.

Zo werken PvP-gevechten in Pokémon Go

Gaming

Het lijkt erop dat een van de functies waar Pokémon Go-spelers al sinds de lancering om hebben gevraagd binnenkort eindelijk wordt toegevoegd. In een reeks tweets heeft ontwikkelaar Niantic bevestigd dat spelers het binnenkort tegen elkaar kunnen opnemen.

Niantic heeft de komst van de functie al enige tijd geleden beloofd en het is een belangrijk deel van de traditionele Pokémon-ervaring. Het is nog niet exact duidelijk hoe PvP-gevechten in de praktijk werken, maar de ontwikkelaar zegt dat spelers zich moeten aansluiten bij een competitie, waarna ze kunnen strijden met Pokémon van verschillende krachtniveaus.

PvP-gevechten in Pokémon Go

Er zullen in totaal drie competities beschikbaar zijn. Speler moeten een van de drie competities kiezen voordat ze meedoen en de leagues hebben elk een maximale Pokémon CP-limiet. Dit zijn de vereisten van de Battle Leagues:

  • Great League: maximaal 1500 CP per Pokémon
  • Ultra League: maximal 2500 CP per Pokémon
  • Master League: geen limiet per Pokémon

Pokémon met een hoge CPU zijn in het voordeel in de Master League, maar het is niet de enige beslissende factor in Pokémon Go. Trainers die in de Great en Ultra League spelen zullen strategisch moeten nadenken. “Bij het ontwerpen van Trainer Battles wilden we een ervaring creëren waar iedereen van kan genieten en we willen ervoor zorgen dat verschillende soorten Pokémon hun sterke punten laten zien”, aldus Niantic. “Met Leagues in Trainer Battles hopen we een systeem te creëren dat toegankelijk is voor veel trainers.”

Het is nog onbekend wanneer de Trainer Battles in Pokémon Go beschikbaar worden gemaakt, maar Niantic moedigt iedereen aan om de Pokémon in hun Pokédex te bekijken en Battle Parties te creëren voor de verschillende leagues.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren