Pokémon Go: nieuwe kaart, 4e generatie Pokémon en PvP-gevechten op komst

Gaming

Er zijn inmiddels Pokémon van de eerste drie generaties beschikbaar in Pokémon Go, maar het bedrijf werkt in de achtergrond ook hard aan de toevoeging van nieuwe functies en Pokémon. Gisteren publiceerde Twitter-gebruiker PokemonDoctorYT een tweet over een toevallige ontmoeting met Niantic-ceo John Hank tijdens een vlucht. Om alle twijfels weg te nemen deelde hij ook een foto en video als bewijs dat hij naast Hanke zat en hij sprak met YouTube-gebruiker Reversal over het lange gesprek dat voerde met de topman.

Pokémon Go

Hanke zou aan PokemonDoctorYT hebben meegedeeld dat de Pokémon Go-ontwikkelaar op dit moment werkt aan verschillende nieuwe en grote functies voor de game, waaronder Pokémon Go van de vierde generatie, PvP-gevechten en een methode waarmee het voor de speler makkelijker wordt om Raid Battles in hun gebied te zoeken. In het verleden heeft Hanke en andere medewerkers van Niantic vaker gesproken over onderlinge gevechten tussen spelers, maar de topman heeft nogmaals bevestigd dat deze functie uiteindelijk zal worden toegevoegd.

Een nieuwe generatie Pokémon komt niet als een complete verrassing, omdat de ontwikkelaar nog meer dan 400 Pokémon aan de game moet toevoegen. We verwachten overigens niet dat Niantic de gehele generatie in een keer vrij gaat geven, want in het verleden werden ze ook gefaseerd geïntroduceerd. De verwachting is dat we de Pokémon van de vierde generatie in de zomer van 2018 mogen verwachten.

Een vernieuwde kaart is eveneens een welkome verandering, omdat verschillende spelers nog altijd moeite hebben bepaalde Legendary Pokémon te vinden en te vangen. In stedelijke gebieden is dat doorgaans geen probleem, echter zijn ze moeilijker te vinden in buitenwijken of op het platteland.

Verder spraken Hanke en de Twitter-gebruiker over een verhoging van de level-cap van de speler (momenteel ingesteld op level 40), een systeem voor spelers om PokéStops aan het spel toe te voegen en dat het Pokémon Go Fest voor volgend jaar wordt gepland. Volgens verklaringen van Niantic-medewerkers zal het Pokémon Go Fest dit jaar plaatsvinden in Dortmund, Duitsland. Hanke bevestigde ook op dat het team nog altijd hard werkt aan methoden om spoofing tegen te gaan, een veelvoorkomende manier van valsspelen in de game door de locatie softwarematig aan te passen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*