.

Pokémon Go krijgt mogelijk eerste Gen 4 Pokémon tijdens Halloween-evenement

Gaming

Niantic heeft dit jaar veel gedaan om spelers weer terug te winnen door verschillende nieuwe functies aan Pokémon Go toe te voegen en evenementen te lanceren. Dit jaar verwachten we nog enkele belangrijke introducties, waaronder Pokémon van de vierde generatie en PvP-gevechten. Daarnaast zal er dit jaar ook weer een Halloween-evenement plaatsvinden, maar het is nog onduidelijk of de Pokémon van de vierde generatie hier onderdeel van zullen uitmaken.

Pokémon Go

Tot op heden heeft Niantic nog weinig naar buiten gebracht over het aankomende Halloween-evenement. In een nieuwsbrief werd eerder deze maand bekendgemaakt dat er iets staat te gebeuren in oktober. “Breaking news, trainers! Professor Willow meldt dat er spookachtige gebeurtenissen in de buurt hebben plaatsgevonden. Zouden ze het werk zijn van een Ghost-type Pokémon? Blijf ons volgen om erachter te komen”, aldus Niantic.

Op basis van deze tekst ligt het voor de hand dat er een speciaal Research-evenement staat gepland waar Ghost-type Pokémon kunnen worden gevangen. Er zijn genoeg kandidaten binnen de groep van vierde generatie die hun debuut tijdens het Halloween-evenement zouden kunnen maken. We denken bijvoorbeeld aan Mismagius en Dusknoir.

In de broncode van de game werden onlangs ook verwijzingen gevonden naar Pokémon uit de Sinnoh-regio. Verder kunnen spelers een Pikachu met een speciale pet in het wild vangen, die overigens ook kan worden aangeschaft in de virtuele winkel. “Een Pikachu met een speciale pet is gespot in Pokémon Go. Mis je kans om het te vangen niet”, zo maakte de ontwikkelaar bekend.

Vorig jaar introduceerde Niantic tijdens het Pokémon Go Halloween-evenement verschillende Pokémon van de derde generatie, waaronder Dusclops, Shuppet, Branette, Duskull en Sableye.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren