.

Pokémon Go Holidays 2018 van start gegaan

Gaming

Het derde jaarlijkse Pokémon Go Holiday-evenement is officieel door Niantic aangekondigd. Vanaf deze week ontvangen spelers tot en met het nieuwe jaar een reeks cadeaus. Pokémon Go Holidays 2018 begint op 18 december en komt op 2 januari 2019 ten einde. Gedurende deze periode word nagenoeg alles in de game verdubbeld, waaronder Candy en XP, maar ook zullen spelers speciale Pokémon kunnen vangen.

Pokémon Go Holidays 2018

Vanaf 18 december verschijnen Pokémon van het ijs-type vaker in het wild, waaronder Jynx, Sneasel, Swinub, Snorunt, Spheal en Snover. Andere Pokémon doen ook mee aan de festiviteiten, inclusief Pikachu die net als in voorgaande jaren weer een feestelijke hoed draagt. Tijdens Pokémon Go Holidays bestaat er een grotere kans dat Smoochum, Azurill en Munchlax uit 7 kilometer eieren worden gebroed. Om te helpen met het broeden verdienen spelers iedere dag ook een gratis Incubator door het draaien van een Photo Disc bij een PokéStop.

Pokémon Go Holidays 2018 start op 18 december.

Daarnaast zullen er gedurende het evenement heel veel bonussen zijn. Van 18 tot en met 22 december kunnen spelers genieten van twee keer zoveel Candy voor het vangen en transfereren van Pokémon. Spelers ontvangen van 22 tot 26 december de dubbele hoeveelheid Catch Stardust om je te helpen bij het upgraden van je Pokémon. In de periode van 26 december en 30 december krijgen spelers twee keer zoveel XP om voor het einde van het jaar een hoger level te bereiken. Tot slot zullen de Incubator van 30 december tot 2 januari twee keer zo effectief zijn.

Niantic suggereerde ook dat er af en toe een Shiny Delibird in de wereld kan verschijnen. Delibird maakte tijdens het Pokémon Go Holiday-evenement van vorig jaar zijn debuut. Geheel onlogisch is dat niet, want de Delibird staat bekend als de kerstman van het Pokémon-universum en heeft altijd een zak met cadeautjes bij zich.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren