.

Niantic kondigt vierde generatie Pokémon aan voor Pokémon Go

Gaming

Niantic heeft vandaag bekendgemaakt dat het van plan is om binnenkort vierde generatie Pokémon aan Pokémon Go toe te voegen. Eerder vandaag werd er een 20 seconden durende video gepubliceerd waarin Pokémon zoals Turtwig, Chimchar en andere Pokémon waren te zien die oorspronkelijk in de Sinnoh-regio zijn ontdekt. Volgens de tweet zullen deze Pokémon op korte termijn in de game verschijnen.

Vierde generatie Pokémon

We hebben er even op moeten wachten, maar de vierde generatie Pokémon zijn eindelijk op komst. De timing is in onze ogen opmerkelijk, omdat het weer steeds slechter zal worden waardoor er ook minder spelers actief zullen zijn. De vierde generatie Pokémon bestaat uit meer dan 100 Pokémon, inclusief verschillende evoluties van bestaande Pokémon. In de komende maanden zullen er in ieder geval voldoende nieuwe Pokémon zijn te vinden.

Naast de nieuwe Pokémon zijn er nog meer grote veranderingen in aantocht. Niantic gaat de balans van de game aanpassen om zowel de spawn rates als de in-game statistieken te verbeteren. Het weer zal minder effect hebben op de spawn-snelheid van Pokémon en parken en natuurreservaten zullen meer gevarieerde Pokémon huisvesten en een grotere variëteit aan Pokémon zal verschijnen naarmate een speler een gebied verkent.

De ontwikkelaar gaat ook de CP-waarden opnieuw afstemmen en de HP van bepaalde Pokémon aanpassen. Defense- en Stamina-statistieken worden eveneens aangepast om Pokémon met een sterke Defense-waardering effectiever te maken in battles. Op dit moment hebben Pokémon met sterke Defense-statistieken een slechte Stamina en dat zorgt ervoor dat ze weinig mogelijkheden bieden voor spelers. Deze update zou bepaalde Pokémon een stuk effectiever maken in de game. Bovendien worden de meeste Pokémon Defense-statistieken verlaagd om de kloof te verkleinen tussen hoge en lage Defense Pokémon.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren