.

Pokémon Go: Verdubbel je XP tijdens Raid Battles

Gaming

Pokémon Go werd een jaar geleden gelanceerd en dat betekent dat verschillende spelers steeds meer moeite hebben om een nieuw level te bereiken, omdat er steeds meer XP vereist wordt. Mocht je bijvoorbeeld level 39 zijn, dan ben je maar liefst 5 miljoen XP nodig om level 40 te worden. Trainers maken daarom steeds meer gebruik van de nieuwe Raid Battles om extra XP te verzamelen.

Dubbele XP tijdens Raids

Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic heeft het vereist niveau voor raidgevechten onlangs verlaagd, waardoor vrijwel elke speler kan deelnemen. Oorspronkelijk waren de raids alleen toegankelijk voor een exclusieve groep, echter werden de deuren in de afgelopen periode steeds verder geopend. Spelers die net met Pokémon Go zijn begonnen kunnen daardoor ook gebruik maken van deze truc, zelfs wanneer je nog niet helemaal bent voorbereid om het op te nemen tegen een baas in een raidgevecht.

Wanneer je deelneemt aan een raid en overwint dan ontvang een speler standaard 3000 XP, maar dit aantal kan worden verdubbeld naar 6000 door gebruik te maken van een Lucky Egg. Voorheen kon het item niet worden gebruik met Gyms, maar nu blijkt dat de Lucky Eggs de XP in een raid wel verdubbelen. Zodra een speler een Lucky Egg heeft geactiveerd en een gratis raid heeft uitgevoerd of betaalt voor een premium pas, dan verschijnt er een pop-up met de tekst dat er 3000 XP is toegevoegd. In het overzicht met totale XP blijkt echter dat dit aantal is verdubbeld, ondanks dat Pokémon Go er zelf geen melding van maakt.

Voor trainers die snel willen levelen is dit een uitstekend manier, zolang ze bereid zijn om een premium pas aan te schaffen of te wachten, want 6000 XP verdienen neemt normaal veel meer tijd in beslag. Spelers die iedere dag van de week Pokémon Go spelen ontvangen slechts een wekelijkse bonus van 2000 XP en een 10 kilometer ei levert slechts 1000 XP op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren