.

Pro Evolution Soccer 2018 verschijnt op 14 september

Gaming

Konami heeft Pro Evolution Soccer 2018 nog niet officieel aangekondigd, maar de eerste details, inclusief de releasedatum, zijn al gepubliceerd. Een productpagina op Xbox.com toont een releasedatum van 14 september en omschrijft eveneens een aantal nieuwe functies voor Pro Evolution Soccer 2018.

Pro Evolution Soccer 2018

Een van de nieuwe functies is strategisch dribbelen en een nieuw systeem voor spelonderbrekingen, die de gameplay naar een hoger niveau moeten tillen. De presentatie wordt ook onder handen genomen met nieuwe menu’s en echte foto’s van spelers. Verder brengt Pro Evolution Soccer 2018 nieuwe spelersmodellen, verbeterde animaties en nieuwe verlichting.

Pro Evolution Soccer 2018 bevat ook een nieuwe online co-op-modus en het transfersysteem gaat eveneens op de schop. Gamers die een pre-order plaatsen ontvangen enkele bonussen voor de MyClub-modus van het spel. Op de cover zijn de sterren van Barcelona te zien, hoewel dat mogelijk per regio zal verschillen.

Nieuwe functies in PES 2018:

  • Gameplay-masterclass – Strategisch dribbelen, Real Touch en nieuwe onderdelen tillen de gameplay naar een hoger plan.
  • Verbeterde presentatie – Nieuwe menu’s en echte spelersafbeeldingen.
  • PES League-integratie – Speel in PES League in nieuwe modi, waaronder myClub.
  • Online co-op – Een nieuwe modus voor samen spelen.
  • Willekeurige selectiewedstrijd – De favoriet van fans is terug met een nieuwe presentatie en functies.
  • Mastercompetitie upgrade – Ervaar het leven als manager met nieuwe voorseizoenstoernooien, een verbeterd transfersysteem, presentaties en functies.
  • Verbeterde Fox Engine – Nieuwe verlichting, verbeterde spelersmodellen en animaties voor alles, van gezichtsuitdrukkingen tot bewegingen, om het spel tot leven te brengen.

Pro Evolution Soccer 2018 zal op donderdag 14 september verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Konami zal de game waarschijnlijk binnenkort aankondigen en dan zullen we ongetwijfeld meer te horen krijgen over de nieuwe functies.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren