochtend een drop plaatsvind bij bol.com
  Iedereen slaapt of is onderweg naar het werk
  Alleen de bots staan aan op zo.n achterlijk tijdstip zoals je op marktplaats kan zien want er staan alweer 100 nieuwe advertenties online

  Reageer
  • Raar, want vanmorgen heb ik rond die tijden gekeken (was vroeg op)… niets gezien daar.
   Verder wel een berichtje gekregen dat ik niet op de hoogte was gebracht… (zie hieronder)
   Wordt er een beetje gaar van…

   “We zien dat je op de ”breng mij op de hoogte” knop* hebt geklikt voor de nieuwe PlayStation 5. Helaas is de vraag naar de PlayStation groter dan de voorraad die we van Sony hebben gekregen.

   Daarom hebben we ervoor gekozen de groep die als eerste op de ‘’breng mij op de hoogte’’ knop heeft geklikt, vanochtend te informeren over de nieuwe voorraad. Inmiddels zijn we helaas weer door de voorraad heen. We begrijpen dat dit een teleurstelling voor je is maar vinden het belangrijk je hierover te informeren. “

   Reageer
   • Ik heb ook geen mailtje gehad elke ochtend houdt ik het bij vanaf half 9 lijkt mij vroeg zat nu was ik net even bezig met werk ik grijp je weer mis terwijl mensen die geen ps5 willen maar alleen om door te verkopen wel er weer eentje hebben.

    Reageer
   • 5 voor 8 was de drop.
    niet 7 uur

    Reageer
  • Ze zijn momenteel beschikbaar bij nedgame.

   Reageer
   • Ja, las het nu net ook, daar is ook de notificatie mail niet binnen gekomen (ook niet in de spam folder).
    Zou best graag gewoon op een wachtlijst in kunnen schrijven, overdag heb ik gewoon werk te doen…

    Reageer
 86. Na maanden zoeken eindelijk bij Bol.com een playstation kunnen bemachtigen. Ik wens iedereen veel succes met de zoektocht! Ik hoop dat die voor iedereen zo snel mogelijk afgelopen mag zijn.

  Reageer
 87. kan je je inmiddels al inschrijven op coolblue voor de loting?

  Reageer
  • Nee, hoorde dat je donderdag 4 maart om 12.00 waarschijnlijk kunt inschrijven.

   Reageer
   • Inschrijving is geopend!

    Reageer
  • Ja, dat kan.

   Reageer
   • Inderdaad. Het is me net gelukt. Er zijn 3 bundels beschikbaar.

    Reageer
    • Hier ook, zojuist ingeschreven (3 bundels)..

     Nu maar hopen :)!

     Reageer
  • Je kan je opgeven via de app. Je ziet dan kort in beeld dat je inschrijving is gelukt. Coolblue stuurt geen bevestiging van deelname per e-mail om overbelasting van hun mailserver te voorkomen.

   Reageer
  • Net berichtje gekregen dat er consoles zijn bij nedgame. Maar natuurlijk ligt de site weer plat.

   Reageer
 88. Helaas alleen onderstaande mail gehad. Weet iemand wanneer een volgende drop gepland staat?

  Hallo Tim,

  We zien dat je op de ”breng mij op de hoogte” knop* hebt geklikt voor de nieuwe PlayStation 5. Helaas is de vraag naar de PlayStation groter dan de voorraad die we van Sony hebben gekregen.

  Daarom hebben we ervoor gekozen de groep die als eerste op de ‘’breng mij op de hoogte’’ knop heeft geklikt, vanochtend te informeren over de nieuwe voorraad. Inmiddels zijn we helaas weer door de voorraad heen. We begrijpen dat dit een teleurstelling voor je is maar vinden het belangrijk je hierover te informeren.

  Zodra we weer een nieuwe voorraad aan PlayStations krijgen, laten we dit aan de eerstvolgenden in de wachtrij weten. We snappen dat je benieuwd bent naar je plek in de wachtrij. Helaas kunnen we je hier geen antwoord op geven. Ook de klantenservice heeft hier geen zicht op en kan je geen informatie geven over je plek in de wachtrij. Je kunt erop vertrouwen dat we eerlijk te werk gaan.

  We hopen snel weer meer voorraad te krijgen.

  Reageer
  • Achjaa, marktplaats is weer 500 ps5 rijker

   Reageer
  • Yes ik heb deze mail ook gehad. Zeer frustrerend. Elke dag refreshen, lukt het een keer niet in de ochtend i.v.m. een overleg en dan staat ie er plotseling op. Niet te doen. Maar ik las ook al dat die binnen 2 minuten weg was, dus de vraag was of het überhaupt gelukt was. Dan maar hopen op loting bij Coolblue.

   Reageer
  • zijn er nog die deze mail gekregen hebben ? heb juist met bol.com gechat en zei dat er mensen zijn die een playstation 5 konden bestellen maar dat ik geen mail had ontvangen , antwoord daarop was dat ze geen mail stuurden om niet iedereen te verontwaardigen .

   Reageer
   • Ik heb ook geen mail gehad pfff

    Reageer
  • Ik had eind november al op breng mij op de hoogte geklikt, geen melding gehad, raar.

   Reageer
  • Ik heb nu pas die mail ontvangen, in december op de “houdt me op de hoogte” knop gedrukt, toen ik niet kon pre-orderen.

   Reageer
 89. Beste Mensen,

  Er was net een drop bij Bol.com geweest. Binnen 1 min. uitverkocht.

  Reageer
 90. Nou de voorraad van Bol heeft t toch wel een hele minuut volgehouden geloof ik…

  Reageer
 91. Was dit nou de drop van Bol.com vanmorgen?

  Reageer
 92. zojuist 1 via Bol kunnen kopen, veel succes mannen!

  Reageer
 93. Eindelijk eentje kunnen bemachtigen via bol.com, happy!

  Reageer
  • Bij mij staat er nog steeds niet leverbaar….

   Reageer
  • Ik kon godverdomme de hele tijd niet afrekenen, hij zat wel in mijn winkelwagen. Man man man dan zetten ze de console online. Is het onmogelijk om af te rekenen 🥲

   Reageer
  • Ik heb hem ook eindelijk:)

   Reageer
  • Grappig hoor

   Reageer
  • Heerlijk, toch nog 1 kunnen bemachtigen!

   Reageer
  • Mail gehad van Bol om te laten weten dat anderen eerder een mail gehad hebben en dat ze me niet kunnen laten weten of ik later een mail op voorhand zal krijgen.

   Reageer
  • Ahh wat gaar zeg! Kon hem toevoegen maar winkelwagentje bleef leeg

   Reageer
   • Same :’)

    Reageer
  • Gefeliciteerd ik heb ook eindelijk eentje kunnen bemachtigen. Bedankt voor alle info. Wachten wordt beloond!

   Reageer
  • zelf nog een ps5 kunnen kopen om 8 uur 30 na een half uur te zitten refreshen.

   Reageer
  • Ik werd tijdens het betalen uit het bestelproces gegooid, waarna het mandje weer leeg was..
   The search goes on.

   Reageer
 94. Ik dacht vanochtend. Nog maar eens even kijken bij Coolblue en Bol….
  En wat een mazzel: Net 1 kunnen bestellen bij Bol.com!

  Reageer
 95. Ze hebben bij Coolblue aangegeven dat je deze week de site in de gaten moet houden. Dit in verband met meer informatie over de loting die hoogstwaarschijnlijk aankomende maandag gaat plaatsvinden.

  Reageer
  • naar mijn weten kwam er geen loting deze keer. waar heb je deze informatie vandaan?

   Reageer
  • ik heb cool blue een bericht gestuurd en zij melden het zelfde als bij@Quint

   Reageer
  • Als het goed is staan de huidige bundels los van de eventuele loting.

   Reageer
   • Op twitter zei Coolblue dat je mag kiezen of je een bundel wil, als je je bent ingeloot bent.

    Reageer
  • nu bol.com!

   Reageer
  • Bol.com is live!
   Bestelling al gelukt!

   Reageer
   • me to…. yeeees, finally

    Reageer
   • Zo was net op tijd….betaald en ontvangstbevestiging binnen

    Reageer
  • Wauw ze hadden net een drop bij bol. Die binnen 2 min weg was. Kon niet afrekenen. Wat is dit man word helemaal gek

   Reageer
 96. Geen updates meer?

  Reageer
  • Alleen nog bij coolblue word een drop verwacht maar waarschijnlijk al geweest vanmorgen!

   Reageer
   • nee er is geen drop geweest!! Ik dacht hetzelfde maar het leek me sterk dat ik deze drop gemist had dus heb ze een tweet gestuurd. De reactie was dat er geen drop geweest was.

    Reageer
 97. Het eerste lijntje praat over bundels die binnenkort komen, maar waar?

  Reageer
  • Bij Coolblue, hier kan je kiezen uit bundels met een ps5 + extra controller, of ps5 + game en headset. Wat mij opviel is dat hier i.p.v. binnenkort leverbaar (wat er vanmorgen vroeg en gisteren nog stond), tijdelijk uitverkocht bij staat. Alleen bij de bundel met een ps5 met een extra controller staat nog binnenkort leverbaar. Neem aan dan dat dit een foutje is..?

   Reageer
   • Hopelijk een foutje. Anders is 3 dagen F5-en weer voor saus geweest.

    Reageer
   • Hier nog een update over: Heb een tweet verstuurd naar Coolblue. Zij bevestigen dat er GEEN drop is geweest maar bevestigen niet dat er een fout is gemaakt. Geen zorgen voor mensen zoals ik die dachten dat ze mis hadden gegrepen

    Reageer
    • Bedankt voor dit te melden Jesse.

     Reageer
  • UPDATE: coolblue heeft net de prijzen van 3 bundels aangepast. 2 ervan zijn 15 euro goedkoper en de derde is 5 euro goedkoper.

   Reageer
 98. Bundel van nedgame is vandaag gestuurd. Ik krijg hem tussen 13:00 en 15:00 binnen. Dit was een preorder voor 12-03 maar hij komt eerder kan niet wachten!

  Reageer
 99. Ik denk dat we stilaan tot de conclusie mogen komen dat de levering bij Bol & Coolblue FAKE NEWS was 🙂

  Reageer
  • je zou het wel haast zeggen,
   vreemde blijf ik alleen vinden dat zeker bol toch misschien wel de grootste is en dat de wat kleinere wel voorraad krijgen.

   Reageer
  • Is er vanochtend een PS5 drop geweest bij Coolblue?
   De statussen van de 3 nieuwe bundels ging van ‘binnenkort leverbaar’ naar ’tijdelijk uitverkocht’.

   Ik heb vanaf vrijdagavond zitten refreshen, maar heb het moment volgens mij alsnog gemist net 😂

   Reageer
   • Ik heb precies hetzelfde meegemaakt, maar de bundel met een ps5 en extra controller is vooralsnog wel nog binnenkort leverbaar. Ik denk zelf dat het een foutje was, want niemand die ik ken heeft de playstations ook maar een moment online gezien. Een vriend van me is ook nog geabonneerd op een of andere SMS dienst en die had ook niks gemeld. Ik denk (en hoop het vooral eigenlijk) een foutje

    Reageer
   • Ik heb er ook bovenop gezeten en is volledig langs mij heen gegaan! Ik denk dat de drop er niet geweest is en dat het een foutje is…

    Reageer
 100. Gisteren mijn PS5 Disc Edition kunnen ophalen bij MediaMarkt Den Bosch. Pre-order was van begin december 2020. Gaat dus relatief best snel!

  Reageer
 101. is er al meer nieuws over de mogelijke nieuwe voorraad bij Game Mania die vandaag zou kunnen komen?

  Reageer
  • Ik wacht op een belletje! Hoop dat ik hem vandaag kan afhalen.

   Reageer
   • Heb mijn binne van de wehkamp whooop whooop lekker balle vandaag

    Reageer
   • In januari 2021 pre order in belgie en de 2e week van februari disk ps5 kunnen ophalen.

    Reageer
  • Hier nog niks. Maar kan ook net zo goed morgen pas zijn.

   Reageer
  • Ik kan mijn disc versie vandaag afhalen bij de GM. Pre order van 7 september.

   Reageer
   • Oke dan hoop ik ook een van deze dagen een telefoontje te krijgen, heb de mijne 18 augustus besteld.

    Reageer
  • Volgens mij zit heel NL en BEL op de website van GM. Deze is niet te benaderen.

   Reageer
  • ja man, ze zijn van eind juli naar september gegaan in Maart komen er meer drops. Als je nog niet bent gebeld dan moet je gewoon wachten het kan ergens in Maart zijn.

   Reageer
   • dat is echt vreemd, heb mijne 18 augustus besteld en heb nog niks van melding of bericht gekregen.

    Reageer
  • Kan hem dinsdag ophalen digital editie op release ge pre orderd

   Reageer
 102. @jasper

  18-02-21 gereserveerd in MM Heerhugowaard, dacht ik heb minimaal 3 maanden de tijd. Werd vanmiddag gebelt op 24-02 dat ik hem kon ophalen, dus ben nu een trotse eigenaar van een ps5 disk editie.

  Heb gewoon dikke mazzel denk.

  Reageer
  • Gefeliciteerd! Hoe heb je de playstation zo laat nog kunnen reserveren?

   Reageer
   • Dat vraag ik me ook wel af. Heb net contact gehad met mediamarkt en die zeggen dat ze geen reserveringen meer aannemen omdat er nog te veel pre-orders open staan!!

    Reageer
   • Ik belde woensdag gewoon, om te vragen of het nog mogelijk was. Ze zei toen dat ik nr 68 was, donderdag vroeg ik er nog om en toen wilde ze geen antwoord geven omdat er klanten waren die meerdere hadden besteld.
    Een collega had hem in november net voor de lockdown gereserveerd en die kon hem vorige week ophalen. Daarom had ik er al een hard hoofd in, of de lijst is door de war gehaald. :S

    Reageer
 103. Even voor de Mediamarkt mensen onder ons. Ik heb contact gehad met mediamarkt Zwolle. Ik had hem daar op 27-11 gepreordered en stond toen 167 op de lijst voor de disc edition. Sinds die tijd hebben ze een aantal leveringen gehad van tussen de 30 en 50 stuks per keer, verdeeld over beide editions.

  Ze zijn nu voor disc aangekomen bij plek 120 / 130 dus het schiet op maar kan maar zo nog anderhalve maand duren alles bij elkaar.

  Reageer
 104. Digital Edition is sinds 7u te koop bij Dreamland. 🙂

  Reageer
  • Is ook alweer uitverkocht bij DreamLand.

   Reageer
   • Ik heb om 9 uur nog een bestelling kunnen plaatsen bij dreamland.
    Ik kon ook eerst niet toevoegen aan mijn winkelmandje omdat hij niet langer beschikbaar was, maar uiteindelijk is het dan toch 3x gelukt om toe te voegen aan het winkelmandje. de eerste twee keer was het plots niet meer beschikbaar tijdens de afrekening, maar de derde keer is het dan toch gelukt. Heb ook een bevestiging mail gekregen met datum van levering op vrijdag 26/02.

    Aangezien het toch weer moeilijk was om het te kunnen toevoegen aan het winkelmandje ga ik toch nog maar even wachten met vieren tot ik een track & trace code krijg en hij echt onderweg is :).
    Hopelijk geen annulatie of uitstel van levering datum.

    Alvast bedankt voor de tip Stephan

    Reageer
 105. Haha, de digital edition wordt nu aangeboden op bol.com door phonemarket.nl voor een kleine €1069,- ik zeg blokkeren die/dat site/bedrijf.. eikels

  Reageer
 106. Ik heb vandaag om 08:27 een berichtje gekregen, dat de consoles weer op Voorraad zijn bij Amazon nl. Wel beetje vreemd want toen ik op de link klikte, stuurde hij me door naar de dual charging station. En ik ging 20 min lang verversen, maar geen console in zicht. Dus snap niet dat ik voor de charging station een berichtje kreeg….

  Reageer
  • Is een fout geweest

   Reageer
   • Waarschijnlijk zaten ze te klooien op hun website, de digital edition is net tien minuten te koop geweest. Kwam er ook vrij gemakkelijk tussen, maar wacht op de disc-edition. Dus geen order geplaatst. Hoop dat er anderen blij mee zijn! Nu wachten op de console-drop. Kan me niet voorstellen dat er tijdens een levering aan amazon.nl alleen Digital’s worden verstrekt, en niet ook Disc’s. Duimen 🙂

    Reageer
    • De PS5 stond geen 10 minuten online. Kan zijn dat er ‘op voorraad’ stond, maar uiteindelijk kom je niet door het betaalproces.

     Reageer
     • Er staat wel: laatste drop 23/02

   • Wellicht een voorteken op wat komen gaat? Ik bedoel, het kan namelijk een test berichtje zijn geweest, maar per ongeluk verstuurd naar klanten.

    Ben benieuwd.

    Reageer
  • digital edition is wel verkrijgbaar

   Reageer
  • Ik keek zojuist op de website maar de digital edition is wel verkrijgbaar bij amazon.nl. Misschien dat daarvoor de mail was.

   Reageer
  • Ik kreeg een melding on 9:50, digitale versie. Zat te twijfelen maar liet hem voorbij gaan.

   Reageer
 107. Ik kreeg om 08:27 een berichtje dat de consoles weer op voorraad waren bij Amazon nl. Maar dat was niet het geval. Het ging om de dual sense charging station. Die zijn wel weer op voorraad, maar ik snap niet waarom ik daarvoor een bericht heb gekregen… ik heb 20 min lang lopen verversen, maar de consoles zijn niet op voorraad dus wel een beetje vreemd.

  Reageer
 108. Ik had 1-december een bestellen gedaan bij de mediamarkt in Emmen ik stond toen op plaats 170. Eind januari gebeld toen gaven ze aan dat ik op plaats 70 stond. Vanmiddag ben ik gebeld dat ik morgen de ps5 kan ophalen. Dus ik denk dat de Mediamarkt een grote levering heeft gehad.

  Reageer
  • Hoe kun je zien op welke plaats je staat??

   Reageer
 109. Voor de Nedgame drop – de vorige (11 feb) is bij mij iig nog niet uitgeleverd, dus ik gok dat dit een groep niet op tijd betaalde exemplaren was. Ik kwam er niet doorheen met iDeal door de server-instabiliteit en heb toen via achteraf betalen de order geplaatst, en daarbij moest je binnen een week het bedrag hebben voldaan. Aangezien die termijn rond het weekend af liep kan ik me voorstellen dat dit het resultaat was.

  Reageer
  • Zojuist verzendbevestiging van Nedgame gehad. Zin in 🙂

   Reageer
 110. Zojuist gebeld door Mediamarkt EHV. Pre-Order van September/voorraad is binnen. Flinke lijst nog te gaan.

  Reageer
 111. Mag het nu samen met 2 andere maten ophalen bij mediamarkt Rotterdam! Bedankt voor de updates en succes met de ps5 hunt! Ter info, ik heb 19 november een pre-order geplaatst dus het kostte letterlijk 3 maanden

  Reageer
  • Welke playsation versie had je gekregen? Want ik wacht op me digital en heb hem op 18 nov gepreorderd en zou bij de eerst volgende bestelling zitten

   Reageer
   • Ik heb de Disk-version ontvangen!

    Reageer
 112. Zojuist weer preorder drop bij Nedgame met bundel. Niet doorgekomen, man man wat gaat dat snel

  Reageer
  • same, het gaat zo snel… waarschijnlijk waren het er maar 300. Ik denk dat ik meer geluk heb bij een drop van bol.com

   Reageer
  • Ik heb net niet eens gemerkt! 😞

   Reageer
 113. Er was net een drop bij nedgame. In 3 minuten was alles uitverkocht. Het ging om een bundel van een disk edition met 3 games en een extra controller. 760 euro. Ik heb net naast het net gevist helaas…

  Reageer
 114. Ik ben afgelopen zaterdag gebeld door Game Mania. Hier werd aangegeven dat zij aankomende Donderdag (25 Feb) een nieuwe voorraad hebben om uit te leveren. Ik heb mijn pre-order eind Augustus geplaatst voor de Disk versie, dus de pre-orders welke uitgedeeld worden t/m eind Juli kan je dus inmiddels al opschuiven t/m eind Augustus.

  Reageer
  • Maak er maar midden September van 😀

   Reageer
   • Hoe zeker ben je hier van? Mijn pre order komt namelijk ook van midden september ongeveer

    Reageer
    • Ik ben hier ook wel benieuwd naar!
     Mijn pre order is ook van die periode

     Reageer
 115. Het is ook wel een stukje stiller geworden op dit forum. Het werkt blijkbaar, dat er geen informatie wordt verstrekt 🙂
  Iedereen ook al de moed opgegeven dat er nog een drop komt deze maand?

  Reageer
 116. Het is ook wel een stukje stiller geworden op dit forum. Het werkt blijkbaar, dat er geen informatie wordt verstrekt 🙂
  Iedereen ook al de moed opgegeven dat er nog een drop komt deze maand?

  Reageer
  • Ik geef de moed nog niet op, heb nog steeds bol en coolblue sites opens staan die ik zo nu en dan ververs, evenals deze pagina.
   Heb wel mijn bestelling staan bij Wehkamp, maar dat schiet niet echt op.

   Reageer
   • Wat geeft de Wehkamp bestelling bij jou aan?
    Bij mij is het nu aangepast naar: met 3-5 dagen in huis. Vrijdag stond er opeens dat het met 2 weken geleverd zou worden.

    Reageer
  • Afgelopen vrijdag bij Media Markt (Arnhem) een PS5 kunnen krijgen. Ter info: Ik stond op plek 150 op de wachtlijst waar ik me op heb laten zetten 2 dagen voor de officiële release vorig jaar.

   De headset was ook nog op voorraad. Verkopen kon mij vertellen dat ze per drop ongeveer 30 exemplaren krijgen.

   Reageer
   • Is deze headset een aanrader? ik neem aan de Sony 3d Pulse?

    Reageer
 117. 26 november pre order Game mania kan hem van de week afhalen

  Reageer
  • Raar ik had het op 20 nov maar niet gebeld
   Rdam Centrum

   Reageer
 118. Afgelopen dinsdag 16 februari jl me digital playstation 5 opgehaald in gama mania Eindhoven. Pre order gedaan 1 augustus 2020

  Reageer
 119. Net contact gehad met de GM dat ik eind volgende week de ps5 kan ophalen. Pre order van 7 september

  Reageer
  • Proficiat! Veel plezier er mee!
   De digital edition vermoed ik?

   Reageer
 120. Erg gek, heb mijn ps5 ergens mid november besteld bij Mediamarkt Zaandam. 2x gebeld om te vragen hoeveelste ik in de wachtrij sta, maar kreeg te horen dat zij dat niet wisten. Las namelijk hier dat anderen wel bij hun lokale mediamarkt te horen kregen welke plek ze stonden?

  Reageer
 121. Gamemania is ondertussen aangekomen bij begin oktober voor de PS5 digital edition, want ik ben gisteren gebeld en kan hem volgende week zaterdag afhalen.

  Reageer
 122. Ik had alle hoop een beetje opgegeven en deze middag toch een mail gekregen van Media Markt Oostakker dat mijn PlayStation 5 disc editie binnen is gekomen.
  Ik had hem gepreordered in december 2021 en kan er nu omkomen.
  Ik stond op plek 45.

  Reageer
  • Net telefoon gekregen van 2 vrienden van me.
   Die hadden besteld in januari 2021 en mogen er nu om in
   media markt Oostakker.

   Reageer
   • Hoe hebben ze in de lockdown er nog 1 kunnen bestellen dan? 🙂

    Reageer
    • Dat was simpel.
     Gewoon mailtje gestuurd naar de Media Markt en direct mail teruggekregen dat ze op de wachtlijst stonden

     Reageer
 123. Iedereen bedankt voor alle heads-up inzake de nieuwe PS5. Het wachten duurt lang inderdaad, maar ik vroeg me af of er mensen zich nu nog ergens inschrijven om op een lijst te komen (game mania, MM) en zo ja hoe? (zolang de winkels dicht zijn). Daarnaast ben ik voornemens om alle accesoires dan maar alvast te gaan bestellen, zat zelf te denken aan de Turtle beach 700 stealth Gen 2, aangezien ik nu de 600 heb en die bevalt prima. Zijn er al ervaringen met deze headset en is er een andere aan te bevelen qua prijs/kwaliteit?

  Reageer
  • Ik had de Turtle Beach 700 gen 2 voor een week maar heb deze direct retour gedaan.
   Het zou om een brilvriendelijke headset moeten gaan maar dat is het absoluut niet.
   Ik heb via Steelseries de arctis 7p gekocht.
   Als je u daar inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je nog eens 10 procent korting.
   Zo kon ik voor 160€ de zwarte editie van de 7p op de kop tikken.
   Veel comfortabeler en geluidskwaliteit is ook beter imho.
   Batterij gaat makkelijk 20 uur mee.

   Reageer
   • Oke interessant, heb destijds de turtle beach 600 en de steelseries Arctis 1 besteld, en vond toen de TB fijner, maar is natuurlijk ook een andere prijsklasse vergeleken met de 7p. Zowieso is een headset van 1 van deze merken aan te bevelen boven de 3d pulse van Playstation zelf?

    Reageer
   • Ik heb net bol aan de lijn gehad ze zegen ook het kan zijn dat we die 4k binnen heben maar mensen wie ook heben gekocht en niet ps5 heben gekregen door te veel verkoop bij bol dat ze daar ook nog een reserve lijst staat kan dat klopen niels zomer ?

    Reageer
 124. Wat ook bizar is… Dat MediaMarkt België voorraad heeft maar dat deze alleen voor Belgen beschikbaar is… Waarschijnlijk zal het wel weer zo (slecht geregeld) zijn dat Belgen omgekeerd bij MediaMarkt Nederland wel kunnen bestellen wanneer er voorraad zou zijn? Zoals Belgen ook kunnen bestellen bij bol.com. Ik snap het niet, waarom leveren ze niet gewoon aan Nederland uit joh…

  Reageer
  • Wij als Belgen kunnen niet kopen bij Mediamarkt.nl, ze leveren hier ook niet 🙂

   Reageer
  • is er een drop geweest misschien op Mediamarkt België?

   Reageer
  • Ik weet niet waar je dit vandaan haalt dat Media Markt een voorraad heeft hoor.
   Wij hadden in onze Media Markt maar 10 disc versies en 5 digitale versies binnengekregen.
   En dit gaat dan over vorige week.
   Deze week en volgende week staat er niks gepland van leveringen.
   We zitten met een pre order lijst van 350 mensen.
   Dit gaat over Media Markt Oostakker.

   Reageer
   • Drop was om 13:05 uur en was ruim 20 minuten beschikbaar. Voor zowel online bezorging als afhalen. Zelf in winkelmandje gehad diverse malen maar omdat ik in Nederland woon kwam ik helaas niet verder dan het 2e bestelscherm. Hierop gekomen door dropalerts, waar overigens al bij stond dat dit alleen voor België was, maarja toch ff geprobeerd hè haha. Bij deze mijn antwoord op Lars en Tom. En Stephan bedankt, MediaMarkt Nederland heeft toegezegd dit inmiddels niet meer te doen (niet dat het met Nederlandse pre-orders of de PS5 gebeurt is, maar in het algemeen bedoel ik) dus daar ben ik blij mee!

    Reageer
    • Gemiste kans dus… Ik woon in België, maar zat op dat moment niet achter mijn pc.
     Bedankt voor de update in elk geval!

     Reageer
    • Het was inderdaad voor 20min “beschikbaar”, maar ze hadden er geen. Ik was er direct bij en ik kon hem ook niet naar mijn adres laten verzenden (ja ik ben van België), er stond er wel één voor ophalen in Oostende. Ik betwijfel of ze er zelfs online hadden of dat het niet weer gewoon de site van MM was die raar deed zoals gewoonlijk. En als ze er al hadden dan waren het er heel weinig die op minder dan een minuut weg waren.

     Reageer
 125. Nou, te bizar dit… Nadat deze week bij Wehkamp mijn bestelling was geannuleerd omdat de PS5 niet op voorraad was krijg ik net een bericht van de DHL dat ze tussen 14:00 en 16:00 langskomen; afzender Wehkamp. Kijk ik in mijn Wehkamp account zie ik een nieuwe order met een PS5 staan, levering vandaag en een openstaand betaalverzoek van €499,99 🤗🤗🤗

  Reageer
  • Dan heb je geluk! Gefeliciteerd!
   Mijn bestelling staat er weer opnieuw in maar wacht nog op goedkeuring.
   Geen mail gehad verder?

   Reageer
  • Ik had het aardig losgelaten.. Nu zit ik weer elke 5 min op mijn Wehkamp account te klikken..

   Reageer
   • Ja vannacht om 05:16 een mail dat mijn bestelling niet geleverd kan worden ivm geen voorraad… 🤨 Verder niets…

    Reageer
  • Wow wat goed, gefeliciteerd.
   Bij mij is de status nog steeds hetzelfde, wachten op goedkeuring.
   Vanmorgen nog met een medewerker gechat, maar die gaf aan dat de financiële afdeling alles beoordeelt (geen idee wat dat betekent).
   De bedoeling is dat uiterlijke halverwege volgende week iedereen een reactie heeft gehad.

   Reageer
  • het is je gegund Michiel! veel speelplezier! 😀

   Reageer
   • Dank allen! Zojuist pakket ontvangen en het is echt een PS5!! Begrijp helemaal niks van hoe dit is gegaan. Heb zelfs nog niet betaald… Staat wel een betaalverzoek in mijn account… Had gisteren al bijna mij Wehkamp account verwijderd 😂Zal op een later moment nog eens navraag doen bij de klantenservice hoe dit zo heeft kunnen lopen. Zal voor jullie duimen op een goede afloop en hoop voor de anderen dat Bol.com snel gaat leveren. Voor nu Niels en de rest bedankt voor het delen van alle info!

    Reageer
 126. Dat kansloze geheimzinnige gedoe van al die webshops en de kansloze kleinere leveringen van Sony

  Reageer
 127. Wat een rare situatie.
  Ofwel hebben bol & coolblue deze lading toch ontvangen op 5 feb en zijn ze onbegrijpelijk nog altijd niet gedropt.
  Of dit gerucht klopt toch niet, wat dan zou betekenen dat bol.com al een maand geen levering heeft gekregen en dat coolblue al niks meer heeft gehad sinds begin december. Wat ook een beetje onrealistisch lijkt aangezien er de laatste weken toch wel redelijk wat consoles zijn binnengekomen bij andere winkels (mediamarkt/gamemania/wehkamp/BCC)

  Reageer
  • Het is inderdaad erg vreemd. Deze illustere Patrick had een bron binnen het distributiepunt van Sony en al zijn andere informatie bleek correct te zijn. Aan de andere kant vraag ik me af waarom Bol.com inmiddels al twee weken lang als een kip op 4000 PlayStation’s zit.

   Reageer
   • Als ze wachten op een tweede levering, zodat ze in één keer het dubbele kunnen droppen, kan je veel meer mensen blij maken, dan dat je negativiteit over je heen krijgt, zoals in december. Ik heb in december met die drop op vrijdag, geluk gehad en heb kunnen afrekenen, maar er waren er zat die het ook gedaan hadden, maar uit eindelijk toch achter het net gevist hebben.

    Reageer
    • Klopt, maar die hebben later een mail gekregen en zijn inmiddels alsnog geholpen. Het is in mijn ogen wel de enige logische verklaring, kan me bovendien bijna niet inbeelden dat iedere retailer een levering heeft ontvangen en de grootste partij in Nederland (samen met MediaMarkt) niet.

     Reageer
 128. Wauw, wat is het een stille week geweest…
  “Nergens” iets gedropt en de Coolblue/Bol drops blijven uit.

  Reageer
 129. Uit een betrouwbare bron vernomen(Medewerker bol.com) dat er inderdaad een lading ps5 disk versie is binnen gekomen. Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer de drop online komt te staan, maar dat ze een voorraad hebben is zeker. Medewerkers van de klantenservice enz krijgen een halfuur voor de drop een mailtje zodat ze op de hoogte zijn

  Reageer
 130. Volgens de discord van Game Mania is er iemand die een disk version gepreorderd had, in Utrecht begin augustus, er ondertussen ook achter gemogen.

  Reageer
  • Vriend van mij heeft de ps5 disk editie begin november bij gamemania besteld en die heeft hem al binnen.

   Reageer
   • Om welk game Mania filiaal gaat dit dan? Gefeliciteerd voor je vriend trouwens!

    Reageer
   • Gelul van die vriend! Ik zit op 8/8/2020 en heb hem nog niet dus klopt voor geen meter wat jij zegt… en er zijn er nog die dit kunnen bevestigen.

    Reageer
 131. Vanmiddag door Mediamarkt Zoetermeer gebeld dat ik de ps5 op kan halen. Besteld 21 nov.

  Reageer
 132. Net amazon spanje met een drop.. Geen succes. was denk ik binnen een minuut niet meer beschikaar

  Reageer
  • Was niks, gewoon een verandering op de pagina.

   Reageer
 133. Heb vanmiddag met mediamarkt Binnenweg in Rotterdam gesproken. Ze gaven aan dat de pre orders van oktober bijna zijn verwerkt en dat ik bijna aan de beurt ben. Het zal deze of de volgende batch zijn. Heb 19-11 een pre-order geplaatst

  Reageer
 134. Hierbij een bevestiging van postNL, ik probeer elke platform van Bol/Coolblue/PostNL te spammen om info uit te halen.


  Hey Ab! Goed dat je het vraagt, het is inderdaad drukker dan normaal. Hopelijk komt je pakketje van http://Bol.com snel bij je binnen

  Groet,
  PostNL

  Reageer
  • Kan toch niet waar zijn dat vandaag weer niks komt ?

   Reageer
   • ik hou er momenteel maar rekening mee…

    Reageer
   • Ben bang van wel

    Reageer
 135. Bij mijn wehkamp bestelling staat nu “niet op voorraad – uitverkocht”. Dus dat zal wel niet meer door gaan. Fijn dat ze van de wehkamp al op marktplaats staan

  Reageer
  • Hmm das niet tof. Ook gelijk maar even gecheckt.
   Bij mij nog steeds ‘wachten op goedkeuring’.

   Reageer
   • Bij mij is de order geannuleerd helaas.

    Reageer
    • Zijn er meer geannuleerd, maar die hadden wat later ineens een nieuwe order in de bestellingen staan.

     Reageer
     • Oke bedankt voor de info, misschien moet ik er eens achteraan bellen!

 136. Zojuist van een medewerkster van de Mediamarkt vernomen dat de PS5’s uit de container (bedoelt voor Mediamarkt) gestolen is :’)
  Geen idee of de levering voor deze Mediamarkt specifiek was (Groningen), of dat het gaat om een levering voor alle mediamarkten in NL.

  Reageer
 137. Als je de twitterfeed van PostNL bekijkt begrijp je dat het retedruk is bij de klantenservice. Pakketten worden nu nu doorgaans binnen 1-3 werkdagen geleverd. Daar komen veel shoppen mee weg, maar Bol.com staat bekend als voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis. Om daar even 4000 grote pakketten bij te stoppen is misschien nu not-done. Ik geloof heilig in de verklaring van Niels Zomer dat ze wachten totdat ze de druk aan kunnen. 1 ding weten ze namelijk zeker; als ze die drop doen, moeten ze vijf minuten later beginnen met inpakken en verzenden. Want niemand wil langer dan 1 dag wachten 🙂

  Keep up the spirit guys!

  Reageer
  • ik heb de hoop voorlopig opgegeven.. ga wel weer eens kijken ergens in Maart/April ofzo 🙂 heeft me al teveel energie/tijd gekost.. en dat voor iets wat je heel graag wilt hebben.. schiet zijn doel een beetje voorbij zo..

   Aan allen succes met de zoektocht! Hopelijk ligt het snel bij jullie op de mat!

   @niels zomer dank voor de updates tot zover!

   Reageer
  • Heel eerlijk denk ik dat dit niet de reden is. Bol.com verzond vorig jaar op haar piekmoment 800.000 pakketen per dag. In “normale week” week verzend Post NL nu 1 miljoen pakketten per dag. Wat is dan 4000 pakketen?

   Reageer
  • Dropen de ps5s in nl alltijd vroeg? Of is het ook wat later gebeurd ?

   Reageer
 138. Iemand toevallig ook nog ervaring met de uitleveringen van Game Mania.
  Heb in augustus al een pre order geplaatst en nog niks mogen ontvangen.

  Reageer
  • De preorders van Game mania gaan al terug van 2019.
   Vrees dat je nog even geduld zult moeten hebben.

   Reageer
   • Ik vraag maar in het rondje: wie heeft hem al wel gekregen van gameMania (en wat doe jij dan nog op het forum hier ;p ), en van wanneer was de preorder van? Misschien krijgen wij zo een gevoel, hoe lang het nog kan duren…

    Reageer
    • Wat ik hier nog steeds op het forum doe ?
     Ik probeer zelf ook al lang achter een Ps5 te geraken. (Je hoeft mensen niet aan te vallen hoor.)
     Game mania is wel de laatste winkel waar je moet pre-orderen. Die krijgen er niet genoeg binnen in vergelijking met Bol, Coolblue en Amazon,enz.

     Reageer
     • Hoi Triplestars, dat was een geintje, zeker geen aanval, daarom het wink-smilie. Excuses ervoor dat het niet duidelijk genoeg was. Ik vind het heel aardig van mensen als ze hier nog na kijken, zelfs als ze de ps5 al hebben.

    • Ze zijn inmiddels aangekomen bij eind juli voor de Disk Edition en begin september voor de Digital Edition.

     Reageer
     • Bedankt voor de info.
      Hopen dat ik bij de volgende drop zit met mijn pre order uit augustus.

 139. Weer een dode ochtend/beginmiddag, ben echt op een dieptepunt gekomen dat ik er met de pet naar ga gooien.
  Dit is echt heftig..

  Reageer
  • 😂😂😂😂😂😂😂😂
   Snap je gevoel, leef met je mee!!

   Reageer
  • Heel herkenbaar. De hele tijd op je qui vive zijn, omdat misschien over twee minuten wel dat bericht komt dat er een drop is. Er ergere dingen op de wereld dan langer wachten op je PS5 moeten wachten en ondertussen heb ik nog steeds plezier van mijn PS4 (rijmelarij intended), maar je kan er best wel eens moedeloos van worden. Eventjes tanden op elkaar nog, je bent er dit jaar vast een keer op tijd bij =D

   Reageer
   • Haha inderdaad.

    Sterker nog, ik checkte regelmatig ook mijn spam ook, of daar niet toevallig een mail binnengekomen was over het ophalen hahaha.

    Maar het lange wachten wordt inderdaad echt wel beloond straks!

    Reageer
 140. 11:00 en wederom niks bij bol.com, hoelang gaat dit nog duren……. Irritaties beginnen toch aardig op te lopen

  Reageer
 141. Called Media Markt Hengelo yesterday. Said I’m number 28 on the list.
  Pre-ordered on 19/11. At least we’re getting close

  Reageer
 142. Succes vandaag allemaal, hopen dat de vaste gasten van deze site deze dag/ deze week toch nog blij zullen worden.

  Reageer
 143. Voor de mensen die gisteren bij Wehkamp een bestelling hebben kunnen plaatsen..

  Hebben jullie inmiddels bevestiging ontvangen? Zo ja, GG \o/

  Reageer
  • Net bol aan de lijn ze zegen begin maart eind feb op site komen lol denk dat het echt deze week is

   Reageer
  • Ik helaas nog niet. Vele anderen wel al. Die krijgen de console vandaag geleverd.

   Reageer
  • Ik wacht nog steeds op goedkeuring. Vele anderen wel al bevestiging ontvangen dat ze vandaag de PS5 geleverd krijgen.

   Reageer
  • Ik wacht ook nog steeds op goedkeuring

   Reageer
  • ik wacht ook nog op goedkeuring

   Reageer
  • Ik wacht ook nog steeds op goedkeuring… Las in een reactie van Wehkamp dat er een reële kans is dat deze orders uiteindelijk ook niet goedgekeurd worden ivm beperkte beschikbaarheid. Staan blijkbaar op een wachtlijst voor als iemand zn PS5 niet afrekend (wat mij stug lijkt). Uiterlijk over een week bericht…

   Reageer
   • Als dit klopt dan is de kans erg klein. Ik kreeg deze indruk gister ook aan de telefoon met Wehkamp. Ik snap echter niet dat ze dan nog bij zoveel mensen een “reserve” order aannemen…

    Reageer
    • Inmiddels de status aangepast naar “Niet op Voorraad” bij Wehkamp… Zojuist contact gehad met de klantenservice en de bestelling komt ook te vervallen. Dus bij een volgende levering kan je weer opnieuw beginnen. Chapeau Wehkamp! Jullie staan er goed op zo…

     Reageer
 144. Mis ik nu een hoop berichten van gisteren?

  Reageer
  • Laat maar, ik zie dat de nieuwe nu boven aan staan.
   (Je mag dit wel verwijderen) 🙂

   Reageer
 145. Goedemorgen,

  Ik kan bevestigen dat de Mediamarkt (Alkmaar) weer uitlevert.
  Ik ben gisteren 15:45 gebeld, dat ik hem kon ophalen. of bezorgen de volgende dag..
  Nou ik heb gezegd, ik kom er nu aan…haha..

  Dus ook hier wordt het lange wachten beloond ..

  Reageer
  • PS, Niels bedankt voor de updates.
   Keep up the good work!

   Voor de nog zoekende, en nog steeds afwachtende suc6

   Reageer
  • Thanks voor de bevestiging! Wanneer had jij een pre order geplaatst?

   Reageer
   • de 19e meteen had ik hem ge pre ordered

    Reageer
    • Digital of disc ?

     Reageer
     • Disc

 146. Ik denk dat het met 2 dingen te maken heeft. Ze willen waarschijnlijk alle 4000 consoles in een keer droppen en niet gespreid. De levering kwam volgens bronnen 5 februari binnen. De kans is groot dat maar een deel van de playstations aan is gekomen en de week van 8 februari was gewoon rampzalig met bezorgdiensten.

  Het zal waarschijnlijk zo zijn dat gisteren of vandaag alles is binnen gekomen bij het logistieke centrum in Waalwijk. Dan moet alle 4000 consoles het lvb proces doorlopen wat wel een paar dagen kan duren. En dan nog na te gaan dat ze een drop inplannen. Naar mijn verwachting zal het ergens deze week in de ochtend zijn(stiekem hoop ik morgen al).

  Reageer
 147. En morgen staan ze weer te koop op marktplaats a €800,-

  Reageer
 148. Hoi Niels,

  Hartstikke goed dat je ons up to date houdt. Ik heb een vraagje, zou je het commentaar ook zo kunnen sorteren zodat het meest recente commentaar bovenaan staat. Dan zouden (want tja je bent meestal te laat, maar onder het mom wie niet waagt wie niet wint) we wat sneller kunnen reageren op mogelijke acties die anderen hebben gespot.
  Alvast hartelijk dank!

  Reageer
  • Mee eens, alleen is het onlogisch om het commentaar om te draaien gezien de trapsgewijze lay-out van de reacties. Wellicht wel een idee om een anchor onderaan de pagina te plaatsen en boven aan een tekst of button waarmee je snel naar beneden scrolled. Is volgens mij ook redelijk eenvoudig te fixen.

   Reageer
 149. Moet hier wel Niels gelijk in geven , gister werd mij wat anders verteld door Sandra van Wehkamp. Nu zijn ze in de verkoop gegaan en ik ben ernaast gekomen.

  Ik moet je hierin je mijn meerdere erkennen en had gewoon moeten blijven checken! Chapeau Niels!

  Reageer
  • Ik vermoed dat ze met zo’n kleine duizend medewerkers het niet willen permitteren dat men informatie lekt. Als de hele klantenservice wist dat de PS5 eraan kwam, en die vertellen dat tegen al hun vrienden dan pis je er als consument steeds naast. Ik geloof er heilig in dat sommige informatie wordt achtergehouden. Het geeft iedereen gewoon een eerlijke kans. Ik denk dat er goed over is nagedacht.

   Reageer
  • Ik vermoed dat ze met zo’n kleine duizend medewerkers het niet willen permitteren dat men informatie lekt. Als de hele klantenservice wist dat de PS5 eraan kwam, en die vertellen dat tegen al hun vrienden dan pis je er als consument steeds naast. Ik geloof er heilig in dat sommige informatie wordt achtergehouden. Het geeft iedereen gewoon een eerlijke kans. Ik denk dat er goed over is nagedacht.

   Reageer
   • Ik vind het niet zo’n eerlijk systeem als ik overal netjes aanmeld om een mail bij nieuwe voorraad te krijgen, hier regelmatig kijk, de websites dagelijks iedere uur bezoek, en niet eens weet dat ze op deze manier verkocht werden. (telefonisch), en ja helaas heb ik niet op tijd dus ‘helemaal naar beneden’ gescrolled in deze thread.
    Te triest voor woorden hoe slecht die PS5 leverbaar is, maar ook triest dat grotere retailers de boel achter houden. Voelt niet echt als ‘alles voor een glimlach’ 😉
    Geduld hebben dan maar…

    Reageer
    • op de hoogte gehouden worden per mail werkt voor geen meter jammer genoeg..kunnen ze tenminste wel weer lekker je mailbox volproppen met advertenties 😉

     anyways we moeten zoals gewoonlijk helaas geduld hebben…

     Reageer
     • Ik denk dat je vanuit Wehkamp geen mail hebt ontvangen omdat ze niet via de website verkocht werden. Hoe men er bij komt via telefonische verkoop aan te bieden weet ik ook niet. Ik las het via het Twitteraccount @PS5StockAlertss, daar heb ik een melding voor aan staan, zodoende kon ik snel reageren en had ik geluk dat ik er tussendoor kwam bij Wehkamp. Al heb ik er wel tig keer voor moeten bellen. Na poging 30 kwam ik er door en heb ik een kleine 20 minuten in de wacht gestaan.
      Overigens staat de bestelling nog steeds op status ‘wachten op goedkeuring’.

     • Same here… Las al wel dat sommige mensen al een levermoment voor morgen hebben via Wehkamp… Zij hadden al een betaalverzoek ontvangen. Begreep via Wehkamp support dat de orders geplaatst worden obv achteraf betalen en dat daarom er een (financiële) check gedaan wordt… Vreemd verhaal, zal wel te maken hebben met beschikbaarheid…

    • Volg je het nieuws? denk dat Sony hier weinig aan kan doen…

     Reageer
  • Wat een kut streek van wehkamp giwteren bellen ooh we heben niks we weten niks nu weer dat maar wel een dike gg naar de mensen wie wel een ps5 bij deze kut site krijgt GG

   Reageer
 150. Net wehkamp aan de telefoon gehad, alles is uitverkocht. Binnen half uur al. En tuurlijk kwam ik er pas later achter 🙄. Dus hopelijk komt er eindelijk beweging bij bol, want bij wehkamp heb ik ook geen mail gekregen of iets. Via deze site kwam ik er pas achter haha. Marja nog ff wachten ugh.

  Reageer
  • Bij mij hetzelfde!
   Ik heb Wehkamp niet eens aan de lijn gehad!

   Hopelijk komt bol.com en Amazon snel weer met nieuwe voorraad.

   Reageer
 151. Ik heb iets meer dan een half uur geleden ook telefonisch een bestelling kunnen doen bij Wehkamp.
  Maar de medewerker welke ik sprak was allerminst zeker dat ik er ook 1 zou krijgen, aangezien het grote aantal telefonische bestellingen. De kans was groter van niet.

  Reageer
 152. Net medewerker aan de lijn gehad, ik bespaar jullie de moeite. Het is uitverkocht.

  Reageer
 153. Bij Wehkamp is hij uitverkocht

  Reageer
 154. Ik kreeg om 12:57 ook al de melding dat je bij Wehkmap telefonisch kan bestellen. Ik probeer ze sinds 13:03 al te bereiken, maar ik krijg elke keer te horen dat het nummer niet beschikbaar is… Leuk bedacht van Wehkamp om de bestellingen telefonisch te doen, maar volgens mij is dat zelfs nog veeleisender dan gewoon via de webshop/app… Helaas, op naar de volgende mogelijkheid!

  Reageer
  • Ik hing om 12:58 al in de wacht, maar na 12 minuten, wachtmuziekje weg en niks dan stilte, daarna onbereikbaar…

   Reageer
   • ik zit nu in de wacht.. zal wel telaat zijn 🙂 we wachten even af!

    Reageer
    • Naar welk telefoonnummer bellen jullie?
     Als ik naar Wehkamp bel wordt er niet eens verbinding gemaakt.

     Reageer
     • 038 – 845 45 45 Klantenservice Wehkamp, kies optie 2

      Succes!!

      ik sta overigens nog steeds in de wacht..

    • Ik duim voor je!

     Reageer
     • Thx!

      Heeft helaas geen zin om zo lang in de wacht te staan, ook omdat ik nu op kantoor ben.

     • nou… geen één meer op voorraad dus.. niet eens de reservelijst..

      wat een kolerezooi ook

     • Kreeg net te horen dat ze uitverkocht zijn na 34min in de wacht te hebben gestaan.

    • Net 1 min geleden Wehkamp aan de lijn gehad. Hebben een minimale voorraad van de Disk versie. De console was nog beschikbaar en is in mijn account geplaatst (hier zie ik m ook daadwerkelijk terug). Omdat het om een bestelling boven de €300 gaat wordt er eerst nog een financiële check gedaan waarna ik kan afrekenen. Ik hoor dus later vandaag / deze week meer! Spannend!

     Reageer
     • van harte Michiel! hopelijk gaat dit voor jou ook door 🙂

      wat een ellende.. dan pis je echt op luttele minuten naast de pot.. om ziek van te worden 🙁

     • Dank RicardoSC! Zeker zuur… Was het ook niet mogelijk om op een reservelijst te komen? Ik lees elders allemaal tegenstrijdige berichten mbt beschikbaarheid. Dame aan de telefoon gaf aan dat de PS5 nog beschikbaar was en dat t enkel om een financiële controle zou gaan… We gaan het zien…. Nu zit ik constant ipv op bol.com op mijn besteloverzicht bij Wehkamp te F5en… 🤪

 155. Dat is nergens officieel gemeld, dus lijkt me niet

  Reageer
  • Het is toch echt waar. Is ook al eerder gebeurd.

   Reageer
 156. Op Twitter lees ik dat je nu telefonisch bij Wehkamp kunt bestellen.
  Maar het is moeilijk doorkomen….

  Reageer
  • “Momenteel is dit nummer niet bereikbaar.. probeer het later nogmaals..”

   godsamme

   Reageer
   • Sta inmiddels 18 minuten in de wacht

    Reageer
    • Heb medewerker aan de lijn gehad, er waren er nog een paar en heb er als het goed is één kunnen bemachtigen (Disk versie).
     Krijg vanmiddag nog een goedkeuringsmail, die wacht ik eerst af, voor ik er zeker van ben…..

     Reageer
     • PS5 staat nu ook in mijn account op de website van Wehkamp met status ‘wacht op goedkeuring’. Hopelijk gaat dat deel goed.

     • Bleef bij jou de hele tijd het wachtmuziekje afspelen? Bij mij stopte dat namelijk… Zul je net zien, had ik moeten blijven hangen.

     • geluksvogel! hopelijk komt het allemaal in orde !!
      veel plezier ermee

     • (hopelijk) veel plezier er mee!
      al ik weet niet hoeveel keer geprobeerd te bellen maar ik wordt er telkens direct uitgegooid..
      volgende keer beter 🙂

  • Telefonisch een ps5 bestellen het moet niet gekker worden, geloof er eerlijk gezegd niets van.

   Reageer
 157. Wehkamp drop van 300 schijnt net geweest te zijn. Was alleen telefonisch bestellen. Hing aan de lijn, maar werd er na 12 minuten uitgegooid, daarna lijn niet meer te bereiken, seems legit, maar wederom helaas…

  Reageer
 158. Ik ben bang dat het alsnog vrij kansloos is om er 1 te bemachtigen als er al een drop is van Bol.com.
  Als ik de berichten zo lees van Amazon..

  Reageer
 159. De drop van vorige 2 keren bij BCC: rond 09:30.
  De drop van vorige 2 keren bij Bol.com (PS5) was 11u.
  De drop van vorige 2 keren bij Bol.com (Xbox Series x) was 09:30.

  Het zijn altijd ochtenden wanneer ze zoiets willen droppen. Ben bang dat als er niks om 12u wordt gedropt dat er vandaag niks bij Bol komt.

  Another day, and still dissapointed. 🙁

  Reageer
 160. Maar wat gaat Coolblue nu doen, nu de loting niet door gaat?

  Reageer
 161. Ik betwijfel eerlijk gezegd of bv een Bol.com wel een levering heeft gehad.
  Waarom zouden ze anders de consoles zo lang achterhouden

  Reageer
  • Wellicht wachten ze op nog een levering, zodat ze een groter volume hebben. Zo zouden ze een fiasco als in december kunnen voorkomen en in één klap een groot deel van de clientèle bedienen. Maar goed, het is speculeren.

   Reageer
  • Laten we hopen van niet

   Reageer
 162. Ergens ook wel netjes dat ze niet naar het buitenland verschepen. Andersom zouden wij het ook niet fijn vinden als zij onze PS5-en gaan wegkapen? Geeft wel een eerlijkere verdeling uiteindelijk, toch?

  Reageer
  • Denk eerder dat het met de Brexit te maken heeft. Minder gedoe voor Amazon en ze raken toch wel verkocht. Amazon Frankrijk en de overige landen leveren nog steeds in Nederland.

   Reageer
   • Ik heb de afgelopen weken voor een klant mogen stoeien met wat er rond Brexit veranderd is – de bestellingen moeten aan een dozijn nieuwe regels voldoen en ze hebben ondanks deze aanpassingen al zes weken geen enkele order van of naar het VK bevestigd binnen gekregen. Een groot bureaucratisch drama, die Brexit.

    Reageer
 163. Net weer een drop bij Amazon UK geweest, maar verzenden niet meer naar NL. Drop natuurlijk binnen paar minuten weg…

  Reageer
  • Ook geprobeerd ja, kwam er helemaal niet doorheen.

   Reageer
   • Ik had hem in het winkelwagentje, maar ‘Probleem met mijn adres’, met andere woorden, wordt niet naar het buitenland verzonden, wat ik ergens ook wel snap. Hoop alleen niet dat Amazon DE, IT of ES dezelfde policy gaan aanhouden…

    Reageer
  • Klopt, helaas niks aan te doen.

   Reageer
   • Amazon Frankrijk verzendt ook niet naar Nederland zeker?

    Reageer
    • Nee helaas niet!

     Reageer
    • Bij mij ging er ook iets mis, kon wel CC invoeren, maar daarna, geen idee. Nu kom je niet meer op de productpagina uit. Gaf in ieder geval bij mij niet aan, problemen met adres

     Reageer
    • Zeker wel.

     Reageer
    • Amazon Fr: ik kreeg het zelfs niet in mijn winkelmandje.
     Telkens foutmelding.
     Uitverkocht op 3 minuten tijd

     Reageer
     • Idem…

     • Hier ook. Had ook hetzelfde bij amazon uk

 164. Inmiddels is het buiten a/h dooien.. maar mijn gemoedstoestand nadert het vriespunt..
  hoeveel geduld moeten we wel niet opbrengen 🙂 voor er uitzicht is op positief nieuws v.w.b. de drops bij bol om maar een voorbeeld te noemen…

  #duurtlang

  succes allen vandaag

  Reageer
 165. Een beetje spanning en verlangen naar een nieuwe console kan best leuk zijn en geeft het uiteindelijk in bezit hebben en soort gevoel van magie, echter, dit spant wel de kroon. Het verlangen en de magie veranderd in frustraties. Toch wil ik Niels bedanken dat hij dmv dit forum ons enigszins op de hoogte kan houden ;).

  Reageer
 166. Ik ben er helemaal klaar mee. Van mij hoeft het voorlopig niet meer. Wat een fiasco zeg. Met geen pen te beschrijvende

  Reageer
 167. Ik ben er helemaal klaar mee. Van mij hoeft het voorlopig niet meer. Wat een fiasco zeg. Met geen pen te beschrijven

  Reageer
 168. Zojuist via Twitter vernomen dat er intern bij Coolblue gecommuniceerd is dat er geen loting zal plaatsvinden, tevens kunnen we een release in februari in twijfel trekken 🙁

  Reageer
  • Kan ik nergens vinden? Heb je een website? Ik kijk nu twitter van Coolblue en zie het niet staan.

   Reageer
   • Ik kan bevestigen dat er geen loting zal plaatsvinden.

    Reageer
    • Dat betekent dus dat er een vrije verkoop zal plaatsvinden van de PlayStation 5 consoles, zowel de Disk als Digital Edition?

     Reageer
 169. Zojuist is de lotingspagina weer offline gehaald bij Coolblue. Tenminste, ik kom er niet meer op uit.

  Reageer
 170. Net bol aan de lijn gehad ze zegen dat ze ook nog geen ps5s gekregen heben weet niet als dat klopt natuurlijk

  Reageer
 171. Ik kan in ieder geval met zekerheid zeggen dat de levering bij Bol wel klopt.

  Reageer
 172. Niels,

  Zojuist Sandra van Wehkamp gesproken en die geeft aan dat er helemaal geen levering is gekomen bij Wehkamp. De klantenservice is heel transparant daarin en ook zij beschikken over de informatie dat wanneer er op korte termijn iets binnenkomt dat zij het ook weten.

  “Helaas is de betrouwbare bron niet zo betrouwbaar als je dacht. We hebben namelijk geen levering binnengekregen en zal in de komende weken ook niet niet geleverd worden bij ons als retailer.”

  Fijn om dit te horen van Wehkamp, minder fijn voor de ps5 jagers. Maar dan scheelt het een website f5’en.

  Reageer
  • Ik kan in ieder geval met zekerheid zeggen dat de levering bij Bol wel klopt.

   Reageer
   • Dat hoop ik in ieder geval ook . Ik sta op scherp.

    Reageer
    • Al een week hahahha

     Reageer
  • Geloof wie je wil geloven. Deze bron heeft het nog niet één keer verkeerd gehad, terwijl de verschillende klantendiensten nooit ergens van weten. Volgens BCC zou het ook nog wel even duren tot de volgende levering, een dag later stonden ze online.

   Reageer
   • Niels zomer mag ik of heb je paar twitter accounts wat ik kan volgen voor leaks van ps5 drops in nl alvast bedankt

    Reageer
   • Dit klopt precies.
    Dankzij Niels , kon ik goed inschatten wanneer mijn ps5 kwam.

    Reageer
  • Dat is precies het zelfde als wat BBC zei, die plaatste vervolgens het console online

   Reageer
   • als er 1 retailer is waar ik een hekel aan heb is het BCC. Zelfs al zou die daar online komen zou ik de site niet bezoeken. Hun website is belachelijk ouderwets, geen innovatieve dingen in tegenstelling tot Bol en coolblue die wel hun zaken daarop goed hebben geregeld. En tenslotte indd de leugens en beloftes die er zijn gemaakt maar niet zijn nagekomen ..

    Reageer
  • De transparante klantenservice van de Wehkamp heeft net 300 exemplaren per telefoon verkocht.

   Reageer
 173. Coolblue past ook de spelregels aan wanneer het hen uitkomt. In December hebben ze toegezegd dat ze bij een nieuwe levering, de playstations zouden verdelen over de verliezende personen die aan de loterij in December hebben meegedaan. Nu geven ze aan dat je je (waarschijnlijk ergens vorige week) opnieuw had moeten aanmelden voor een loterij. Ben er zelf helaas te laat voor, maar dit hadden ze beter kunnen doen imo.

  Reageer
  • Er is nog niks gebeurd. Die pagina had vermoedelijk ook nog niet zichtbaar moeten zijn.

   Reageer
  • Zojuist reactie van Coolblue ontvangen..

   Hoi Ricardo! dat klopt. Graag zou ik je er meer over willen vertellen, maar wij weten zelf ook niks meer dan dit erover. Wij weten nog niet wanneer je je voor de loting kan inschrijven en ook niet over wanneer de loting gaat plaatsvinden. Het is daarom wachten op meer informatie. In de tussentijd kun je de site/app hiervoor goed in de gaten houden.

   Afwachten dus maar 😉

   Reageer
 174. Kan vandaag nog een drop komen bij bol?

  Reageer
  • Ook ik wacht nog op de drop..

   🙁

   Reageer
 175. Het ziet er naar uit dat ook vandaag geen drop komt van Bol.com ..

  Ik word er langzamerhand echt moe van … dit is echt niet normaal 🙁

  Reageer
 176. Woensdag kan ik mijn Disc Edition bij de Game Mania (Doetinchem) ophalen. Pre-order dateert van 09-07.

  Reageer
 177. Morning!

  Ik zie via de app dat er een loting aankomt bij Coolblue. Spelregels e.d. zijn bekend, echter kun je nog niet je gegevens achterlaten 🙁 Donderdag wordt er geloot! ben benieuwd!

  Reageer
  • Heb je een bericht gehad?

   Reageer
  • Waar vind je dat in de app dan?
   Ik heb wel het linkje op de website hier gevonden, maar ook die vind ik niet zelf als ik op de site of app van Coolblue zit.

   Reageer
   • dit was voor mij zichtbaar vanmorgen

    https://www.coolblue.nl/advies/spelregels-playstation-5.html

    via de app lijkt de link nu weg te zijn..

    Reageer
    • Via de link op de website werkt het nu ook niet meer, je krijgt nu de melding:
     “Je account heeft geen toegang tot deze pagina.”
     Blijkbaar was het nog niet de bedoeling dat we dit bericht al voor die tijd zouden zien.

     Reageer
     • ik dacht gooi gelijk een balletje op bij de klantenservice van Coolblue.. radiostilte sindsdien 🙂

      wordt weer een spannende dag vandaag !!

 178. X box series S is weer beschikbaar op bol.com, ben benieuwd wanneer de PS5 online komt.

  Reageer
 179. Thank you Niels

  Reageer
 180. coolblue lottery? how to enter

  Reageer
  • Wait until it goes live. You will need the app.

   Reageer
 181. Wij zijn net door GM gebeld. Kunnen de ps5 dinsdag ophalen. Onze pre order is van 20 juni. GM nijmegen.

  We kregen maandag eerst een bericht dat we er niet bij zaten. Maar werden vandaag toch gebeld !

  Reageer
 182. Om hoeveel consoles gaat het uberhaupt bij de coolblue loterij

  Reageer
  • Tussen de 600 en 700 consoles stond er op de pagina, maar dat is inmiddels weggehaald.

   Reageer
   • Dankje voor de info

    Reageer
 183. Dat coolblue bericht over de loterij is van 4 februari…

  Reageer
  • Ja, wat is je punt precies? Er staat toch in het artikel dat deze nog niet heeft plaatsgevonden, 4 februari is datum waarop de pagina is aangemaakt. De loterij moet nog online komen en daarom zijn de datums nog niet ingevuld.

   Reageer
   • Oke my bad, dacht dat coolblue al een drop met loting had gehad.

    Reageer
   • Klopt het dus dat we ons ook nog niet kunnen inschrijven voor deze loting?

    Reageer
    • Ja.

     Reageer
   • Hoi Niels, weet jij of Coolblue een onderscheid maakt tussen Digital en Disk?
    Ik ga zelf voor de digital, maar nu lijkt het zo, dat ik ook in de loterij zit met de mensen die voor de disk gaan.
    Er zijn volgens mij meer liefhebbers voor de disk dan digital.

    Reageer
    • Geen idee, ik denk dat het aankomende week wel duidelijk gaat worden.

     Reageer
 184. Omdat ik het wachten zo beu ben het ik intussen das maar een Series S gekocht voor de gamepass.
  Heb er mij bij neergelegd dat ik toch nog minstens 2 maand zal moeten wachten op de ps5

  Reageer
 185. Vandaag eindelijk binnen gekregen.
  Hoop voor de rest dat ze ook snel 1 weten te bemachtigen.

  @niels zomer Bedankt voor het delen van de informatie.

  Reageer
 186. Ik ga er mij gewoon bij neerleggen vrees ik.
  Al 2 weken amper geslapen door het hele droppen we al dan niet.
  Dan weer bang afwachten als ze dan droppen of je er überhaupt aan kan geraken.
  Als ik bij de drop van bol geen kan bemachtigen zal ik wel wachten tot ze in de vrije loop zijn.
  Ben het beu tbh 😁

  Reageer
  • Ik ben het met je eens!

   Ben het ook een beetje zat aan het worden om steeds maar te hopen dat er een drop is en ik er dan ook bij ben.
   Ik ben tot nu toe altijd net te laat geweest…

   Reageer
  • Lijkt me een verstandige beslissing. Niet kunnen slapen is misschien wel een brug te ver voor een spelcomputer die over een tijdje veel beter verkrijgbaar zal zijn. Je kunt je soms zo laten meeslepen in een run op iets dat je voorbijgaat aan de vraag waarom je het ook alweer zo graag wilde.

   Reageer
 187. Ben een van de gelukkigen die een pre order heeft kunnen plaatsen bij Nedgame voor de bundel. Datum staat nu vast op 12 maart… Ben benieuwd of ze zich hieraan gaan houden? En zou er kans zijn dat het vroeger wordt geleverd? Nu kan ik al helemaal niet meer wachten hahah

  Reageer
 188. Ik heb serieus last van vermoeidheid o.a. door dit geneuzel. Al de hele week hiermee bezig in mijn hoofd.

  Denken jullie dat er in het weekend een drop komt? Ik heb echt behoefte aan rust.

  Reageer
  • Is tot op heden niet gebeurd, maar zoals altijd kan ik je dat niet garanderen.

   Reageer
 189. ik heb vandaag mediamarkt gebeld, en ik vroeg wanneer ik de ps5 krijg. ze zeiden dat ze niks weten, maar dat is natuurlijk een leugen. ze zeiden wel dat ze voorraad hebben gekregen, dus leveringen komen binnenkort

  Reageer
 190. Als ik dat zo ervaar, dan hoeven we na 3u geen drop meer te verwachten. Die gebeuren voornaamlijk in de ochtend. Of heb ik het mis?

  Reageer
  • Ik ga in ieder geval nergens meer vanuit.. teleurstellende week zo 🙁
   hopelijk volgende week eens goed nieuws!

   Reageer
  • Is niet echt een vaste tijd voor, maar ik acht die kans niet erg groot meer. Volgende week is het dooi en zullen de achterstanden bij PostNL ook wel zijn weggewerkt.

   Reageer
 191. Belt game mania momenteel nog rond of zijn ze daar al klaar mee voor deze wave?

  Reageer
  • Geen idee. Ik vermoed van niet. Ze hebben me vorige week een beetje valse hoop gegeven door me te bellen en te vragen welke versie ik wilde hebben. Toen zeiden ze al wel dat ik niet bij de betreffende levering zat. Echter had ik het gevoel dat ik dan mss bij de volgende zou zitten, maar als ik het zo lees ben ik nog lang niet aan de beurt. Mijn pre-order dateert van halverwege november.

   Overigens was ik vergeten aan te geven bij de reservering welke versie ik wilde hebben. Ik ben toen nog terug naar de winkel gegaan en toen werd me gemeld dat t allemaal niet nodig was en dat ze dat pas bij t verdelen moesten weten.

   Nouja, ik wacht rustig af. Gelukkig heb ik Super Mario 3D World besteld, die ook een dag later dan gepland geleverd zal worden:P

   Reageer
   • Dat heb ik vaker gehoord dat er van te voren gebeld wordt om te informeren naar welke ps5 versie je wil hebben.

    Zag dat iemand op deze site gebeld was met een pre-order van 26 juni en zover ik weet was het de vorige keer tot 15 juni afgewerkt. Ik zelf heb op 30 juni de order geplaatst (nog niet gebeld), zou inhouden dat ze maar 11, hooguit 14, dagen hebben weten weg te werken.

    Reageer
    • Vandaag een telefoontje gehad van Game Mania! Kan hem volgende week afhalen. Wellicht geeft dit mensen extra hoop, mijn pre order datum was 17-6 of 18-6.

     Reageer
     • Ben ik blij dat ik niet bij die oplichters van n game mania besteld heb zeg… Besteld in Juni en je krijgt m nu pas??? Ben ik blij dat ik de mijne Al heb vanaf de officiele release dankzij bol.

 192. Wat ze van mij mogen doen is aanbieden voor 2x de prijs, en dan via een teruggave (1 per klant) de prijs gelijk trekken naar de ‘normale’ verkoop. Dat naast 1 bestelling per adres zou scammers het al een stuk moeilijker maken.

  Reageer
  • Ik bedoelde Scalpers… 😛

   Reageer
 193. Net maar even gebeld met Wehkamp. Hadden er volgens mij wel meer gedaan 🙂
  In ieder geval hebben zij het vooral over fake-nieuws, en komt er geen voorraad online. Je weet natuurlijk nooit hoe zij geïnstrueerd zijn, maar het leek me toch goed het ook even hier te delen.

  Reageer
  • Zou er niet teveel op uit doen. Dat zei de BCC gisteren ook en vandaag stonden ze online.

   Reageer
   • Oei, Niels en Niels, je begint al vragen en antwoorden aan jezelf te geven, dringend tijd dat er voldoende stock is zodat je hier ook even weg kan 😉

    Reageer
    • Haha, ik kan je verzekeren dat er meer Nielsen zijn. 🙂

     Reageer
 194. Ik had vanochtend bij BCC en Playstation 5 besteld en betaald enz. Nu krijg ik een mail dat mijn order is geannuleerd ik vind de mail erg vaag. Hebben meer mensen dit?

  Reageer
  • Zijn inderdaad verschillende orders geannuleerd/uitgesteld.

   Reageer
   • Ik heb via nedgame gepreorderd er staat uiterlijk 12-03-2021 kan ik hem dan ook echt op die datum verwachten?

    Reageer