‘Pre-order voor Xbox Series X gaat binnenkort van start’

Gaming

Pre-orders voor Xbox Series X worden binnenkort geopend. Dit claimt een Australisch bedrijf dat samenwerkt met Microsoft.

Reddit-gebruiker bruceharryvok meldde een paar uur geleden op de Xbox Series X-subreddit dat ze een bericht hebben ontvangen van Telstra, een Australische provider die samenwerkt met Microsoft voor Xbox All Access, dat het binnenkort mogelijk wordt om een pre-order te plaatsen.

“Je hebt je aangemeld om informatie over de Xbox Series X te ontvangen. Pre-orders voor de Xbox Series X met Xbox All Access worden binnenkort geopend. Dit aanbod is exclusief voor Telstra-klanten en je hebt daarvoor een abonnement op een van onze diensten nodig”, aldus Telstra.

Xbox-topman Phil Spencer maakte onlangs bekend dat er in augustus nog een Xbox-evenement zal plaatsvinden. De kans is groot dat we op dit digitale evenement meer te horen krijgen over de prijs, releasedatum en een goedkoper Xbox Series S-model. Het ligt voor de hand dat het kort na het evenement mogelijk wordt om een pre-order te plaatsen.

Xbox Series X verschijnt later dit jaar wereldwijd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren